Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) – Тема 37

• 56 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Така и не разбрах къде качват сериите.
В канала на сериала в youtube също. Има линк на първа страница.  Peace

Ето го 11-ти епизод:

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 00:24 от zarani

# 661
И филма пак не е в насока, която ние желаем. Явно ще има да почакаме доста. "Карадай" 3 сезона бяха. Ще чакаме! Хванали сме се...!?

# 662
Привет,  Hug Hug Hug
Добре, че сте писали момичета, че докато чакам превода ще се пръсна от любопитство.
Ще коментирам след превода, но разбрах, че на Айшен ханъм са ѝ пооправили причьоската както ги посъветвах. Simple Smile
И малкият е спрял да се инати и се е сдобрил баща си, че вече ме беше ядосал.  Mr. Green
И с Фейза и Далматинката нещата се нареждат.

"Приятелите" ще ги анализирам като изгледам серията- там ще е интересно.

Хубав уикенд ви пожелавам и ако някой прихване превод на руски да алармира! Simple Smile

# 663
Здравейте и от мен петъчно!
Пепелче, рускините го изкарват обикновено по нощите...

# 664
 Hug  

Рейтингът за снощната серия. (Снощи се игра реваншът Брага-Фенербахче, за Лига Европа. Португалците победиха и отиват на четвъртфинали  newsm44  Т.е., не остана турски отбор в Лигата, което - Дай Боже - може да повиши рейтинга другата седмица  Praynig ):

TOTAL     10     KÖRDÜĞÜM     4,04     9,68

AB     4     KÖRDÜĞÜM     4,58     10,94

ABC1     4     KÖRDÜĞÜM     5,04     11,41

Sosyal TV    4     KÖRDÜĞÜM     5,43

(озета също заема прилични позиции)

Признавам си, че и аз бях сред онези, които избраха да гледат мача,  newsm43  
обаче точно този момент го видях:

и  smile3501

Беше по-хубаво от четвъртия гол на португалците!  newsm44
Що се отнася до въпроса

..какво по-точно й каза Генджо за Умут? newsm78

Генджо каза на Наз, че въпреки че Умут е смятал, че има нещо между Али и Наз особено след скандала в медиите, той е взел парите на Али и е започнал работа с него. Един вид Умут я е "продал" за пари и за възможността да реализира мечтата си; избрал е парите и мечтата си пред Наз.  Peace
Колкото до Мурат и Демир, и кой какъв е - имайте предвид, че от 10-и епизод насам, сценаристът ни е само един, Yiğit Okan (Sedef Bayburtluğlu я няма вече). Затова и темпото на филма се промени; историята се разгърна по различен начин; доста от сюжетните линии се променят в движение... От това, което виждам, човекът пробва различни стратегии за повишаване на рейтинга.
Т.е., да се предполага кой какъв е и какво ще направи или какво ще стане оттук насетне, вече ще е почти невъзможно, защото в каква посока ще поеме историята, ще определя рейтингът. Всичко умишлено се прави така, че да изглежда противоречиво.  Peace

С пожелания за хубав петък:

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 16:43 от m3ia14

# 665
Мия,  Hug, благодаря ти за поясненията!
Този сериал ми харесва много, засега ... newsm78 newsm78
Не познавам тези имена на сценаристите, дано да стане по-интересно и заплетено, но да не е за сметка на линията Наз-Али Неджат. Да си я има романтиката и да ги съберат , а около тях да се навръзват другите неща. Тези двамата- новите, гледайки ги снощи и с помощта на рускините, не ми станаха ясни. Някакво вътрешно убеждение имам, че един човек им дърпа конците.
Можем само да си фантазираме...

# 666
  • Бургас
Здравейте, момичета!  wavey wavey waveyНе ми хареса този Мурат. Има нещо пресметливо и хищническо в очите му. Като че ли търси разплата за нещо с Али. Самият факт, че Тарък бей го харесва, означава , че не е добър. smile3503 Няма да ни е приятел!!!
А за този на яхтата-много хлъзгав, сладникав.  newsm12 И той няма да ни е приятел!
/Това по картинки го разбрах. Чакам превода/ Мнооого фронтове му се отвориха на Али Нежат. Добре, че малкият му се отсърди, за да му дава стимул. Наз, и тя е фронт за превземане.... Офффффф!!!!!  Weary Weary Weary

Голям зор до четвъртък!

