~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 110
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
Само да е застанал бебеока правилно и да е благосконен към майка си, от там нататък природата наистина ще ти помогне. Успех на теб и на всички куражлийки Wink

# 196
Addicted, ще ме прощава твоята гинеколожка, ама и такова нещо като фина за нормално раждане няма Peace
И аз съм уж на това мнение Peace

И аз съм на това мнение Simple Smile Макар че понякога, ако наистина е по-голямо бебчето, може да затрудни процеса Grinning аз също съм дребна и слаба, но ако нещата вървят така, съм за нормално раждане  Peace

# 197
Много индивидуално е. Имам приятелка, която е 1,50 висока и много много слаба, през цялото време я уверяваха за секцио. Но то тръгнало да си излиза нормално, не само че контракциите са били около 2 часа само, ами и само накрая я боляли. Дано и ние сме така  Heart Eyes

# 198
# 199
  • Пловдив
Здрасти пак.. и аз да се запиша със стойности.. Беба е 2.470 кг в 34 с.4 дни. Термина е за 9.04. и док смята, че след 26-ти може да се мисли за секциото.

# 200
Здравейте и от мен Simple Smile

От вчера вече не съм на работа, така че по-често ще мога да се включвам, а и ще мога най-после да се отдам на разходки и пазаруване за бебка  baby_neutral baby_neutral че още нищо не сме взели освен две дрешки и кошарка, която още не е пристигнала  Grinning а като ви слушам колко сте напреднали ... но сега ще си наваксаме  Peace

Аз нямам сериозни оплаквания (все още), надявам се така да продължим  Praynig Praynig
Иска ми  се да мога да родя нормално  (въпреки страха), макар че все още не сме го обсъждали с док. Надявам се на следващата консултация и това да направим.
Мисля, че вече и болницата си избрах - Майчин дом, остана всичко да мине нормално и накрая да гушкам здраво бебче. Желая това на всички мами  Hug Hug

# 201
Здравейте момичета, аз днес спретнах едно пране...а утре ще ме чака и гладене на бебешките дрешки. Макар че ще ги суша в сушилня и се чудя изобщо дали се налага да ги гладя.
Доста ме понаболя кръста, но за днес стига...отдавам се на почивка, а утре с нови сили  Simple Smile

# 202
Negrita, днес пране и сушилня, мисля гладенето като наближи момента Wink Иначе аз след сушилня не гладя.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 22:11 от Zoι

# 203
Момичета, като чета май повечето ще раждате със секцио. Аз още се чудя, и двата варианта ме плашат. Голямо шубе ме е хванало от както започнах последния триместър. В началото исках нормално, но колкото повече наближава страхът е голям.  Simple Smile

# 204
Буболита, както го почувстваш! И двете имат плюсове и двете имат минуси, важното е да си позитивна. Винаги съм си повтаряла, че всичко ще е наред. Риска нещо да не е, е много по-малък.
Майка не се става с раждането, а с гледането на едно дете и как ще дойде на този свят решават родителите и лекаря.
Скоро всички ще се хвалим, очакват ни незабравими моменти!
И от моят опит, раждането е най-малкото шубе Simple Smile

# 205
Момичета, като чета май повечето ще раждате със секцио. Аз още се чудя, и двата варианта ме плашат. Голямо шубе ме е хванало от както започнах последния триместър. В началото исках нормално, но колкото повече наближава страхът е голям.  Simple Smile

Ако можех да избирам щях да избера нормално раждане! Чувала съм, че възстановяването е по-бързо. А и всичко "естествено" е по-добре от операция!
Ако те е страх от болка - всичко се забравя! А и при секцио също боли Wink
Естествено, ти сама решаваш как да родиш, твое право е!
Успех!  bouquet

# 206
Може би страхът и притеснението месеци наред са по - страшно от самото раждане, което продължава няколко часа. Щом има жени, които са го преживели и раждат втори път значи наистина се преживява и забравя. А относно това, ча майка не се става с раждането, а с грижите и възпитанието съм 100% съгласна. Simple Smile

# 207
Bubolita88, не си сама, и мен ме е хванало яко шубето. Иначе съм привидно спокойна за пред хората Sunglasses

# 208
Ей това й е хубавото на първата бременност не те е страх , защото не знаеш какво е  Joy

# 209
Да, а при втората те е страх, защото знаеш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт