Професионални серии за коса - тема 99

• 60 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
ЕПОНА  Heart Eyes Flutter прекрасна коса извади отново  Heart Eyes

Аз вчера правих терапията Наши на дъшеря ми  Mr. Green Доста количество отиде, но косата и е много дълга. Резултатът е УАУ  Crazy Блясъкът е впечатляващ от корена до върха, но най-впечатляващото бе плътността Crazy Дори баща и без да знае какво правим и защо, като я пипна po косицата ( по нейно настояване  Joy ) каза, че косата и е дебела  Joy hahaha
Значи не си внушаваме за ефекта, наистина уплътни много връхчетата на нейната фина, дълга до дупето руса коса.

Аз измих снощи с терапист, но днес косата ми е засушена по върховете  Thinking това пък за първи път се случва с тази серия  Thinking
Утре имам празник и от сега се чудя с какво да мия довечера, за да ми е хубава косата  Mr. Green Rolling Eyes

Съжалявам, че не я снимах.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 12:29 от JLo

# 211
  • Пловдив

За накъсването си взех ампулите на Наши Рипеър. Ползвам седмично по една ампула. Три ампули съм използвала досега, но все още ефект - никакъв. Дали трябва да ги ползвам по-често (на всяко миене примерно), за да има ефект?!? newsm78
И при мен  не дадоха кой знае какъв резултат,ефект виждам от Еластисайзър Екстрийм на Ф.Кингсли в комбинация с кератиновия Ш за изтощена коса на Афоджи.Ампулите ще си ги взема пак за поддръжка  като ми се оправи косата.

# 212
ЕПОНА!Шапка ти свалям за страхотната коса  Heart Eyes Наслада за очите  Flutter Аз каквото и да я правя моята,резултата е обемна,но...Все такава никаква коса...
Днес пробвах течната коса на Вела.Измих с кератиновия шамоан Луксойл.Още веднъж ми стана странно как го усещате "остъргващ"  newsm78 Е няма такова нещо при мен.Леко по-твърда,но в пъти по-мека от ДПШ.И доста плътна.Една такава удебелена стои като е мокра.Та,нанесох терапията,сресах,изсуших и изплакнах.Сложих олио Луксойл.Да му се не види на тези космаци.Нямат разхубавяване и туй то  Crossing Arms Освен това сега съм с безнадеждно изправени дължини  Tired Добре че пробата е от размяна.Имам си една сладка съфорумка  Heart Eyes която често ме спасява от излишни харчове  bouquet Hug Чудесно нещо са размените  Wink

# 213
Момичета, кога протеина правеше косата много мека и залепена за скалпа? Когато няма нужда от протеин или обратно? newsm78 newsm78 newsm78
Моята коса реагира много различно на различни протеини и серии.. От едни става като камък, твърда, заплетена, суха... После и маската/балсама трудно я оправят... От друг протеин става супер мека, лигава, никакъв обем и плътност, но не е суха и заплетена... Направо съм в неведение защо така се получава?  Rolling Eyes Явно косата ми си има нейно мнение и характер и не се интересува от логиката... Joy

Епона, страхотна коса, моята мечта... Hug

Между другото пробвах течната коса без изплакване на дъщерята, много по-добре е положението... Няма заплитане, мека и с блясък... Другия път и на мен ще пробвам така... Peace

# 214
  • София
Наде, аз от години страшно лоялно и само от Рибката купувах, чак след черния петък спрях и започнах от Арлен, колкото и да си лоялен, все пак когато разбереш, че е едностранно, по-добре отношенията да приключат  Laughing .Исках да кажа -разбирам те  Hug
Момичета, имам спомен, че някой похвали L`Oreal Professionnel Liss Unlimited , каква е серията, виждам, че има и масла и кератин...?Връщам се да чета и да открия.
А теста с косъмът и аз пробвах, всъщност често го правя, нямам представа до колко е верен, но си е ориентир. Както си усещам косата здрава, дано я задържа в това положение.

Аз за толкова години пазаруване, от българските сайтове имам само една поръчка от Арлен, всичко друго е от ЗР. Уви, до тук бяха.

