"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 806
  • 788
  •   1
Отговори
# 180

Странно, но харесах най-много Марта Вачкова как играе.
Предполагам я възприемаш за реалистичен и достоверен образ на старша сестра от соца, може би   Thinking Peace ... вписва се органично, дори и без реплики  Mr. Green

# 181
Еми, то няма дебели актьори/актриси...
Има, има... Simple Smile

# 182
  • София-Лагера
Започна добре,но свърши зле.
Пиарката ми прилича на компаньонка от по-елитните.
Младата докторка до него направо беше некомпетентна по време на операцията на момчето.
Много фалшиво изиграно ,направо се чудя как им е хрумнала тази сцена. Tired
Общо взето слаб филм,очаквах повече.
Не е филм който ,ще чакам с нетърпение.

# 183
  • гр. Варна
Загледах се - ще го гледам   Grinning
Почна да прилича на български екип - тази е жена на еди кой си и трябва да и обърнете внимание  Wink
Чакам да намесят здравната каса и всичко ще си дойде по местата  hahaha
Само дето "нашите" болници и линейки не са толкова чисти и нови...ама нали е "по телевизора"  Mr. Green

# 184
А в частните болници си е съвсем прилично според мен.

# 185
  • гр. Варна
Да, но тази в сериала не е такава

# 186
Да, но тази в сериала не е такава
Тя в сериала е хибридна някаква.  hahaha Mr. Green

# 187
Втори епизод беше по-динамичен, но за съжаления цялостната обстановка е доста тягостна. Вместо да снимат 48 епизода и да прахосват бюджета за хонорари на актьорите, да бяха построили едни хубави декори. Задушавам се гледайки тези тесни коридорчета.

# 188
Втори епизод беше по-динамичен, но за съжаления цялостната обстановка е доста тягостна. Вместо да снимат 48 епизода и да прахосват бюджета за хонорари на актьорите, да бяха построили едни хубави декори. Задушавам се гледайки тези тесни коридорчета.

То на втори епизод вече ми е байгън, представям си 48 епизода какво ще е. Ще има да правят секс на операционната, безброй разговори в асансьора! Смешното е, че сградата е на два етажа, а те нон стоп на асансьора се возят! Че чак и се изчакват, че не им се катери един етаж пеша! Simple Smile

Но много ме радва как се движат на каданс по тоя дълъг коридор цели 5 метра! Сещате се в Спешно отделение какви движения правиха, минаваха цяла реална болница от край до край и около всички има хора, пациенти, суматоха.

Тука нашият в тоя епизод блъсна цели три пъти някой. Което значи, че или героят има проблем с центрирането, или е адски тясно.

А, като казах блъсна, това с кафето беше невиждана ситуация, за пръв път на филм! ЕВАЛА!

# 189
Може да пестят от пространство, но не се скъпят за инструменти и апаратура Naughty Май и в кабинета на директора нямаше джакузи  newsm78 Mr. Green Болница мечта  Laughing

# 190
Критикар, следващите 20 епизода си ги попознал мисля и в този ред на мисли не разбирам защо ти се губи идеята. Laughing Ми т'ва е. Mr. Green

Идея няма  Mr. Green

# 191
  • София
Впрочем, очаквах младата лекарка (която Захариев препоръча и Генадиев остави да зашие след секциото) да се издъни и да дойде Супер-Сашо на помощ. Joy А тя самата се оказа "супер". Интересна ще ми е развръзката там. Може би ще се завърже нещо между нея и Калин - нали Биляна вече "се застъпва" за Сашо... hahaha hahaha

# 192
Изобщо не ми прави впечатление дали е тъмно, светло, какъв е декора и други подробности.
Обаче много ме дразни това, че в 90 процента от БГ сериалите увеличавам звука на макс и почти не им разбирам какво говорят, много слабо озвучение.

И аз ще гледам, но защото няма какво друго. Много големи надежди му възлагах, а сега го гледам с половин око, не е толкова интересен.

Иначе и аз се радвам, че Алекс Сърчаджиева няма да участва.
 Mr. Green

# 193
  • густо майна Филибето
Филмчето си го бива, държи в напрежение, има очакване, ще го гледам с интерес. И аз да се оплача от звука. Cry

# 194
И аз при вас  Heart Eyes Обожовам български филми и си ги гледам с кеф. И аз забелязах лошото качество, за жалост  Confused

Не разбрах само Йоана Буковска каква роля играе? Защо тя презентираше, а не пи арката newsm78

Общи условия

Активация на акаунт