Великденски идеи и декорация! /2016 г./

• 59 690
  • 229
  •   1
Отговори
# 135
Няма страшно де, правя разлика между неон и пастел, спокойно, хахаха. Обаче като се боядисат яйцата не винаги стои едно към едно неоново, или пастелно, а има и светли нюанси на неоновото  Wink
Благодаря ти chrissy, не знам обаче дали БГ кауфланд ще ги има, ще проверя все пак.

# 136
  • В най - голямото село
Да и аз искам такива пастелни, но къде ги има  + такива
http://www.amazon.co.uk/Speedy-Colori-colours-minutes-colouring/ … QKJ4EXG05M2VT0PR3
които миналата година имаше в Била, но тази не.

# 137
  • Плевен
Привет и от мен! Включвам се в темата с две мои предложения за празничната трапеза от предишни години. За съжаление не си спомням колко по-рано засадих семената, мисля че бяха леща, но ще направя опит и тази година.

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 18:00 от Mitonela

# 138
  • bad@ss
Малко яйчица и люляк (обожавам люляк  Heart Eyes ):

# 139
  • в сърцето на един мъж...
Лудна, сърцето ми спря от жълтия шкаф, може ли снимка на целия? Embarassed

# 140
  • bad@ss
Сега ще ти драсна лс  Peace

# 141
Еййй, намерих я тази тема  Laughing
Имам въпрос - къде мога да намеря интересна украса за Великден, но не китайски шарении...което пък веднага изключва Джъмбо  Thinking
За тази година, ако не намеря нещо подходящо, ще си използвам старата украса, ще правя някакви сладки/още не съм решила и приемам идеи/ и козунак- ако се получи/засега съм 7:0 за него, т.е. нито един сполучлив опит/.
Миналата година правих декупаж, но става само на бели яйца, на тъмните не изпъкват цветовете.
Отново съм в чуденка за марката на боята за яйца - всяка година по един цвят не го бива  newsm78
И още един въпрос - как може да се пробият дупки на един супник - искам да посадя истински цветя, от тези шарените теменужки?

пп - домът на ЛуДната соната ми харесва МНОГО /от разни снимки, които съм виждала/ Поздравления!!!

# 142
  • под тепетата
Малко пролетно- великденски декорации

Яйцата-пиленца са купени.

# 143
Аз днес направих пролетно дърво.  Embarassed Е, не е с яйчица, но с настроение.

# 144
  • под тепетата
Carrie br, супер е! Бодни му една пеперудка  Laughing

# 145
Благодаря ти! Hug Супер идея, може и калинка Laughing

# 146
Еййй, намерих я тази тема  Laughing
Имам въпрос - къде мога да намеря интересна украса за Великден, но не китайски шарении...което пък веднага изключва Джъмбо  Thinking
За тази година, ако не намеря нещо подходящо, ще си използвам старата украса, ще правя някакви сладки/още не съм решила и приемам идеи/ и козунак- ако се получи/засега съм 7:0 за него, т.е. нито един сполучлив опит/.
Миналата година правих декупаж, но става само на бели яйца, на тъмните не изпъкват цветовете.
Отново съм в чуденка за марката на боята за яйца - всяка година по един цвят не го бива  newsm78
И още един въпрос - как може да се пробият дупки на един супник - искам да посадя истински цветя, от тези шарените теменужки?

пп - домът на ЛуДната соната ми харесва МНОГО /от разни снимки, които съм виждала/ Поздравления!!!

Зависи с каква сума си готова да се разделиш за украса. Мога да ти препоръчам магазин Авалон на Алабин, страхотни неща има вкл. ръчна изработка, арт. Доста неща съм съм взимала от там, но не е евтино. В моловете също има такива магазини, Дженезис също е хубав магазин.  Peace

# 147
Другата седмица мъжа ми ще е в Сф. и ще има възможност да поогледа   Peace
По въпроса за цената съм на мнение, че е по-добре едно кечествено, макар и по-скъпо, отколкото пет евтини боклучки.

# 148
  • София
Момичета, моля за помощ!
В училището на дъщеря ми ще има великденски базар и за мой най-голям ужас трябва да направим нещо. Може ли да ми препоръчате картички или не знам и аз какво, но да е нещо лесно за правене и в никакъв случай за готвене. Нещо като за две леви ръце. Иначе ми е лесно да купя разни готови неща от Джъмбо, но не знам дали е удачно решение.

# 149
natalyna как украсяваш яйцата
поне тях да направя

Общи условия

Активация на акаунт