# 667
Мия,  Hug, благодаря ти за поясненията!
Този сериал ми харесва много, засега ... newsm78 newsm78
Не познавам тези имена на сценаристите, дано да стане по-интересно и заплетено, но да не е за сметка на линията Наз-Али Неджат. Да си я има романтиката и да ги съберат , а около тях да се навръзват другите неща. Тези двамата- новите, гледайки ги снощи и с помощта на рускините, не ми станаха ясни. Някакво вътрешно убеждение имам, че един човек им дърпа конците.
Можем само да си фантазираме...
Здравейте. Simple Smile
+1......
Зари, мерси за серията, аз още снощи я намерих на случаен принцип, но не в тубето.
Миа, благодаря за отговора ти.

# 668
Здравейте!  Hug Hug
Хареса ми  снощният епизод - много динамичен, много сблъсъци, всички артисти играят перфектно (вкл. и омразният Умут  Simple Smile), новите персонажи са добре подбрани и пределно неясни... Thinking

Интересно ми е защо се появиха по едно и също време, това е знак за единодействие,
за съжаление - против Али Нежат.  Sick

Но улучиха и колебанието на Умут - който от една страна иска на всяка цена да се докаже пред Али Н.,
от друга - вижда, че в холдинга нещата не се развиват положително за сектор автомобили...  Thinking
Идеята на Миа ми се  струва най-правдоподобна
- сценаристът изчаква да види рейтинга, за да продължи нататък.  Peace

# 669
Аз още не съм гледала серията, но мернах  за секунда 2 момента от филма и направо ме заковаха. Първия : Али Неджат наблюдаваше  Назината семейна идилия в ресторанта и се врътна с тъжен поглед и втория, когато Наз хвърли парите в лицето на плужека. Първия момент ме разби, втория ме изкефи.
Ще коментирам обаче като изгледам серията, защото си нямам на идея за какво иде реч
Хубав уикенд!

# 670
Като цяло епизода много ми хареса, но няколко са моментите, които ме стиснаха за гърлото. Rolling Eyes
-Когато Али ги видя в ресторанта на Айхан. Толкова мъчно ми стана за него, че усетих болката на героя, стоеше като захвърлено и ненужно никому коте, устоя на погледа на Айхан, но не и на този на Наз, и заби поглед в земята.
Много е добър Ибрахим, за първи път го гледам като актьор, но на 100% вярвам на героя му за душевните състояния през които преминава.
-Вечерта след вечерята когато отиде до дома на Наз.
Да, притеснява се за Каан, но за мен лично той беше само поводът в случая за да отиде до Наз и да чуе гласът й.
С тези негови тъжни очи ми скъса сърцето, стоеше на тротоара като бездомно кученце, толкова е влюбен в Наз горкия, че няма накъде повече, а тя си играе на щастливо семейство, за първи път в снощната серия много ме доядя на нея, дано по-скоро се отрезви от фалша около нея наречен Умут.
-Култувата сцена за мен, на която пророних сълзи беше срещата между баща и син на гроба на Дидем.
Нямам думи за Ибо и малкия сладкиш, то бива спойка, и симбиоза между двама актьори но чак толкова между екранни баща, и син не бях усещала до този момент както в нашия сериал.
Много възли се заплитат, а отплитане не виждам.
И още нещо. Писах, че като мелодичност песента не ми влезна под кожата както се казва, но като текст брилянтно описва сегашното състояние на Наз и Али, и бушуващите чувства в тях, с две думи все едно за тях е написана.
Очаквам превода с голямо нетърпение. smile3539 От отдааавна не се бях залисвала така по сериал, но ето, че се случи, и за първи път гледам не заради двойка, а заради прекрасна тройка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 16:11 от Neidjal

