Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 057
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте красиви мамчета  bouquet
Нямах грам време да пиша,но спазвам режима стриктно вече 16 дена.Не съм се теглила скоро,защото всеки момент трябва да ми дойде и съм малко подута.За това изчаквам.Хапвам много салати и мръвка най вече на скара.Нямам време да готвя за мъжете и за мен отделно,затова по-набързичко .. но не се оплаквам  Party мръвкарка съм си и това е!!! Joy
Желая на всички ви лека и спокойна седмица,много усмивки и много минусчетра  Hug Надявам се да мога и по-често да пиша.

# 151
Здравейте момичета!
Ден 21:
Начало 78.5кг днес се измерих 73.7кг ,общо 4.8 надолу,добре е има резултат и съм доволна.
Днес менюто е:
Сутрин:яйца и кафе
Обяд:св.пържола и салата
Вечеря:май ще си направя зелена салата (имам вече домашна)и е вкусна Simple Smile
Това е за днес,приятен ден!

# 152
Присъединявам се към вас! bouquet
з кафе и морков
о св. пържола и салата
в омлет с пуешко и зеленчуци

# 153
не смятате ли, че ядете твърде малко? newsm78

# 154
не смятате ли, че ядете твърде малко? newsm78
Здравей,Зизу  Simple Smile Аз мога да ти кажа от моя кратък опит с тази диета (9ти ден),че се чувствам страхотно и направо се чудя аз на диета за отслабване ли съм или напротив  Laughing От както съм на този режим аз започнах да закусвам.Може нещо съвсем малко ,напр. 1-2 варени яйца, краставица, морков (за днес 2 яйца) и до обяд се чувствам перфектно.Изобщо не мисля за храна и диета.На обяд задължително нещо си хапвам.Може готвено месце или на скара с гарнитура.За днес мисля да е пържолка със зелена салата.За вечеря не съм решила още....но все ще измисля нещо според режима.Аз по принцип до 19 часа съм вечеряла...и това е било винаги така (с мноого малки изключения). За разлика от преди,когато по цял ден не хапвам нищо на работа (най-много солети).....ноо като се прибера у дома не мога да издържа и като освирепял вълк се нахвърлям на хладилника  Mr. Green, сега не е така....а за раезултата-да ,има го.Не знам колко кг съм надолу,но усещам по дрехите си ,че има резултат и то без да бъда гладна.На мен лично,нищо не ми липсва освен млякото и млечните продукти, а си падам и по месото ,така че всичко си е ок .Това мога да ти кажа от моя личен опит...нека по запознатите да си кажат и те мнението .Хубав ден

# 155
  • Варна/Благоевград
И аз започвам от днес. Правила съм и друг път диетата. Веднъж цялата и веднъж около 15- 20 дни. Сега целта ми е 10 кг, имам много за сваляне, така че се надявам да успея. Приготвила съм си варени яйца за закуска с половин краставица. За обяд имам 4 шишчета и за вечеря съм си купила свинско месо, ще го  направя на тефлон, без олио.
Вие обаче много се скрихте пишете да се подкрепяме. chef

# 156
Добро утро и добре дошли на новопостъпилите Grinning
Вчера нямах никакво време да пиша,бях на рожден ден,но спазвах режима ,единственото ми прегрешение беше малко топ.сирене в/у пържолата.
Ден 23
Закуска:кафе
Обяд:пил.дробчета с лук
Вечеря:имам гювеч с пилешко месо и др.режимни неща в него.
Еми това е за днес момичета,приятен ден!

# 157
Здравейте и от мен!
Вчера тъкмо се зарадвах, че кантара за един ден показа -0.400кг и ето днес +200гр. Дано да е от течностите, че и без това за 15 дни само 2.700кг. съм свалила, а имам още 5-6кг. за сваляне. До сега съм без прегрешения, като се има в предвид, че  обичам да си похапвам от всичко.
 За днес З- 2 яйца и домат
              О- кюфтета на скара и салата
              В- мисля да и телешко със салата
Това от мен, пожелавам ви много минусчета.... Praynig!

