Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 541
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
аз си поръчах от али. много съм доволна - за 1,5 долара купих украшение, което тук струва 30лв..

# 646
аз си поръчах от али. много съм доволна - за 1,5 долара купих украшение, което тук струва 30лв..

И аз уважавам алито... Crazy

# 647
Въпроса е, дали имаш време да го чакаш... аз поръчах февруари за сватба октомври...за всеки случай Wink

# 648
Ох, точно това е, че датата е 21-ви август и най-вероятно няма да пристигне. Ама и аз чак кога се сетих за тези украшения...

# 649
Защо не пробваш с живи цветя, вместо украшение?

# 650
  • София
Ако си от София се сетих, че на "Илиенци" има доста китайки, които продават бижута. Там в ТЦ-то вътре в самото "Илиенци", където е "Мегияс"-а има няколко сергии, по някои от тях съм виждала доста на сметка украшения за коса.

# 651
Момичета може ли да ми кажете цените на торти?

# 652
Момичета, благодаря за отговорите. Ще трябва да се обикаля.
Lady_Miau, много ме блазни идеята за живи цветя, но не знам как ще се закрепят на косата и дали ще издържат цял ден и дълга нощ, без да клюмнат.

Toni_n_k, цените на тортите варират и се определят от броя парчета - най-често получаваш отговор каква е цената на парче на избраната торта. Има такива, които за около 100 парчета и 3-етажна торта, струват около 300 лева. Има и други, които за същия брой парчета, са на двойна цена, а и много повече. Зависи от сладкарницата, декорацията, визията и етажите на тортата.

# 653
  • Sofia
Момичета може ли да ми кажете цените на торти?

Нашата беше от Маркрит - еклерова с боровинки, 3лв на парче. За стойката ни искаха 150 лв депозит, ако е по-голяма стойката 200лв.

# 654
Мерси момичета Simple Smile. Да се похваля вече имам рокля от сватбения център Simple Smile

# 655
Мерси момичета Simple Smile. Да се похваля вече имам рокля от сватбения център Simple Smile

smile3525 Честитооооо!!!!!

# 656
  • София
И на мен ми предстои да избираме торта - харесала съм тортите на 100 грама сладки, но цените са им малко високи. Ще проверя какво е положението при Торти Чочко. Ако някой има идеи или е доволен от някоя фирма, нека сподели Simple Smile

Относно украшенията за коса - тиари - продават в сватбените магазини и цените варират. Аз все още не съм си избрала. Ще имам воал и много се чудя каква точно да бъде прическата, дали воала няма да пречи на самата прическа и да я развали ако реша да го махна. Не знам и честно казано кога ще го използвам спуснат - при взимането ми и/или при влизането в църквата... Идеята за живи цветя в косата е супер - трябва да се съчетаят с роклята и все пак да издържат. Преди години, когато бях кума ми направиха много хубав кок и ми сложиха и живи цветя - получи се супер красиво и ефектно.

# 657
Преди години за абитуриентската си имах три живи орхидеи в косата ми и не трепнаха. Сега смятам да имам от мъничките карамфилчета в косата си.

# 658
Преди години за абитуриентската си имах три живи орхидеи в косата ми и не трепнаха. Сега смятам да имам от мъничките карамфилчета в косата си.

Карамфилче, не е ли малкоза друг повод? Пробвай пак с орхидея Simple Smile Според мен ще бъде прекрасно с орхидеи Simple Smile  Hug

# 659

Не е хубаво да носиш карамфили на сватбения си ден. Те са за друг тъжен повод, а ти трябва да сияеш

Общи условия

Активация на акаунт