Огледален Свят - AFK - всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~475

• 45 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Хай. Simple Smile
Естествено, че обувките й не са за един ден, просто не се сетих на кое звездно мероприятие съм я виждала с тях, а и не си падам по подробности. Едно време докато гледах сериала онлайн по Шоу тв бях енциклопедия за него и актьорите, но оттогава вече не.
Казвала съм моя челен сблъсък с ФЕмир кога беше, няма да се повтарям с подробности, но все пак на две, на три, беше в шеста серия в унито, а сцената е във вид на гифчета от днес.
До следващия епизод вече бях изгледала предните пет, а темата я четях още отначало и започнах да пиша в нея някъде откъм 11, 12 тема(там някъде), а сега са стотици, Mr. Green смятайте каква ветеранка съм. Laughing

# 226
хеи здравеите моми4ета отдавна не съм писала - ама искам да ви питам - има ли инфо дали хазал и 4атаи отново ще снимат заедно - 4етах подобни новини и се 4удех дали вие сте 4ели нещо newsm78

# 227
Обувките на Хазал не са лоши.
Ама аз гледам най-вече дрехите с който е облечена.
Здравейте   Hug Hug Hug Hug Hug

# 228
  • Пришълец
хеи здравеите моми4ета отдавна не съм писала - ама искам да ви питам - има ли инфо дали хазал и 4атаи отново ще снимат заедно - 4етах подобни новини и се 4удех дали вие сте 4ели нещо newsm78
Hug
Не,за момента няма официално потвърдена подобна новина.

Марги ти нема го даваш на друга се жени. Само в случай, че ти сложи венче от маргаритки в косите и земе ти омекнат краката да знайш ко да кажеш. Дай са, не са дърпай многу. Вече ша си го обезпаразитила и може и лилавата ризка да си облече и ще е чисто нов.
Дан забравиш в петък да го окастриш, че тогаз му е ден.
Joy Joy Joy
За маргаритките няма да споря Heart Eyes,намерила си точните думи.Явно съм доста предвидима Laughing

# 229
  • Варненска клюкарка

Здравей, такова нещо няма, няма и да има! Предполагам инфото ти е от някой от бг блоговете или сайтове като Сериали бг и прочие, които освен имената, друго вярно не пишат Peace
В тази индустрия в Турция, нямат навика да повтарят сериални двойки- понякога се случва да ги повторят на големия екран, но не е редовна практика, даже може да се каже че се случва много рядко Peace
Иначе периодично турските драскачи си пишат подобни глупости- в началото след  финала на АФК имаше хора които се връзваха, но отдавна никой вече не обръща внимание на такива писаници, пълни измислици са Peace

ПП Наде, аз подробностите ги помня без да искам, чак се ядосвам на себе си какви глупости имам в меморито Laughing
Аз пък до сутиринта изгледах предните четири серии, а до следващия петък напраУ можех да  изиграя главните роли Mr. Green

# 230
  За проект на Ча и Хазал  нищо не е сигурно    рядко се повтарят екранни двойки но Чаатай и Хазал  ще са от редките случай   Mr. Green Wink трябва време за това а и феновете много го искат а и могат във филм да играят или реклама да снимат  Mr. Green Simple Smile защо не  вместо му натрапват на Ча разни мУтирали  Sick

в темата ме знаят   Joy

# 231
Фемирки  wavey

ЧЕСТИТ 3 МАРТ!
Не знам какво да си пожелаем на този ден във времената в които живеем.
Може би кой където и по света да отиде да не забравя това късче земя колкото една човешка длан и с обич да се връща пък било то и за малко. Нека не забравяме, че България това сме ние, историята ни и децата ни. Ако ги научим да познават и уважават историята си, да извличат поуките от нея и да обичат родината си, България ще оцелее въпреки всичко и всички.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 232
  • Пришълец
Честит празник! bg

Рори,присъединявам се към написаното от теб Peace.

