ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 222
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
По повод последните писания...вече е налице и тема по случая  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970991.msg34734968#new

# 436
Благодаря на Diana D за постовете!

# 437
Влязох в темата само заради предепидемичната обстановка в Пловдив. Искам да успокоя майките, които не имунизират децата си. Не се отказвайте майки! Дори и да се разболеят децата ви от морбили, дори даже да получит усложнения,
вие ще сте спокойни, че сте ги предпазили от аутизъм, енцефалит и други тооооолкова опасни злини, дебнещи от страшните ваксини. Боже, колко глупост има на този свят, Боже!

# 438
По повод последните писания...вече е налице и тема по случая  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=970991.msg34734968#new

Вълнуват се хората, нормално... Аз като се сетя какво тъпо парче бях, когато за първи път родих и разбрах, че се слагали ваксини... А до тогава съм ваксинирана, дори в училище, но къде съм бляла изобщо не съм разбрала какво ми правят и нали не ме е страх от игли, не ми пука, първа търча да ме бодат...  Crazy  То пък как да го разбереш като говорят с ДТК, МПР, Манту, БЦЖ, на баба им хвърчилото...  Crazy  Имах съученичка, увредена от ваксина... Скоро я срещнах и тя ми разказа, че в училище не е разрешила да я ваксинира сестрата, при което е станал скандал, аз и няколко други съученички сме я защитили, после викали майка й в училище, заплашвали я с изключване... Не помня такива неща, не са ме засягали до такава степен... А сега, от сън да ме бутнеш мога да цитирам имунизационния календар, Кунчев, Мангъров, разни изследвания и листовки...  hahaha Joy  

В горната тема ще пропусна да се включа... Една проста търсачка да се пусне в този форум, желание да се прочете и помисли и човек може да си отговори на много въпроси и без поредната нова тема, ама нейсе... Семенцето е посято, където има почва ще поникне, където няма - не му е дошъл реда, ще чака...

И моля, хора, подредете си фобиите по приоритети... Страх ви е от ваксината, страх ви е от болестта, страх ви е от ваксината, страх ви е от болестта... до безкрай... Страхът не е добър съветник...

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 22:15 от stelt77

# 439
  • Пловдив
Влязох в темата само заради предепидемичната обстановка в Пловдив. Искам да успокоя майките, които не имунизират децата си. Не се отказвайте майки! Дори и да се разболеят децата ви от морбили, дори даже да получит усложнения,
вие ще сте спокойни, че сте ги предпазили от аутизъм, енцефалит и други тооооолкова опасни злини, дебнещи от страшните ваксини. Боже, колко глупост има на този свят, Боже!
Joy Благодаря, че специално дойде да си кажеш мнението. Много беше важно за мен да го прочета.  smile3521

# 440
https://nova.bg/news/view/2017/03/22/177168/ще-има-ли-епидемия-от-морбили/

Мангъров, отново си говори за неговия щам...  Crazy  А той лично не бил виждал ваксиниран и с една доза морбилна ваксина, който се е разболял.... Божеееее.....  ooooh!   Това е шеф на детско отделение в инфекциозна...  ooooh! 

А тези, г-н Шеф, ваксинирани и болни, от къде са се взели, м? Те сигурно в други болници са се лекували явно или г-на малко поизкривява истината... Недоказуемо е все пак какво е виждал този дребен човечец или дали има нужда от офталмолог...

# 441
  • София
Е, това е едни от големите лъжци в България, какво да му коментираме?! Всичко му е ясно на него, но си има "опорни точки", както е модерно да се казва сега, и си ги следва.

Хубавото е, че дори да крият някои доклади и статистики в БГ /вчера търсих една таблица, посочена в един линк, но само този линк за морбили не работеше/, мрежата е пълна с такива от цял свят.

# 442
stelt77, много интересна таблица. Благодаря!

# 443
stelt77, много интересна таблица. Благодаря!

От този официален документ е - http://www.eurosurveillance.org/images/dynamic/EE/V21N09/art21399.pdf
Много показателен при това... Този на БХК също - http://www.bghelsinki.org/media/uploads/special/doklad_sliven_2011.pdf

Показват, че основно епидемията е сред ромско население, което живее в пълна мизерия... Показва, че починалите 24 човека са потърсили късно медицинска помощ, те също са основно от етноса (с изключение на 2-ма над 40-годишни), показва че две от починалите деца са били ваксинирани (в докладът на БХК) и явно ваксината не ги е предпазила, но и начина им на живот е основния виновник за случилото им се... Въпросните документи показват също, че не е вярно твърдението, че майчините антитела пазят бебетата под 1-годишна възраст от разболяване... Официалните данни показват имунизационен % за всяка календарна година, но само сред тези, които подлежат на ваксинация, а през изминали години, когато се е слагала само една ваксина или дори преди да е слагана и тя % не се знае... Разчита се, че тези хора са преболедували... Отделно е пълно с изследвания, които показват взрив от морбили сред напълно ваксинирани групи... Някъде в първия линк мисля имаше изследване в България, което пък е показало липса на имунен отговор при ваксинирани срещу морбили... За капак ваксината е от живите, за които някои твърдят, че вече такива ваксини не се слагали, също е с много тежки макар и редки странични реакции... Информация човек да иска...

# 444
  • Пловдив
А нали ромите уж се ваксинират,че иначе няма помощи newsm78

# 445
Конкретно тези не е ясно какво правят, виж в доклада на БХК... Нямат ЛЛ, не е ясно къде живеят, местят се на катуни, съответно не е и ясно колко човека са постоянно пребиваващи в тази махала, кои са и т.н. Има малцинства в България, които не знаят български, децата им са раждани по домовете, нямат актове за раждане и лични карти, не взимат явно и помощи - не можеш да ги разбереш...

# 446
Ioa,
Благодаря Laughing Laughing
И ако някой все пак не е разбрал какво искам да кажа, ще повторя  Laughing
Мнението ми за антиваксърите, а и не само моето е, че сте пълни кукувици. Вие рискувате не само живота на вашите деца, но и живота на чуждите деца. И наистина смятам, че някой трябва да ви спре.

# 447
  • София
Благодарим ти, Misi_36, подобно  bouquet

Задай си въпроса: щом ваксинираните боледуват, макар и  по-лека форма, дали те разнасят болестта?

# 448
Милата...  Laughing
Искаш ли да кажеш нещо за ваксините, все пак темата е за тях? Да си премериш знанията с пълните кукувици искаш ли? Ще те оборя само с официални документи, вкл. такива които си противоречат...

# 449
  • Пловдив
stelt77,не вярвам да посмее  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт