~~Идва март с копнеж, за АПРИЛския бебевалеж!~~ №6

• 54 102
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Milenka, Didisa, Paris, много сте близо, момичета! Леко раждане и прекрасни, здрави бебечета ви желая Hug
На всички де, вие ще сте явно първите Wink

Успех и от мен, момичета  Hug

Аз също съм за края на Април, така че нека мамите, които родят преди нас не ни забравят и наминават през темичката  bouquet Все беше далече това "края на април", ама то дошло бе! Почнах да пера и гладя, малко по малко.

# 541
Здравейте  Simple Smile
Имам вече дата за секцио - 17.03. Водите доста са намалели и при мен и се надявам че няма да ни изненада преди това.
Ама това е само след 2 дни  Shocked Ошашках се  Laughing
Дано всичко да мине наред  Hug

# 542
Здравейте  Simple Smile
Имам вече дата за секцио - 17.03. Водите доста са намалели и при мен и се надявам че няма да ни изненада преди това.

Didisa с теб ще се борим за титлата -Първо априлче 😂😂😂 Успех ти желая и да ни държиш в течение.

# 543
Здравейте мамита,

аз днес изгладих и последните неща, които взехме. Остана само таткото да сглоби легълцето. Аз на 17.03. съм на консултация с моята лекарка и с анастезиолог и живот и здраве, ако всичко е наред и моето секцио ще е края на другата седмица. Не остана, тези, които сме с термин началото на април заповаме с бебевалежа  Grinning скоро ще си гушкаме малките съкровища ylinfant

# 544
 Вълнувам се вече и аз и искам да минава по-бързо Simple Smile
Днес ми се обадиха, че матракът ще закъснее и го отказах. Сега ще го търся наличен някъде. Дано го намеря иначе ще трябва мъжа ми да търси матрак, а той ще вземе първият, който види Simple Smile

# 545
  • софия
Milenka, Didisa, Paris успех момичета , пожелавам ви леко раждане и сладки и здрави бебчета Simple Smile

Аз ходя всяка седмица на консултация при доктора,който ще ме изражда. И утре съм пак. Ще видим дали ще каже кога ще е моето секцио. Голямо върви моето момче,само да е здравичък Simple Smile  Поне свърши ремонта и сега само подреждане и чистене остана Grinning

Хубава вечер на всички Simple Smile

P.S. А има ли facebook група ,че нали имаше някакви недоразумения по едно време?

# 546
  • София
На мен ми бяха казали, че всеки момент ще родя и така вече почти месец  Joy  Имам 2 седмици до термин но нямам търпение а и бебо расте доста бързо и ме е страх че може да не стане нормално  Confused Cry
Milenka, Didisa, Paris успех и от мен  bouquet Много здрави бебета и бързо, безболезнено раждане  Hug

# 547
  • София
Благодаря на всички, които споделиха какви матрачета са купили за бебешоците!!!
Сега сравняваме и се надявам скоро да вземем решение Simple Smile че време не остана.

От два дни гладя по 3-4 часа, седнала на дивана .... смешна гледка съм ... коремчето се подпира на дивана, а ръката ми виси във въздуха .. все едно съм на фитнес, много ми заякна дясната ръка Simple Smile

Проблем е сега, че няма къде да сложа изгладеното.. слагам ги в торби, защото са ни сбъркали механизма на плъзгащите врати на гардероба Sad
Обещаха бързо да отстранят проблема, дано изпълнят обещанието си!

Бебо стана по-мързелив, по-малко се движи, притеснявам се дали това е нормално... тясно ли му е, добре ли е??? Вчера правихме запис на тоновоете, акушерката каза, че са добри, за съжаление я няма лекарката ми, самата тя ще претърпи една операция и чакам с нетърпение другата седмица да се върне и да се консултирам с нея.
Дано е добре сладуркото!!!

Мили момичета, верно започва бебевалежа ... дойде си момента .... колкото и невероятно да ми звучи ... 8 и половина месеца си минаха и скоро ще си имаме бебченца  Laughing

Господ да е добър и милостив към всички нас и да родим леко и безпроблемно здрави бебенца!!!

# 548
Nandy, какво толкова гладиш? Най-омразно ми е това гладене, даже и бебешките преотстъпих да ми ги изгладят.
Вие тук се подготвяте, а аз имам чувството, че догодина ще дойде моя ред. Толкова далеч ми изглежда края на април. Започнах да подреждам куфар за болницата с костенурска скорост- на 2 дни слагам по нещо Simple Smile
Много ми е отпуснато ще се мобилизирам последната седмица.
Момичета, някоя ползвала ли е крем за епилиране? Кола сега не мога, бръсненето ми е краен вариант, епилатор не става за интимни зони, а кремовете дали са безопасни?

# 549
И на мен ми се струва,че имам многоооо време а ми остават 9 дни Embarassed багажа ми не е стегнат напълно,но знам наизуст списъка hahaha Започнах да пера,гладя,но става бавно...гледаме с мъжа ми да си купим сушилня с надеждата това да ни спести време и да е по удобно за в бъдеще.Но това гладене направо ще ме побърка,а така мразя да ми е намачкано Whistling Успокоявам се с това,че съм в 9-ти месец и може би просто ми тежи толкова затова Joy Laughing Успех на момичетата които ще раждат тези дни.Стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно Hug

# 550
Здравейте, моята принцеса е седалищно също. Вероятно това е и една от причините за зловещите киселини тази нощ и абсолютно невъзможното спане. Подпира ме в ребрата, всеки опит да се завъртя е болезнен и кръста зловещо ме боли също. Успокоявам се, че не остана. Леко раждане:)

# 551
pariss  всичко да е наред! Мале много се развълнувах и наистина ще започнем да следим кой се губи, че ......... Simple Smile

tedka90 твоя термин е като моя, в края на април, да видим обаче ние дали ще сме нормално с тези килца дето бебо си ги качва Simple Smile, при кой лекар си?

Момичета и аз съм 33 + 3 дни от Варна .

# 552
Добро утро момичета. Много тежка нощ изкарах- неспирни менструални болки, направо ме подлудиха. Нямам търпение да ида на преглед днес и дано да имам разкритие 3-4 см и да ме приемат да раждам 😳

# 553
Nandy, какво толкова гладиш? Най-омразно ми е това гладене, даже и бебешките преотстъпих да ми ги изгладят.
Вие тук се подготвяте, а аз имам чувството, че догодина ще дойде моя ред. Толкова далеч ми изглежда края на април. Започнах да подреждам куфар за болницата с костенурска скорост- на 2 дни слагам по нещо Simple Smile

И аз така  Joy Къде е то още- края на април. 34+4 съм. Но мисля с повечето неща да съм готова до няколко седмици, че се притеснявам да не ми натежи много към края.

karina, ти къде ще раждаш? И аз съм Варненска мама.

pariss, успех  Hug както и на всички останали, за които е наближил денят.

И аз се надявам бебето да знае кога да спре да расте с тези темпове, че да може да го родя нормално Simple Smile  Heart Eyes

# 554
Добро утро момичета, успех и от  мен ма всички, на които им предстои раждане в близките дни Simple Smile
Аз изкарах някакьв вирус, една седмица голям зор видях. Но да минава, сега се притеснявам още повече.
Относно кремовете за депилация и аз се чудех в един по ранен етап, но така и не използвах. Ходя на козметик за рьче и мишници , а триьгьлника и краката сьс самобрьсначка. При краката се наложи, заради разширени вени.

Общи условия

Активация на акаунт