# 233
  • Варненска клюкарка

bg

Рори Peace

# 234
Честит Празник!

# 235
 Честит  3- ти март ! Преди 138 години сме извоювали свободата си  .

Рори  Hug Напълно си права  Peace

това е за теб  Hug   https://www.instagram.com/p/BCWGn-eHyxS/?taken-by=hazalcaga1   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 18:38 от femmi2

# 236
  • Пришълец
Калимера на Диспансера Laughing

Очаква ме hahaha

Във връзка с един наболял въпрос-вчера мярнах на нашето Гъбаче-папараче поредното творение  Heart Eyes.Страхотно и този път newsm10.Даже смея да твърдя,че от всичките й до момента това ме впечатли особено.Повече и от онова,което ме доведе тук Joy.Може би защото единият "лирически герой" е облечен в бяло,другият в черно-два от любимите ми цвята newsm78.Много ми хареса...И тук започвам да си задавам въпроса-защо не мога да видя че Хазал е в скута на Ча,или той в нейният? newsm78
Феми,молбата ти е удовлетворена да знаеш-шедьовърчето е съгласувано с твоите изисквания!  Wink

Габелфито не очаквайте аз да го сервирам Naughty,като дойде Габчето тогава ще го видите.Аз само селфи-маргарелфи имам правомощия да предоставям,но такова за момента няма  Mr. Green.

# 237
  • Варненска клюкарка
Габка скоро дали ще намине не се знае... Писа че от различни фронтове я е налазила  много тръстика и нямала време за форума- тук там някое шопче за разнообразие и малко ашка да пообсъди в петък и така....

Аз я наглеждам в Т но и там напоследък не е много активна....

Аз пък искрено се посмях на това, как са скиприли Ча със СС в този колаж ли е шоп ли не знам как е точния термин:

Къде са бляли фенките и, подбирайки този кадър с Чачослав нИзнам hahaha  От това което се е получило като краен резултат от събирането на двата кадъра, Ча видимо се дърпа настрани, изглежда даже че за пореден път се кани да и обърне художествения си гръб, едното му рамо видимо е напред и ахааа наистина да я загърби, ама пущината го хванала под ръка и не го пуска  Joy Даже ако някой,  го хване музата, може и комикс да спретне от това hahaha

ПП Ох бе Маргиии "селфи-маргарелфи" rotfImao

# 238
 wavey

сладурчето ми  Mr. Green Heart Eyes искам да си идва стига си е вял  задните части  Mr. Green у ЛА

баджи  Габелфито е донесено   Mr. Green видехме ги в предаване   Grinning

в маалътЪ  са сложили колаж с Ча и Хазал  ти да видиш  и не питат кая е тая   Joy Ча и бил седнал в скута     Габи може и в скута да направи  Wink   

пак на Габи  не го бях виждала

ма ка можи толкова да си отиват бе  Heart   Flutter а Хазал да е с ония   Али  Sick

и нещо по така разгорещено  Mr. Green Whistling smile3502

искам рекламата да е разгорещена smile3508  Blush да няма Джиджита  а Ча да е по джинси и по дънкова разкопчана ризка  Crazy и по тяло но епилирано  да няма космарляк  баджито с косачката ша са погрижи  Mr. Green

в Туитър пише  предсавяне на  делибал на филмов фестивал  Ча  ще бъде ли там ?  Thinking Delibal'ın da yer aldığı Vancouver Turkish Film Festivali 19 Mart'ta! @cagatayulusoyy https://www.eventbrite.ca/e/delibal-vancouver-turkish-film-festi … aign=social&u

# 239
  • Варненска клюкарка
Ха ха въпросният шоп са го пратили и на Беяз, така че, ако го видят сътрудниците му, като нищо може да пусне някой от обичайните си солени шегички Mr. Green
Ами може и да отиде Ча във Ванкувър на фестивал! Миналата година Хазал се вдигна от Турция и беше няколко дни там за представянето на Итиразим Вар Wink
Ако отиде и Ча, 100% ще изровят и снимките на Хазал от там Mr. Green
Само че аз бях останала със спомен че фестивала на турското кино в Канада се проведе в Монреал newsm78 Както и да е, може да бъркам....

ПП Мен от колажите най ме изненада Габка с уменията си, като преобразува сценка с Ханде и Корай, във ФЕмирска или по-скоро Хазатайска Crazy  Ако някой не е гледал въпросната сцена, като нищо може да бъде преметнат с шопчето Mr. Green

Mr. Green

Цитат
В сетях пишут , что Чагатай будет находится по делам дней 10-15 в Турции . Предполагаю , что будет сниматься та самая реклама "Колинз"
Ай да видим Whistling

Общи условия

Активация на акаунт