Моята сватба през 2016 г. (тема 3)

• 80 521
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Здравей  RainDanceMaggie

Нашата сватба е на 19,07 / не остана Shocked / и още в началото знаехме, че не искаме точно традиционна сватба/. Спряхме се на Цигов чарк, ще подпишем в Батак, ще венчаем в една малка черква в боровата гора, наели сме два малки хотела. Не са съвсем луксозни, един до друг са,с малък басейн,  не точно на брега на язовира, но пред тях застрояване няма и е само поляна и гора и гледката към язовир Батак е зашеметяваща.
Сигурна съм че има нещо подобно и по морето, а защо не и на някой близък друг водоем. Ние си избрахме района и един ден просто си направихме разходка с колата и обиколихме тамошните вили и хотелчета, така че разходка по южното черноморие по това време ми се струва страхотна идея  bouquet

# 676
Здравей  RainDanceMaggie

Нашата сватба е на 19,07 / не остана Shocked / и още в началото знаехме, че не искаме точно традиционна сватба/. Спряхме се на Цигов чарк, ще подпишем в Батак, ще венчаем в една малка черква в боровата гора, наели сме два малки хотела. Не са съвсем луксозни, един до друг са,с малък басейн,  не точно на брега на язовира, но пред тях застрояване няма и е само поляна и гора и гледката към язовир Батак е зашеметяваща.
Сигурна съм че има нещо подобно и по морето, а защо не и на някой близък друг водоем. Ние си избрахме района и един ден просто си направихме разходка с колата и обиколихме тамошните вили и хотелчета, така че разходка по южното черноморие по това време ми се струва страхотна идея  bouquet

Олеееее скоро скоро..  Shocked Какво е усещането? Трепка ли ти Simple Smile  Hug Пожелавам ви да си изкарате незабравимо! bouquet

# 677
  • гр. София
Хахаха, steli.vd истината е, че до преди два, три дни по-скоро вече ми беше станало като досаден ангажимент, всичкото това ходене по магазини, избор на това, онова, проблеми имахме с медицинските, а и мястото е далеч и координирането отнема повече усилия / нямаме агенция /. Сега, обаче, не само че ми трепка, ами направо.... все едно хем нямам търпение, хем нямам куража да идва, хем..... абе  #Crazy

Надявам се всички да изживеем своята приказка...  bouquet

# 678
Хахаха, steli.vd истината е, че до преди два, три дни по-скоро вече ми беше станало като досаден ангажимент, всичкото това ходене по магазини, избор на това, онова, проблеми имахме с медицинските, а и мястото е далеч и координирането отнема повече усилия / нямаме агенция /. Сега, обаче, не само че ми трепка, ами направо.... все едно хем нямам търпение, хем нямам куража да идва, хем..... абе  #Crazy

Надявам се всички да изживеем своята приказка...  bouquet

bouquet
Аз имам чувството, че след такива приготовления, ще чакам да мине деня с нетърпение и като се събудя на другия ден, хем ще ми е облекчено, че всичко е приключило, хем ще искам да върна времето назад, за да измина отново тези приготовления  #Crazy bouquet

# 679
Plezla,избрахме пакет ,,злато,,.Имахме един видео оператор,фотографа също беше от La studio Simple Smile
    Момичета,приготовленията отнемат супер мн.време,изискват правилни решения,дни преди сватбата бързаш,ядосваш се,напрягаш се(ако сами си правите всичко)...вълнението идва в много(поне при мен беше така)!Самата сватба пък минава като миг,миг,който поне за нас беше вълшебен.Страхотна емоция!Ще се убедите сами,старайте се в самия ден да се отпуснете и се насладете на цялата тая емоция  bouquet

# 680
  • София

Вие знаете ли някое място, което бихте ми препоръчали?

Изключително много харесвам Vista Mare като локация за сватба
Ето тук може да прегледаш една сватба от там.

# 681
Скрит текст:

Вие знаете ли някое място, което бихте ми препоръчали?

Изключително много харесвам Vista Mare като локация за сватба
Ето тук може да прегледаш една сватба от там.

Ууууу, страхотна сватба,
koikoii!

# 682
  • Варна
Да попитам халките връзват ли се една за друга както чашите? Че на една сватба ги видях вързани, на друга не...и се обърках Simple Smile

# 683
koikoii благодаря! На пръв поглед наистина това място изглежда като това, за което си мисля и аз. Страхотна рокля и прическа на булката! А снимките накрая на плажа...  smile3544

# 684
Скрит текст:
Да попитам халките връзват ли се една за друга както чашите? Че на една сватба ги видях вързани, на друга не...и се обърках Simple Smile

zvezda9001, Мисля, че не се връзват. Нашите ще са вързани на една възглавничка, но по отделно

# 685
Дайте идеи за подаръчетата за гостите Simple Smile
Искам нещо по-нетрадиционно.

# 686

Мини бурканчета с мед? Или мини чичко Тревичко под формата на младоженци  Blush

# 687
  • гр. София

Мини бурканчета с мед? Или мини чичко Тревичко под формата на младоженци  Blush

Аз поръчах чашки за ракия с гравирани нашите първи букви в сърце, първоначално си мислех за лъжички за кафе  с гравирани имена и дати, но не ми стигна времето, а исках да е нещо по практично

# 688
Ние поръчахме меденки с имената ни и датата. Който е сантиментален,запазват се за по-дълго време,другите да си ги хапнат.

# 689
  • София
За подаръци последно много ми допадна бурканчета с подправки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт