Намаления - пролет/лято 2016

• 201 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Виждали ли сте някъде цял бански за плуване в промоция? Simple Smile Поръчах от Май Мол, но дойде някаква пародия, нищо общо с предишния, който поръчах от там. Ще го връщам, но ми трябва друг...

Виж и в М§С, ще се махат от България и имат доста намалени неща.

# 136
Виждали ли сте някъде цял бански за плуване в промоция? Simple Smile Поръчах от Май Мол, но дойде някаква пародия, нищо общо с предишния, който поръчах от там. Ще го връщам, но ми трябва друг...

Имате ли информация какви са намаленията там сега?

# 137
  • 1st floor

Това Марк и Спенсър ли е? Embarassed И къде имаха магазини?

Разгледай в Декатлон.
Ще погледна и там! Благодаря! Peace

# 138
  • София

Това Марк и Спенсър ли е? Embarassed И къде имаха магазини?

Да, в Парадайс и в Дъ Мол има, за другите не съм сигурна.

# 139
  • 1st floor
Благодаря!

# 140
  • София
Не е тук мястото да си задам въпроса,но многократно е ставало въпрос за връщане на стари дерхи в H&M.
Във всички магазини ли приемат?Например в този на Витошка приемат ли?

Приемат и на Витошка.
По мои впечатления от различните им магазини принципно не на всички каси има от зелените контейнери и е добре да се пита къде точно са за дадения магазин (на място)  Peace

# 141
Няма значение, на касата ги прибират и дават талона.

# 142
Дами, в Пандора кога правят намаления  newsm78 че имам подарък едно ваучерче ,а пък като им видях цените за тези китайски джунджурии много надути ми се видяха , та чакам намаленията им  Laughing

# 143
  • Пловдив
Дами, в Пандора кога правят намаления  newsm78 че имам подарък едно ваучерче ,а пък като им видях цените за тези китайски джунджурии много надути ми се видяха , та чакам намаленията им  Laughing
Оригиналните Пандора не са китайски джунджурии. На пазара, обаче, е пълно с ментета, реплики, или както ви харесва да ги наричате.
Магазини Пандора участват в акциите около Черен петък, правят и периодично свои акции - примерно сребърна гривна от 115 лв. + талисман до 57 лв. за 135 лв. или нещо такова. За актуални промоции може да следите страницата им във Facebook  Peace.

# 144
Оригиналните Пандора не са китайски джунджурии. На пазара, обаче, е пълно с ментета, реплики, или както ви харесва да ги наричате.
Магазини Пандора участват в акциите около Черен петък, правят и периодично свои акции - примерно сребърна гривна от 115 лв. + талисман до 57 лв. за 135 лв. или нещо такова. За актуални промоции може да следите страницата им във Facebook  Peace.

Благодаря, че споделихте страница , ще следя ( нз дали работите или не за фирмата) , но чакам да ми пристигне едно бижу от китайския и да сравня  Wink

# 145
Помните ли кога намаляха якетата в Масимо Дути? Купувала съм си две кожена якета за 350 лв., сега са на 500 лв. и знам, че ще ги намалят, но не помня кога, някой има ли спомен? newsm78

# 146
Здравейте,
Незнам дали питането ми е за тук, ако не е може ли да ме насочите в коя тема да попитам.

Интересува ме къде мога да намеря за дете яке за дъжд и обувки за дъжд в комплект ?

# 147
  • Пловдив
Zlatna ribka, не работя там, фен съм  Mr. Green и колекционер  Blush.
Аз съм виждала в магазини за сребърна бижутерия съвместими талисмани, че дори и гривни - еми нямат нищо общо!  Naughty Изработката на оригиналите е толкова фина, другите са съвсем недодялани  Tired.

# 148
Записвам се , тъй като чакам намаленията в H&M , че трябва да обновявам гардероба на малката . Предният път по Коледа добре напазарих и оставих тройно по- малко пари, то сега се надявам пак да ги хвана ☺

# 149
Ваучер за -15% от връщане на торба с дрехи може ли да се използва за артикул в промоция?

Общи условия

Активация на акаунт