KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 73

• 45 140
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро! Hug
Репортьорите наистина са били там в очакване!
Но пък са запечатали момента! Няма лъжа!
Много хубаво! Да им върви по вода на младите и да са все влюбени!
Галенце, зачертвай там в списъка! Joy Joy Joy Joy

# 61
Браво на Кенан!

Честито и на двамата!  Hug

Дано излязат още снимки.

Отишли са с три коли до дома на родителите на Синем в Аджъбадем. Кенан се изненадал да види репортерите пред апартамента. На тържеството е присъствала и приятелката на Синем Бурчин Т.
Другото са общи приказки.

------------------

Важното е да се обичаме и на 15-ти.  Grinning Grinning Grinning

# 62
Хадееее, за гостите дето ще минат днеска, да се почерпят  Laughing Laughing Laughing  взехме се йенге.

Ма кЪк са лъснал батЮ, бръснал  Crazy Crazy Crazy  ще целува наред.  Heart Eyes

# 63
Точно така! Да им е сладък животът на младите! Heart Eyes
Така си е най-добре! Да се спази традицията!
Пък после, ако искаш и земното кълбо обикаляй.
Кой знае каква сватба ще вдигнат....Точно за чудо и приказ,
както е в приказките!
За Кенан е голямо вълнение, според мен.
Все пак Синем е доста млада и нейните преживявания са едни,
неговите на тези години съвсем други.

# 64
Кенан Имирзалъолу: Днес за мен е един щастлив ден. Извървях дълъг път, за да стигна дотук и не искам нищо да го засенчи..."

Вижте го бе!  Hug Младоженеца грее - гладко избръснат, излъскан , с вратовръзка  Laughing Laughing Laughing
Ах, Кенан, ах!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Три коли сватове докарал  Joy
Няма шега, няма измама - пил е соленото кафе Close ...Бурчин явно е помагала на Синем да го забърка  Joy

От вълнение забравих да поздравя   Hug Hug Hug Хубава седмица ви желая и честито  Laughing Laughing Laughing
Малко ви дублирам постовете, ама нейсе... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Развълнуван и смирен! Joy Joy Joy

# 66
Кенан Имирзалъолу: Днес за мен е един щастлив ден. Извървях дълъг път, за да стигна дотук и не искам нищо да го засенчи..."

Това са го съчинили английските преводачи сигурно. Зетят не се е оплаквал, че е вървял дълго.  Joy

# 67
Дълъг му на него чатала   Joy Joy човекО може едвам , едвам да си е вървял, ама за другите да изглежда много.  Laughing

Я така... приема ли се?

# 68
Може, Гале! Не останало много до челувката.... Joy Joy Joy

# 69
# 70
  • Варна
Ееее, ха честито и на нас!
И караме по устав, браво!
Как ми се ходи на сватбааааа......

# 71
Цитат

http://www.ensonhaber.com/kenan-imirzalioglu-sinem-kobali-isteme … i-2016-02-15.html

Joy Ох, не знам защо, ама младоженеца ми е много смешен... Един такъв стегнат, все едно е глътнал бастун  hahaha
Такъв сякаш не съм го виждала никога, пък не е да не се е женил по филмите си  Laughing Laughing Laughing

В турския ТТ  Peace

Тука има и легенда - кой кой е. Значи тази у лево е абла Ясемин  Grinning

# 72

Joy Ох, не знам защо, ама младоженеца ми е много смешен... Един такъв стегнат, все едно е глътнал бастун  hahaha
Такъв сякаш не съм го виждала никога, пък не е да не се е женил по филмите си  Laughing Laughing Laughing

И аз това си помислих.  Grinning Grinning Grinning В коментарите под статията пишат, че приличал на току-що излязъл от казармата войник, който отива да иска булката.  Joy

А в КД Кенан извъртя цялата програма, дето Галка е сложила в розовата табелка. И предложение прави, и солено кафе пи, и сватба прави, и бебе му се ражда.  Joy

Но едно е на сета, иху-аху, това тук е герчек.

Представям си колко е бил развълнуван Кенан и близките му. Майка му и баща му откога го чакат да се ожени. Семейството на Синем, макар че вече са минавали по тази процедура с Арда, също са били щастливи, притеснени и развълнувани. За Синем също емоцията е различна. Нали имаше едно видео от годежа й с Арда. Атмосферата ми се стори много студена. Всички бяха толкова сериозни. Свекървата един път не се усмихна. Тя по принцип си е малко надута покрай звездното синче. И излъчването й беше сякаш някакво благоволение й оказват на Синем, че я приемат за снаха.

Кенан изобщо не прилича на звезда на снимката. И близките му пристигат съвсем скромно, все едно е годеж на най-обикновено семейство. И това ми харесва много. Семейството на Синем също е традиционно, скромно и много сплотено.

Гледам, че са ми махнали един пост, където бях превела думите на Кенан.

"Днес е моят щастлив ден. Идваме по хубав повод и не искам нищо да го помрачава".

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 16:00 от varna_2

# 73
Верно ли Василка е минавала? Тц-тц-тц... гледам, аз гледам ма няма ново месаже и си викам наште всите снощни, пък то  ooooh! ooooh! ooooh!

Този път по въпроса за притеснения зет, ще кажа така  +1  Peace Косе, Варна.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И ще припомня един развълнуван хулиганин... чак невярващ  Laughing Laughing Laughing

# 74

Гледам, че са ми махнали един пост, където бях превела думите на Кенан.

"Днес е моят щастлив ден. Идваме по хубав повод и не искам нищо да го помрачава"

Пък моя грешният превод от свободен английски стои  Joy
Варничка , каквото видя това донасям  Embarassed имаше нейде I have a long road to go но докато ти си тук - няма страшно  love001

Цитат
Кенан изобщо не прилича на звезда на снимката. И близките му пристигат съвсем скромно, все едно е годеж на най-обикновено семейство. И това ми харесва много. Семейството на Синем също е традиционно, скромно и много сплотено. 

Кенан наистина е много скромен и добър човек и заслужава хубаво и здраво семейство.Желая им искрено със Синем да успеят да го създадат и запазят, защото това е най -важното...не парите и не славата  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 16:31 от косе-босе

Общи условия

Активация на акаунт