"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 42

• 39 695
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, прекрасни дами!Ама чудо невиждано след Сирни заговезни!!!Наш Мехмет отговаря на фенките си в инстаграм.За кучето,което държи на фотката постната от Ваня казве ,че е Тони Монтана.На друга пък отговаря за фалшивия туитър,казва,че не ползва./alakurt79@cristaldeplata I do not use twitter./
Ето още от него:
alakurt79@veromaio_ thank you👤
alakurt79@marazzelal türkiye de siyaset ve terör iç içe girmis durumda.bu sekilde devam ettigi sürece önüne geçmekte imkansiz gibi görünüyor.malesef kader haline getirildi bu olaylar...oturup izlemekten baska Birsey gelmiyor kimsenin elinden./тук пише за събитията в Турция,ноне го разбирам/
Някой го пита за филм с име Scarface  прототип Тони в него-кога да го очаквам,но не е отговорил все още.Може и да се зададе някакъв проект и затова така усилено да тренира с кучетата.

# 676
Scarfase е името на филма в който участва Ал Пачино,а героят му се казва Тони Монтана!
Снощи Алакурт каза,че е кръстил кучето на него. Simple Smile
Филмът е доста брутален за мен,но явно Мехмет харесва лошите момчета.
От две години гледам,че у нас са много актуални тениските с лика на Тони Монтана,предимно у мъжете,които се изявяват като мутри. Mr. Green

# 677
Снощи е давал интервю?

Scarfase е името на филма в който участва Ал Пачино,а героят му се казва Тони Монтана!
Снощи Алакурт каза,че е кръстил кучето на него. Simple Smile
Филмът е доста брутален за мен,но явно Мехмет харесва лошите момчета.
От две години гледам,че у нас са много актуални тениските с лика на Тони Монтана,предимно у мъжете,които се изявяват като мутри. Mr. Green

# 678
Не мила, просто отговаря на коментарите в инстаграм.

# 679
Жалко, Cheeky  и Скарлет,

Аз пък реших, че пак е почнал да дава интервюта.

# 680
  • Пловдив
Жалко, Cheeky  и Скарлет,

Аз пък реших, че пак е почнал да дава интервюта.
Принкс, здравей!  Hug Hug Hug Hug
Скоро няма да дава интервюта, мила! Сега е много зает той да "интервюира" Нурсели!!! Това не е лошо, защото, както виждаш, момчето ни осведомява и нас по малко за ежедневието си, а в последно време и повече! smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 681
Ето снимката и по светла.

# 682
  • Разград

# 683
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мехмет е прочел желанията ни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
все нови и нови фотки  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 684

На двор ми прилича това, на къща  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Тази снимка е от вилата  във Фетие,а видеото с дресировката не е от там.Най-вероятно е от дома на Мехмет.Тъй,че ще се наложи да му направим график за домашна помощница.Всяка една като се изреди и седмицата ще свърши.
Ето и пост от Султанката:
Hi " My Dear Fans .. I just Sent you my Photo Of me , My Boyfriend Bürak And Our Friends ! Because This Is My Last Post On Facebook  I'm Starting With My Work ' So I Would Be Able To Be More Online And Sharing Pictures , And I Won't Be On My Facebook For More Then 2 weeks Or 2 months '! so I Hope You all Will Have a Fantastic Day .. I love you all And Thank you so much for your Support and the Amazing Love .. I'm So Delighted and Happy To Have You all in My Life .. Bye kiss ...

И от Агата  видео най-вероятно от планината Ида около Измир https://www.instagram.com/p/BC8L0ZdNrQB/?taken-by=alakurt79

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 19:01 от Cheeky 89

# 685
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Музиката която звучи в колата на агата започва добре ................и завършва ....... също добре  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Браво на Джансу, поне не забравя да даде якакво инфо засебе си и проектите си и най-вече евала  Naughty че благодари на феновете си за подкрепата и обичта им към нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
Нурселинка е отбелязала трагедията в Анкара.
Може да не ми е баш таман като излъчване, може и Агата вече да не ме кефи както по времето на Съла и Аданалъто, може вече да не ми е със секси излъчване та дори и с цаки да е, Laughing(това са подробности Mr. Green)но не мога да и отрека, че успя да изкара Агата от марулята. Та аз не съм го виждала никога толкова активен досега откакто е с нея.
Възхищавам се на обичта им към животните, те са тяхната приятелска компания вън от шумотевицата на града, браво на тях, радвам им се, защото са щастливи със своите простички нещица от живота, а не с лъскавите опаковки на охолния живот, те двамата и техните приятели животните са си самодостатъчни. Heart Eyes
Агата качи песента, която звучи в колата му, ето я.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=0JtJZJP0TS0

И друго си мисля.
За да има възможност Мехмет да пътува в Родината си постоянно се изисква не само свободно време, с което да разполага, а и солидна пачка. Та в този ред на мисли си мисля, че той има и двете, и май наистина, ще излезне вярна новината отпреди време, че има свой автосалон.

# 687
А добра вечер, дружки-добродушки!   newsm78 Ами може  ли  newsm78 линк към Турския Търговски Регистър?  smile3529  –/в комплект с Хорти или Марги/? . newsm44 newsm44  

И друго си мисля.
За да има възможност Мехмет да пътува в Родината си постоянно се изисква не само свободно време, с което да разполага, а и солидна пачка. Та в този ред на мисли си мисля, че той има и двете, и май наистина, ще излезне вярна новината отпреди време, че има свой автосалон.

# 688
  • Пловдив
А добра вечер, дружки-добродушки!   newsm78 Ами може  ли  newsm78 линк към Турския Търговски Регистър?  smile3529  –/в комплект с Хорти или Марги/? . newsm44 newsm44  

И друго си мисля.
Добър вечер, Принкс, нямаш проблем! Търговския регистър на Турция го попълвам аз! Вътре са все наши фирми - български, а турските са в регистъра на Бахамите! Освен да отиде Марги да провери на място, че аз тази седмица съм заета - включена съм за петък в графика за  почистването на Алакуртовата къща!  smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

# 689
Хорти, и как се озова в този списък???
Аз се измъкнах tiptoe
Който си разхвърлял, той да си чисти!!!!

Общи условия

Активация на акаунт