Избор на телефон

• 427 456
  • 6 056
  •   2
Отговори
# 3 330
  • Бургас
Ето,няколко кадъра с телефона,може би има значение е навън как е.....

# 3 331
Относно снимането - толкова си снима. Ето снимки с новия Redmi Note 11:

Скрит текст:

Снощи моят мъж си взе същият от Технополис. Не е лош,трябваше му нещо спешно , защото неговия предната вечер изгоря(или нещо друго,но изобщо не се включва) .

# 3 332
Имам iphone 6s, закупен през 2016 и много си го обичам. За съжаление, вече,  дисплеят му е за смяна ( появиха се едни чертички, които растат като трева) , а и паметта му е малко.
Но батерията падаше бързо още в началото. Нямам и не съм играла игри.

Насочила съм се към 13 mini ( малките са ми по-удобни), но не знам камерата как е, както и батерията. Моят  не прави хубави снимки на тъмно. Дано са по-добри и скоро да го видим на по-добра цена.
Онзи ден го ръчках - 13 мини и да Ви кажа останах приятно изненадана. Камерата също е добра. За малък модел телефона си е страхотен. Заслужава си според мен.

# 3 333
Аз съм с Redmi note T8
Къде мога да проверя живота на батерията?
Какви трябва да са настройките на камерата,че нещо снимките и цветовете не са ми ок.
Предният ми телефон беше Хуауей и правеше по хубави снимки.
Здравейте, аз в момента имам Хуауей и търся с какво да го сменя в най-скоро време.
Много хора ми препоръчват Xiaomi, защото бил с подобен интерфейс и на добри цени. Според вас заслужава ли си, при моя Хуауей камерата наистина е много хубава и търся нещо подобно. Relaxed

# 3 334
  • в 1001-та нощ
Нито интерфейсът е подобен, нито как снимат.

# 3 335
И аз не съм за Xiaomi. То е ясно че тях ще препоръчат като алтернатива, но за мен не си заслужава.

# 3 336
И аз не съм за Xiaomi. То е ясно че тях ще препоръчат като алтернатива, но за мен не си заслужава.
Разбирам.. жалко наистина. Broken Heart Rolling Eyes Тъпото е, че новите Хуайей са с друга операционна система, която ми се струва не така функционална като Андроид. Дали пък Самсунг не е по-добрия избор за Андроид?

# 3 337
  • в 1001-та нощ
Ти сега с какъв телефон си? Да знаем от какво ще мигрираш Simple Smile  Самсунг имат доста добри опции също. С какъв бюджет си за новия телефон?

# 3 338
Аз имам Nova 5T и той е един от последните на Huawei с Андроид. Когато го купих беше излезнал преди година. Взех го само защото има напълно функционален Андроид. Направих много задълбочено прочучване преди да го закупя, защото разбира се исках по-хубав от него, но без GMS прецених че не е за мен. Това е една постоянна хамалогия, търсене на заобиколни пътища, тъкмо намериш вариант и Бам! Гугул се появяват и блокират/премахват това което върши работа и търсенето започва на ново. Въпреки всичко аз смятам че Huawei са чудесни телефони и ако отново предлагат GMS аз ще си купя пак техен апарат. Скоро се бях засилила към новия Note, но успях да се ориентирам на време че не си заслужава. Имала съм Note и си ги харесвам като цяло, но за тази цена, по скоро не. Вече ако разглеждаме Самсунг в генерален план мисля че имат добри бюджетни телефони, макар и малко по-скъпи от на другите фирми със същите параметри. Лично мнение мога да кажа че не заслужават да са по-скъпи, но реално никой не ме пита. Определете си бюджет и какво искате със сигурност да има телефона и от там нататък ще ги сведете лесно до няколко от които да изберете.

# 3 339
  • в 1001-та нощ
Разгледай моделите Honor (новите). Това беше бранд на Huawei, който фиктивно се отдели, като самостоятелна компания, за да не е под санкциите на САЩ. 1:1 са с телефоните Huawei, дори по отношение на дизайна, но не само - и като спесификации, интерфейс и т.н. само, че са с услугите на Гугъл. Нямам представа дали операторите ги предлагат, но ги има в техноверигите, в Емаг и т.н.

Най-голямата "беда" е, че не са с чипсети Kirin, като старите телефони Huawei. Чипсетите Kirin бяха голям, голям коз, защото бяха много добре проектирани - много икономични, и т.н. но няма вече. Но извън това, като интерфейс, камери и т.н. трябва да си удовлетворена.

# 3 340
Аз от скоро имам Xiaomi redmi note 10 Pro.  Много съм доволна от съотношението цена/качество. Като за 500 лв снима чудесно. Батерията държи повече от 1 ден, но и аз доста си играя или ровя във фб. Аз нищо не разбирам от телефони, но съм доволна 😁 Върши това, което ми трябва.

# 3 341
  • София
Заглеждам да си взема някакъв нов телефон, вече година и нещо се мъча със сегашния Nokia 5.3 и ще го оставя на майка ми или на детето. Единственият му плюс е батерията. Понякога забива, затварят се сами или не искат да се отварят някои страници, други изчезват и трябва пак да влизам да ги издирвам. Но най- неприятното е, че трябва да внимавам как плъзгам пръста, за да не върне страница назад.
Търся телефон, който да не е с такава функция. Снимки, видео, филми, игри и социални мрежи не са ми приоритет. Важна ми е батерията, паметта и да е с две Сим карти. Бюджет около 600 лв. и да не е Nokia или в червен цвят. Бих се радвала на някакви препоръки какви телефони да разгледам.

# 3 342
  • в 1001-та нощ
Това с плъзгането - вероятно са включени жестовете. Почти всички телефони имат опция за избор дали да работят с жестове или със софтуерните бутони долу. Дори сега - трябва да можеш да се върнеш към бутоните, ако на следващия ползвател ще му е по-удобно така.

За телефон в рамките на този бюджет ти препоръчвам Samsung Galaxy A52s - с AMOLED дисплей, добре снима, с оптична стабилизация на основната камера, водоустойчив, стеро звук, стабилен софтуер. За по-дълъг живот на батерията го ползвай на 60 Hz.

# 3 343
  • Бургас
Какво ще рече,това 60 Нz ?

# 3 344
Алена, а между Самсунг А52 и SAMSUNG GXY S20 FЕ+стъклен протектор кой би препоръчала. Ще сменям абонаментния план и реших да се възползвам от офертите за телефон.

Общи условия

Активация на акаунт