От Liss Unlimited обожавам двуфазния серум, прави косата лъскава, без фризита и не утежнява изобщо.
http://www.feelunique.com/p/LOral-Professionnel-Serie-Expert-Lis … imited-Serum-30ml

# 215
Интересно ми е за деня на влюбените,14.февруари,дали ще има намаления в Арлен?Ще е супер да има и да са по-отрано  Crazy Flutter

# 216
И аз пробвах терапията на Наши  Heart Eyes
Шампоанът страшно много ми заплете косата, усетих го силно протеинов, нещо като Алтерна Рипеър. Заплете я, но същевременно и я "напомпи", усещах я направо двойна.
Подсуших леко и разделих косата на шест сектора. Нанесох на всеки кичур от втората стъпка, като след нанасяне по цялата дължина разресвах за по-добро и равномерно нанасяне. Едвам вкарвах гребена  ooooh! Laughing и си викам "В какво, по дяволите, се забърках"... Mr. Green
След като нанесох на цялата коса, завих с памучна кърпа, нагрях 5 минутки и се мотках из вкъщи като от време на време нагрявах пак. Така стоях около 40 мин.
Изплакнах и нанесох и фаза 3. Веднага се омекоти косата, разнесе се изключително леко и се разресах без никакъв проблем  Heart Eyes. Постоях още 45 мин. и отмих. Стилизирах само с гелчето Кинки-кърли и я оставих да изсъхне сама.
Резултатът беше много гладка, жива, тежко падаща и скоклива коса, с много хубаво оформени и меки спиралки  Crazy
Мислих да сложа някъде и една ампула Наши рипеър /предполагам след изплакване на фаза 2 и запечатване с фаза 3 е най-удачният вариант/, но реших да е следващия път.
Много ми харесва терапията, благодаря на Адамантчето  Hug
Сега мисля и аз да отстрелям една течна коса на Вела  Mr. Green
Епона, страхотна коса имаш  Flutter

# 217
Епона, чудесна коса, чак сега я видях, днес не съм особено наблюдателна  Crazy .
Бубка, жалко, че ти изправя дължините течната коса, а уж е лек продукт.
Аз пък да си изкажа впечатленията от Аргановите Чи -шампоан, балсам и финиш. Много ми допаднаха, сега като спокойно не пестя количество и смело нанасям и още по-добре ги почувствах. Балансирана серия с превес на хидратация, мек шампоан, гъст и разплитащ балсам.Финишът ми допадна умерено, сякаш аромата при него е по-силен. Аз обичам такива ориенталски, но очаквах не така интензивно задържащо се ухание.Иначе попи веднага, даде блясък, сложих мъничко, за да не утежни, сресах с ел.четката надолу с главата и се получи и чуден обем. С голямо удоволствие ще си ги ползвам.
Бубе Hug Heart Eyes Hug

Ох, не съм сигурна, че искам повече намаления  Joy

# 218
  • Бургас/Пз
Момичета, имам спомен, че някой похвали L`Oreal Professionnel Liss Unlimited , каква е серията, виждам, че има и масла и кератин...?Връщам се да чета и да открия.
Това беше първата проф. серия , която пробвах, благодарение на мила съфорумка, която ми  прати шампоана. Първите три измивания косата ми беше страхотна, но след това започна много да ми отнема от обема и да ми я сплесква, също и бързо да я омазнява. За плътната и дебела коса на дъщеря ми обаче е страхотна серия. Тя търси точно това да няма обем и да е слегнала косата . Дано да съм ти помогнала поне малко да се ориентираш Hug

Епона, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Интересно ми е за деня на влюбените,14.февруари,дали ще има намаления в Арлен?Ще е супер да има и да са по-отрано  Crazy Flutter
Скрит текст:
Ох, недей, отстрелях едно Клое Лав Стори и си дадох обещание , че няма да си купувам козметика за коса този месец  Mr. Green

# 219
  • Живее на Луната
И аз съм им много ядосана на рибите.  Close преди време си поръчах шампоани на О right, когато бяха намалени, пък то се оказало че са с изтичащ срок на годност. Не знам сега изобщо дали ще стигна до тях да ги използвам. Поне да бяха казали,много непрофесионално. А за мострите изобщо няма да коментирам, всеки път получавам по една мостра на Маракеш. Последния път са ми пратили на шампоан за боядисвана коса. Една справка с предишните ми поръчки и ще видят че аз такива продукти не съм поръчвала, та едва ли си боядисвам косата. Мисля и аз да ги блокирам вече, ще търся от къде да си поръчвам Напура ( някой беше писал за магазин в който ги продават ) и приключвам с тях. Crossing Arms

