В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 206

• 34 161
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добър ден, ято  Hug Hug Hug

И Бонбончето обичало да се гмурка  Heart Eyes

# 616
# 617
 Добра ви вечер.............. Hug Hug Hug Hug   Днес цял ден сте по разходки у туй хубаво време галиба........ Heart Eyes или пък темата страда от махмурлук/от вчера  Party/................ hahaha hahaha hahaha hahaha  Аз вярно много работя............. Mr. Green да си имам занаята яяяяяяяяя..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire ами като не съм станала кино звезда и да се вея по ЛА............ Crossing Arms така ми се пада.......... Joy Joy Joy Joy Joy  Абла.......... Hug вярно......,че немога без вас.... Peace  Цунки за всички................ love001 love001 love001 love001 и да ми стискате палци тези дни............... Praynig Praynig

# 618
Бойче,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 22:45 от Bella_nova

# 619
 Hug Hug Hug

Добра ви вечер.............. Hug Hug Hug Hug   Днес цял ден сте по разходки у туй хубаво време галиба........ Heart Eyes или пък темата страда от махмурлук/от вчера  Party/................ hahaha hahaha hahaha hahaha  Аз вярно много работя............. Mr. Green да си имам занаята яяяяяяяяя..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire ами като не съм станала кино звезда и да се вея по ЛА............ Crossing Arms така ми се пада.......... Joy Joy Joy Joy Joy  Абла.......... Hug вярно......,че немога без вас.... Peace  Цунки за всички................ love001 love001 love001 love001 и да ми стискате палци тези дни............... Praynig Praynig

Хемен се нареждам, Бойче!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 620
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох,бе-Ели Joy Joy Joy като те прочетох прихнах да се смея Joy Joy Joy
Ми столичани сте-ще търпите птиците и от провинцията Joy Joy Joy...аз рядко идвам и да си кажа честно не ми допада тоя шум и навалица Sick
Свикнала съм на спокойствие и тишина-еле при нас в това време е скука даже-нема с кой да се скарам и да излезна-шака,шака Joy Joy Joyне е чак толкова де Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Търпим ги бе, Миме Grinning И те, хорицата не са дошли от лесно тук ooooh! ама да не си бяха взимали колите Laughing Laughing

Надявам се да не съм обидила никой! Peace Peace Peace

Скрит текст:
Добър деееен! Hug Hug Hug Hug

Нова/ стара била Crazy Crazy

Еличке,  Heart Eyes Heart Eyes    ти да не прихвана от закачката със старите снимки, пробутвани за нови  hahaha hahaha hahaha hahaha
Знаеш ли каква готина история имам за тази снимка  Laughing Laughing още малко и ще стигне до нея в Квартала  Joy Joy  Чок сладък Чачи  Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не съм бе ooooh! Laughing ама съм я виждала само изрязана Joy Joy като тез Ети дет е постнала Crazy Crazy Ората викат нова и аз пак им се вързах ooooh! Joy Joy

А, историята

Joy Joy Joy Joy

Цитат
....знам какво ни чака скоро, та затова  Crazy Crazy Joy Joy

И кАжи и на нас дееее Crossing Arms Crossing Arms

love001 love001

Цитат
и да ми стискате палци тези дни............... Praynig Praynig

Бойчее Hug аз ще стискам и с тези на краката Praynig Praynig  Laughing И дано скоро почерпиш Peace

# 621

Бойче,   Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  fingerscrossed  fingerscrossed !

# 622
  • близо до брега на морето
Добро утро,къзлар Hug Hug Hug
Бойче fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Хубав ден Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 623
Къзлар wavey wavey wavey love001 love001 love001

Бойче, Hug Heart Eyes миличка, с теб сме!  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverНека всичко се нареди така както ти искаш Peace Peace

Виж, дори и Чачко ти казва, че всичко ще бъде много хубаво.. newsm10 newsm10

Хубав ден ви желая, прекрасни! Hug Hug Hug

# 624
  • Яко в Матрицата...
Добър ден, момичета! Hug Hug Hug

Бойче Hug Heart Eyes, стискам и аз палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Рошко Heart Eyes, ама готин Joy

# 625
Приятен, слънчев ден и от мен на всички бели птици! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бойче, снощи мамата се гъбаркаше с мен и не ми визуализираше четирилистната детелина, но имаш моите силни благопожелания! Praynig

# 626
Бойче   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 627
Мерабаааа  Party Party Party  Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Бойче, и аз ще стискам  Laughing Laughing  ама кажи кога да спра  Joy Joy

нищо няма да ви разказвам тук, имам си място за ... тези неща   Laughing Laughing

# 628
Мерабаааа  Party Party Party  Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Бойче, и аз ще стискам  Laughing Laughing  ама кажи кога да спра  Joy Joy

нищо няма да ви разказвам тук, имам си място за ... тези неща   Laughing Laughing

Какво няма да ни разкажеш...? Simple Smile Simple Smile

Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug

# 629
Хелоууууууууууууу  Hug Hug Hug Hug Hug

аз се завърнах след едно кратко пътешествие из Родината  Heart Eyes Party Party Party Party

и почерпкатаааааааааааа  Crazy Crazy Crazy

Бойчеееееее, стискам палци!!!  love001 love001 love001 love001

На всички още веднъж - много, ама чок благодаря за хубавите думи и пожеланията.  Hug Hug Hug Hug

И благодаря за всичко, което сте сложили  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт