WIZZ AIR - 21

• 93 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
отделно нямам нагласата, плановете ни не са избистрени...

......... за 8-12 март....... т.г.  Mr. Green
Скрит текст:
Т'ва са 4 дни. Ние мислим за 3, дори 4 седмици, в една или две от които ММ и да работи. И като период, в който можем да пътуваме, сме ограничени.
ММ е видял промоцията на мейла си, но и на него не му се мисли днес за това.

# 586
имам два полета с WIZZ и ryanair и връзка между тях
Ако по вина на едните изпусна другите, имали някаква компенсация между тях. благодаря

# 587
имам два полета с WIZZ и ryanair и връзка между тях
Ако по вина на едните изпусна другите, имали някаква компенсация между тях. благодаря

Не!

# 588
  • София
Имам питане - ако се възползвам от днешната промоция и резервирам сега билети, а до вечерта цената падне още, мога ли да направя нова и да анулирам първата?  Embarassed
благодаря!

# 589
Ако избереш плащане по банков път може да направиш 3 резервации и да платиш само една например.
Но според мен няма вероятност цената да падне точно днес, имайки предвид, че като има промоции хората купуват повече от обикновено, пък едва ли някой гледа в реално време дали някъде не вървят продажбите, за да коригира цената, т.е. Ще се променя автоматично само нагоре.
По-скоро единичната цена евентуално може да падне утре (но пък няма да я има отстъпката).

# 590
  • София
Ако избереш плащане по банков път може да направиш 3 резервации и да платиш само една например.
Но според мен няма вероятност цената да падне точно днес, имайки предвид, че като има промоции хората купуват повече от обикновено, пък едва ли някой гледа в реално време дали някъде не вървят продажбите, за да коригира цената, т.е. Ще се променя автоматично само нагоре.
По-скоро единичната цена евентуално може да падне утре (но пък няма да я има отстъпката).

ооо, да само докато се уточним с ММ цената скочи, но не много и резервирах  Peace , закупих и членство в дисканут клуб, но не мога да разбера дали е приспадната отстъпката в сумата за плащане

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 16:14 от mamatania17

# 591
  • София
Здравейте, не можах да открия тема за австрийските авиолинии и за да не откривам нова, да питам тук, ако може да ми помогнете Laughing  Питането ми е относно багажа - ще нося един брой ръчен багаж(в случая раница), но искам да нося и допълнително дамска чанта. Дали може и двете или трябва да са в едно?

# 592
Здравейте, не можах да открия тема за австрийските авиолинии и за да не откривам нова, да питам тук, ако може да ми помогнете Laughing  Питането ми е относно багажа - ще нося един брой ръчен багаж(в случая раница), но искам да нося и допълнително дамска чанта. Дали може и двете или трябва да са в едно?
Вижте тук.

# 593
Мой роднина има планувано пътуване за 24 Юли от Дортмунд. В момента този полет е 69.99 евро без такси и плащане за багаж. Моля за съвета ви да изчакаме ли намаление или тази цена е нормална за тази дестинация. От промоцията на 19 май няма да можем да се възползваме защото ще се купува 1 билет.
Благодаря предварително за съвета и информацията!
Изчакайте!!! Цената е висока, а полетът все още е празен. Цената ще падне, просто проверявайте редовно. В момента има полети за юни на 30 лв. с дискаунт клуб и това е обичайната цена за Дортмунд.

# 594
Мой роднина има планувано пътуване за 24 Юли от Дортмунд. В момента този полет е 69.99 евро без такси и плащане за багаж. Моля за съвета ви да изчакаме ли намаление или тази цена е нормална за тази дестинация. От промоцията на 19 май няма да можем да се възползваме защото ще се купува 1 билет.
Изчакайте!!! Цената е висока, а полетът все още е празен. Цената ще падне, просто проверявайте редовно. В момента има полети за юни на 30 лв. с дискаунт клуб и това е обичайната цена за Дортмунд.
А как се разбира, че полетът е празен все още?

# 595
Цитат

В процеса на резервация излиза карта с местата в самолета.

# 596
Цитат

В процеса на резервация излиза карта с местата в самолета.
Мерси, не се бях сетила да стигна до местата в самолета Simple Smile Ще тествам с моите дати.

# 597

Миналия 19 май купих импулсивно 2 двупосочни за Малта за 140 лв (2 на цената на 1) за Малта за 8-12 март т.г.  Mr. Green Нагласата и плановете дойдоха от после. Изкарахме си страхотно с билети, купени 10 месеца по-рано  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
[/quote]

Ние по същия начин. Купих на 19.05. два билета на цената на един- за 196 лв. до Париж за началото на март т.г. и си изкарахме страхотно. А друго си е като си планираш, разглеждаш, четеш. Някои обаче не обичат да планират. Аз също пак ще чакам 19.05.

# 598

Благодаря! Ще чакаме  Laughing

# 599
  • София

ооо, да само докато се уточним с ММ цената скочи, но не много и резервирах  Peace , закупих и членство в дискаунт клуб, но не мога да разбера дали е приспадната отстъпката в сумата за плащане

моля за помощ, вярно ли е, че членството в дискаунт клуб не може да се плати с банков превод, а само с карта, защото аз избрах плащане с банк.превод и може би сбърках

Общи условия

Активация на акаунт