# 220
еййй човек да не излезе отпуска .... писали сте много,едвам ви наваксах ... то правила за правопис, намаления,голямо пазаруване е паднало пак  Mr. Green
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? - суша всеки път,мразя да ми е мокра главата,имам една Ровента с всички екстри без йонизация,имам и Парлукса,еми предпочитам си Ровентата.Парлуксът сякаш е една идея по-тежък и вибрира-това ме дразни много,и косата става една по-лигава,не знам как да го обясня,може би е от йоните-но и обема в корените е по-малко и въобще не го броя за успешна покупка.Преса имам също Ровента от 130 до 230 градуса,доволна съм,ползвам я рядко.на Babyliss ми е машата,също съм доволна.Обмислям Стиймпода,но още не съм решила.
2.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви? -имам KPAK протеиновата- но съм я ползвала само веднъж и не ми хареса,лошото е че не си спомням защо  Embarassed

# 221
Сети  Hug Безценна си ми  Heart Eyes Имам подозрения,че олиото луксойл ми изправи косата.Имам за още една проба от Течната коса и тогава ще преценя как ми се отразява.Но ще пробвам с други продукти.Може би с кератиновия ш.на Наши.И олиото Наши което ми начупва косата.Не съм се отказала  Laughing Радвам се че ти харесват аргановите Чи  Hug

ВЕLL,бях писала тук точно за изтичащия сток на шампоаните О'райт.Лошо че в сайта не го пише.В магазина,едва като попитах защо са толкова намалени, ми казаха причината...

АНИ,те да пуснат намаление за 14.февр.,пък ние все ще намерим парички хихи ..

# 222
  • Живее на Луната
Бубка, аз точно от форума разбрах, ако не бяхте вие нямаше и да знам. Разбирам че искат да си пласират залежалата стока, но не се прави така. Сега всеки път като пуснат нещо на намаление и в главата ми светва лампа.

# 223
  • Велико Търново
Армира, не съм я чувала тази боя Thinking ще чакам и аз линк Flutter

# 224
  • София
За чувствителен скалп някой питаше.
http://apteka.framar.bg/30016162/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … 200-%D0%BC%D0%BB-

Тези двата са супер ефикасни. На сина ми, като беше в детската, му стана нещо на скалпа. БЕше станал на едни петна, червенички, отгоре с наскояване на нещо като мокър пърхут на мазни люспи и всичкото това замазало и зализало косми. Т.е. някаква страшна работа. То не стана изведнъж, беше слабо, ту се появяваш, ту изчезваше, на морето се обели за 2 дни и му се изчисти скалпа. После сле дняколко седмици се върна и зимата като изкара един тежък грип и не му мих косата 10 дни (що ли слушам баба му,а ма хайде) стана белята със скалпа... Хванах една машинка да го подстрижа първи номер, тя заора в сплъстените косми... И повече да не описвам... НА следващия ден обиколих 3 светила дерматолози и на трите ми се искаше да им скъсам дипломите и да ги напляскам. Накрая реших сама да си го лекувам . Четох, четох из нета какво се предлага по аптеките и му купих първо кертиолът. мазах му скалпа със зехтин преди къпане, полсе шампоана и така, още първите 3 дни скалпът му се изчисти. И така изхабихме един шамоан. После му купих бебешки шампоан на Клоран и до днес си се мие с него...
Дюкре имат и други шампоани за проблемен скалп. И предполагам са добри. Противокосопадните им спрейове също са добри. Шампоаните обаче са си медицински, те са насочени към скалпа, не косъма. Не развалят косъма, но не "китосват", т.е. не правят нещо особено на косъма. ПРобвала съм КЕртиола и на мен. Когато ми е бил раздразнен скалпът - отърва ме от сърбежите и пърхутът, които понякога ми се появяваха. Но понамирисва на сяра, което не ми пречеше особено...

Общи условия

Активация на акаунт