# 158
Привет и от мен  wavey нека и аз се отчета за днес:
ден 10
З :кафе (за съжаление не ми остана много време за закуската,та само с кафето си останах)
О: пиле с прясно зеле
В: още ми е под въпрос ,но май ще бъдат зеленчуци на скара+ някакво месце и салата домати.
Доволна съм от себе си,че още спазвам режима като никога досега  Laughing
Може ли да дадете идея за нещо готвено,но да бъде в режима и да не е в гювеч  newsm78

# 159
Привет и от мен  wavey нека и аз се отчета за днес:
ден 10
З :кафе (за съжаление не ми остана много време за закуската,та само с кафето си останах)
О: пиле с прясно зеле
В: още ми е под въпрос ,но май ще бъдат зеленчуци на скара+ някакво месце и салата домати.
Доволна съм от себе си,че още спазвам режима като никога досега  Laughing
Може ли да дадете идея за нещо готвено,но да бъде в режима и да не е в гювеч  newsm78

мусака с тиквички, вместо с картофи, спанак с месо и яйца на фурна, гюведжета (всякакъв вид месо със много зеленчуци и подправки + яйце), руло стефани,  пълнени пиперки с гъби и кайма, зелеви/лозови сърми с гъби и кайма, винен кебап,пилешки сърчица в масло, запечени гъби на фурна, доматена супа, пилешка супа (без застройка и фиде), зеленчукова крем супа, друсан кебап, пилешко вретено, кюфтенца с доматен сос, „огретен”с карфиол (става и с броколи),  кюфтета "Гигант" , „птичи гнезда” (с кайма и чукнато в средата яйце).

# 160
Зизу,благодаря за идеите...със сигурност ще се възползвам.Има много неща,които ми допаднаха и са супер (само сърчицата май не трябва да са с масло,нали и то е изключено от режима)....иначе за тази вечер ще сме на рибка.

# 161
Последен ден. Равносметката -6 кг. От утре започвам захранване с млечни и малко сурови ядки. Момичета пиете ли някъкви витамини? Ноктите ми започнаха зверски да се цепят. Тези, които са към края на режима, нека споделят как ще се захранят.

# 162
Здравейте момичета,
Извинявам се,че нямам време да пиша.За количеството храна съдя единствено по глада си.Има моменти и бик мога да изям,има и такива,в които не мога да преглътна нищо.Самата диета ми контролира глада.Странно!!!
Мисля да изкарам още 10 дена-така стават 29 общо.После около 7-10 почивка и .... втори рунд Simple Smile Simple Smile Simple Smile Стискайте палци да успея.Аз по време на захранването включвам по малко неща,които не ми е трудно после да ги
откажа.Например не ям картофи,питки,торти .. а вкарвам малко сирене,плод,жито (мнго го ям на салати).Само не трябва да се прекалява с нещата,че отпуснеш ли се ... Мале,мале!!!Килцата се трупат като мухи на мед.
За сега това е от мен.Хайде пишете как са нещата при вас.
Лека от мен :*

# 163
Здравейте,момичета....днес,(ден 12 ) ми се очертава доста динамичен ден и ще мисля менюто на момента.За съжаление не ми остана време на закуска и съм само на кафе и вода.За обяд и вечеря ще измисля нещо режимно в движение.Сутринта минах през кантара и съм много доволна от себе си -за последните точно 7 дни съм -3кг .Може и да не е кой знае колко,но се чувствам супер мотивирана и продължавам напред без прегрешения.

# 164
Ехеее .. Браво за чудесните резултати Hug И аз сутринта се престраших Simple Smile За 20 дена -5.5 кг.Доволна съм за сега.Дано да. продължавам да свалям.И аз днес съм в движение и съм на печен мръвчок и салата.Утре ще си направя нещо вкусно.Чак нямам търпение Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ !!!

Общи условия

Активация на акаунт