# 671
Като цяло епизода много ми хареса, но няколко са моментите, които ме стиснаха за гърлото. Rolling Eyes
-Когато Али ги видя в ресторанта на Айхан. Толкова мъчно ми стана за него, че усетих болката на героя, стоеше като захвърлено и ненужно никому коте, устоя на погледа на Айхан, но не и на този на Наз, и заби поглед в земята.
Много е добър Ибрахим, за първи път го гледам като актьор, но на 100% вярвам на героя му за душевните състояния през които преминава.
-Вечерта след вечерята когато отиде до дома на Наз.
Да, притеснява се за Каан, но за мен лично той беше само поводът в случая за да отиде до Наз и да чуе гласът й.
С тези негови тъжни очи ми скъса сърцето, стоеше на тротоара като бездомно кученце, толкова е влюбен в Наз горкия, че няма накъде повече, а тя си играе на щастливо семейство, за първи път в снощната серия много ме доядя на нея, дано по-скоро се отрезви от фалша около нея наречен Умут.
-Култувата сцена за мен, на която пророних сълзи беше срещата между баща и син на гроба на Дидем.
Нямам думи за Ибо и малкия сладкиш, то бива спойка, и симбиоза между двама актьори но чак толкова между екранни баща, и син не бях усещала до този момент както в нашия сериал.
Много възли се заплитат, а отплитане не виждам.
И още нещо. Писах, че като мелодичност песента не ми влезна под кожата както секазва, но като текст брилянтно описва сегашното състояние на Наз и Али, и бушуващите чувства в тях, с две думи все едно за тях е написана.
Очаквам превода с голямо нетърпение. smile3539 От отдааавна не се бях залисвала така по сериал, но ето, че се случи, и за първи път гледам не заради звойка, а заради прекрасна тройка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За мен така добре му се получава на Ибо, защото имам чувството че наистина иска да има дете и това го кара да играе естествено... А малки просто много го харесва явно и така нещата се подреждат и при снимките...

# 672
  • София
Идеята на Миа ми се  струва най-правдоподобна
- сценаристът изчаква да види рейтинга, за да продължи нататък.  Peace
Всички правят така, абсолютно всички. За жалост рейтингът е най-важен...  Tired

Признавам си, че и аз бях сред онези, които избраха да гледат мача,  newsm43 
Още един футболен фен!  Grinning  Hug

# 673
  • София
За сега не виждам проблем в колебанието на сценариста, според мен така най-добре ще опипат почвата, ако им хареса този развой с двамата нови герои на публиката ще ги оставят за по-дълго, а ако не серия/две ще всяват смут и после са аут.

Много ми стана мъчно снощи за Али-Нежат на  няколко пъти, когато отиде да вземе детето и видя оня там, после когато пак отиде до къщата за Каан и после Умут се прибра, вечерта когато отиде под прозореца и когато ги видя да закусват също бяха много тъжни моменти за него.

На няколко пъти усещах в него желанието да счупи носа на Умут, да хване Наз за ръката и да си я завлече дома и там да се решават всички въпроси, но определено не му хареса това, че Наз прибра голтака отново, но след това което тя разбра тоя епизод съм сигурна, че настъпи края за господин Умут. 

Усещам, че скоро играта от последните два/три епизода ще я играем на обратно т.е вместо Наз да тича, а Али-Нежат да гони, тоя път Наз ще гони, пък да се надяваме да се срещнат у средата някъде на цялата тая гонитба. Но съм абсолютно сигурна, че в един момент определено Али ще почна да страни от Наз, а тя тогава точно ще осъзнае, аджаба какво точно и се случва. Дано да е скоро и да е бързо и да гледаме после любовни епизоди с целуфани  Heart Eyes

# 674
  • AMS
Благодаря за споделеното!
Много ми харесват всички актьори в сериала!!!
Белчим Билгин и Айда Аксел съм гледала, като майка и дъщеря,
и в Спомни си любима.
Гледала съм и другите в различни им проекти.
Но за мен, Ибрахим Челиккол отвя всички мъже в тази роля!!!

Общи условия

Активация на акаунт