Звездни компромати- 275 част

• 118 519
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
То и за Слаш е ясно, ако си махне кечето от лицето веднага се вижда..

# 631
  • На топло
Кристоф Ламбер със странна чупка на панталона  Laughing
https://mobile.twitter.com/nahib_el/status/703355220621971456/photo/1

# 632
  • Дубай
Не знаех че Уентуърт Милър е чернокож ,   Рейчъл Меган Маркъл и за нея сега видех с тези лунички

# 633
  • bad@ss
Найлона с вълнообразни крачета  Flutter
Да беше махнала направо единия.

Кимката.

# 634
Много секси снимка на Кимката.

# 635
# 636
# 637
  • ...на безопасно

Добре де, как ходят с такива огромни обувки?
Много често и холивудски звезди са по снимки с видимо два номера по-големи обувки.

# 638

Как "как"? Единия крак напред, после другия...  Laughing
Сериозно - на обувка с такава платформа се ходи лесно - личен опит. Пък и те не се ползват за разходки в парка, а за дискотека (в случая сцена). Няма много ходене.

# 639
Невероятно е тялото на тази жена.

# 640
Айс, сега ти виждам лентичката  Embarassed Честито!!!

# 641
  • където ми харесва
Много секси снимка на Кимката.
За първи път, това дупе ми изглежда секси.
А на Николета, физиономията на умиращ лебед, направо ме съсипва!

# 642
Айс, сега ти виждам лентичката  Embarassed Честито!!!

preggo Мерси, нямам търпение вече.  Crazy

-----

Имаме доказателство, че Николета и Роналдо са заедно - днес в спортните новини казаха, че сериозно се коментира продажбата на Роналдо. Край с Реал Мадрид. Валери номер 2. Появи ли се Николета и край с кариерите.  hahaha

# 643
Моето мило Валерче-Котараче сега се оплака в спортинте новини, че интереса за личния му живот в България е прекалено голям и това го наранява, защото никой не се интересува от спортните му постижения. Значи само да съм ви чула/прочела да наранявате моя футболист. Twisted Evil

Котараче, съвет - не се занимавай с това кой какво говори за теб, а си гледай футбола, че нещо хич те няма приятел. То какво да ти се гледат спортните постижения, като ти такива нямаш отдавна. Напъни се малко извън чатовете!

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 12:46 от densi

# 644
  • ...на безопасно

Добре де, как ходят с такива огромни обувки?

Как "как"? Единия крак напред, после другия...  Laughing
Сериозно - на обувка с такава платформа се ходи лесно - личен опит. Пък и те не се ползват за разходки в парка, а за дискотека (в случая сцена). Няма много ходене.
[/quote]

Аз нямам предвид платформите. И аз ползвам  Heart Eyes макар и рядко .  Обувките са видимо два размера по-големи. Зад петата има неуплътнено място около 2 см. Като си вдигнеш крака, обувката просто остава на земята, освен ако не е залепен крака ти някак  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт