Професионални серии за коса - тема 99

• 59 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Благодаря , Сетони, точно от това цапане се опасявах Thinking Ама ще пробвам
Дени, аргановата спрей маска без отвинане ли имаш предвид?
Не се тревожи, ако използваш само ш+м на Лакме за брюнетки, няма да се тонира (оцвети), друго освен косата и то леко. Ползвам ги понякога и няма проблем.  Wink
...
Леганза цапа, не Лакме, Ани ще ползва него  Wink .
Да, нямам маската на Лакме , само шампоана,  Магнолия  bouquet и затова мислех да го ползвам с Леганзата.
Дени, не мога да го намеря този финиш през телефона, но ще го потърся повече като седна на компютъра. Благодаря  bouquet
Аз това исках да ти кажа, ако имаш маската, да действаш с нея и шампоана. Така няма да се притесняваш от оцветяване на дрехи и т.н., т.е да са си от една серия...
 Не намирам клипчето на Наши... за финиша. Но го има в ценовата и продуктова листа на Арлен. Ако имаш мейл от тях за продуктите на Наши- там е.  Wink
 Аз ти благодаря!  Hug :*

# 676
Дели, изключително се учудих - първият ден бях много впечатлена, даже писах тук...не можех да повярвам на следващия  Rolling Eyes
Ще пробвам първо зелено-синята  Laughing серия, на червената ще се пробвам последно, не съм чак толкова нахална да смятам, че косата ми не е изтощена  Joy Hug

# 677
Сега виждам, че имали тест Про файбърите  Laughing Според него съм си за лилавата серия, понеже се боядисвам с амонячна боя напоследък и имам кичури.
Серията ми хареса, резултатът беше уау, но само първият ден. На следващия нямах изобщо обем, което за мен си е чудо - обикновено го укротявам  Laughing, седеше ми като мръсна и сплъстена. Измих веднага вечерта. Ще пробвам пак по-нататък, да видим...
За първи път ми се случва продукт да ми утежни косата... Rolling Eyes
Явно наистина не ми е вече много изтощена, ще пробвам пак по-нататък и ще пиша.
Жана и при мен така се държаха лилавите, страхотно ми харесаха като измих, но после много бързо утежниха, значи са ти силни,те са си за по-увредена коса.При червените нещата са си добре.

# 678
Ново двайсет и при мен, ей така останах Shocked Винаги досега съм слагала ампула Наши, за да омекоти и съживи движенията в косата... а днес съм със леко вдървена коса, без движение и хлъзгавина, а със ясно отчетлива сухота по русото в краищата - като прикачено към естествената коса стои.  Tired

# 679
Благодаря, Сетони  Hug

# 680
Добро утро сладурани  Hug
Много съм изненадана от хидратиращите алтерни  Crazy Вчера от сутринта до полунощ косата ми не загуби обем,беше мека и подвижна.За първи път разбрах какво е да пада тежко!Дори се накъдри още.Бях изумена.А тази сутрин обема ми е много леко спаднал,все още съм накъдрена,с меки и тежко падащи дължини  Flutter Досега винаги на 2я ден след ставане нямам обем и съм като мишка в главата  Laughing Затова мия косата си всекидневно-да придам форма.Мислех че моя Уау са сериите на Наши,но тази Алтерна достойно и безапелационно ги измести  Heart Eyes

ВПРОЧЕМ направо отсега се втрещявам като чета какво предлагате за запис в новата тема.Ние на далеч по-лесни въпроси отговаряме разточително.А сега-снимков материал на всичко и цялата история на косата.Както пиша през телефона(нямам комп.),ще ми отнеме цял ден да се запиша в темата  Mr. Green Laughing

# 681
  • София
Линдаче, сигурно косата ти се е наситила на протеин на макса си.

По отношение на въпроса за новата тема, нека да е нещо по-кратно, защото поне мен, много ме мъчи да изчета дълги постове с много равносметка и съдържание и да остана съсредоточена и да запомня нещо от тях. Само един да е въпроса, ако може  Embarassed за да не става всеки пост като мемоар за историята на косата.
Дори бих се радвала на запис само със снимка на колекцията от продукти, без никакви писания  Embarassed

# 682
ВИВИ,ТОЧНО ТОВА си мислех и аз  Hug Кому е нужна биографията на нечия коса?Всеки има това което гена му е дал.И да гледаме страхотни водопадни коси,и да купуваме техните продукти,пак няма да станем като тях  Peace За съжаление...

# 683
Ох, прелест са хидратиращите Алтерни, честити Бубка!
Аз вече няколко пъти слагам от Наши олиото, което ми даде,нещо не е мой продукт, попива ми изцяло, но връхчетата не ги прибира както искам. Благодаря ти, че ми позволи да изнахалствам за олиото Embarassed, беше ми любопитно .
Линда, напротеинчване е, получава се и от най-хубавите продукти, просто се е пренаситила косата, след хидратация, пак ще си ти харесват.

# 684

Дори бих се радвала на запис само със снимка на колекцията от продукти, без никакви писания  Embarassed
Ето това е най-готиното предложение!Стига сме писали,нека сега просто покажем наличностите си  Peace Аз лично обожавам да гледам такива снимки.Странно,но косите не ме вълнуват  Blush

СЕТИ,затова са размените  Hug Радвам се че съм ти спестила парички  Wink

# 685
нямам снимки на косата преди,нито пък ще си пускам сега.Ако трябва да е някакъв обощен въпрос-да е нещо кратко,досадно ми е да чета дълги постове,и аз като Виви накрая нищо не запомням (изключвам ревютата на Магнолия  bouquet )

Линде аз само веднъж съм ползвала ампулата на Наши (май с ДПШ на ЛейбълМ беше) и хич не разбрах какво й е действието,нито хидр.,нито протеиново,малко като водичка ми се стори, ама имам цяла кутия и ще си ги употребя  Mr. Green

# 686
СЕТИ,серума Про файбър,който ми прати е страхотен!Такъв блясък придава  Flutter Оформя супер!!!Аромата е много апетитен.Мирише ми(да не ми се смеете,ей)на прясна царевица,а аз я обожавам  Laughing

# 687
На мен би ми било интересно в някоя от следващите теми  да си опишем косите и какво целим да подобрим в тях,за да можем да се ориентираме в постовете,кой продукт би подействал добре на косата ни.Когато започнах да ви следя купувах доста неща ,защото някой е описал уау ефект,но за много различна от моята коса,вече ви поопознах Hug и се водя от мненията на момичета със сходна на моята коса,но мисля че подобен въпрос би улеснил доста по-новите от нас.

# 688
О, страхотно Бубка  Heart Eyes и аз много му се впечатлявам на блясъка! За царевицата ...не бих го оприличила точно така  Laughing , но е приятно едно такова  Grinning .

# 689
  • София
Твърдо съм за за снимки на наличностите  Hug

Червения серум на профайбър, отдавна съм му хвърлила око.

Общи условия

Активация на акаунт