Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 052
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
 Авокадото си е режимно  Peace
Момичета, само внимавайте с двуразовите тренировки и количеството храна. Знам, че не броим калории, но все пак не забравяйте, че само за базов метаболизъм са нужни грубо към 1500 за тренираща жена. Не намаляйте храната прекалено + претрениране, все пак здравето е по-важно от няколко сантиметра от талията  Heart Eyes Hug

# 586
  • Велико Търново
Свидничка, аз първия път като бях в кетоза нямах сили изобщо да стана от леглото, а пък за тренировка абсурд PeaceТя тогаво жабот ми беше забранила да тренирам. Сега ще видя какво ще стане.
Гледам общото количество на храната на ядене да не превишава 300 грама, защото именно количествата на мен ми бъркат нещата Mr. Green Това маскарпоне, кокосови стърготини/мога да ги ям с лъжицата, пресядат ми, обаче ям/, тахани, сирена мазни-спирка няма Blush

# 587
И аз млечните мога непрекъснато да ги ям.
А как издържате без плодове?А в онези критични дни ,когато умираме за сладко с какво го замествате?
Сиска,от колко кг започваш?
Хубава събота и успешен диетичен! Peace

# 588
Менюто ми за днес:
 З- 2 яйца, последвани от 18.5км  Mr. Green

Е, браво на теб! smile3501

Siska79, това с огледалото е върха, и аз ще го започна.

Ден 1
Отчитам
з- 0
10км в парка
о- ще си правя 3 яйца бъркани с бекон.
в- ще я видя, вероятно риба тон със салатка.  

Следобяд ще метна любимата силова с Боб Харпър, че ми е домъчняло за него много: https://www.youtube.com/watch?v=jQV-DbMGKh4&list=PLcr-dl1jBV … XhYMflaGXpQTRh3Mt

Забрявих да си отчета и лицевите опори- 20 нормални+ 20 от колене. Връщам се във форма след принудителната пауза.  newsm44

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 12:28 от Deziderata

# 589
  • София
О, момичета, колко сте мотивирани, чета ви и ви се радвам  bouquet
Ще ви наглеждам и ще ви стискам палци  Heart Eyes

# 590
  • Велико Търново
О, момичета, колко сте мотивирани, чета ви и ви се радвам  bouquet
Ще ви наглеждам и ще ви стискам палци  Heart Eyes

Аз пък искам снимка на хубавото ти дупе след дупемания Heart Eyes

sun sea, 62.000/168 Blush
Не ме питай за плодовете....обожавам череши, къщата ни е до пазара, но просто подминавам, ако трябва нещо пращам мъжа ми Blush Отида ли на пазара и ще купя 2 кг. череши и ще ги изям Crazy

# 591
За мен днес е 11 ден, за 10 дни - 4кг, като единият 100% е от мес цикъл, но и 3кг не е зле за 10 дни,  за другите 15 дни,  ако паднат още 3кг, диетата цена няма да има
хубав уикенд на всички!

# 592
  • някъде
Здравейте   Hug
Имам доста излизши килограми и то от 10 години. Надявам се покрай вас да успея да смъкна някое килце Simple Smile

# 593
  • UK
Аз плодове не обичам освен диня и малини. Но и те ако не са ми  под носа поднесени в чинийка, нямам проблем са ги подмина в магазина. Моето падение е топъл хлебец. С коричка  Mr. Green Crazy
  Дези, браво за лицевите опори  Peace Мотивацията е по-голяма като има и споделени тренировки  Laughing

# 594
Дани, супер  Hug Ставаме си стабилна групичка  Simple Smile

Аз обявих в къщи, че от утре съм на диета  Mr. Green  Дори и кантара ми донесоха  Joy Няма мърдане  Simple Smile
Хайде, до утре и успех на всички ни!

# 595
  • Бургас
Пишете ме и мен за неделя на стартовата линия  Simple Smile . Мислех да е от понеделник, но така дружно ще е по-забавно .
Здравейте и тук  Grinning !Аз уж все нямам време за темите дето следя,че  и в нова се намърдах  Embarassed
Тия дни пак влязох в серия,хранителната мания ме е завзела,затова пишете ме и мен в групата за неделя  Hug

# 596
Скрит текст:

Добро утро, момичета  Hug Старта е даден, но все още има празни коридори и всеки може да се нареди на стартовата линия. Както виждате пътя е неравен, а понякога трънлив, но важно е всички да финишират. Желая успех на всички  bouquet

mis_val  Hug радвам се, че и тук ще сме заедно.

Скрит текст:

# 597
  • Велико Търново
Добро утро!
Вал, радвам се, че и тук те виждам Heart EyesТи нямаш нужда от диета, ама както и да е Heart EyesДа знаете, че мис Вал изглежда перфектно Hug

Така отчет и от мен-3 ден, абсолютно стриктна, ама абсолютно и днес кантара показа "-900 грама" от вчера сутринта.
След роклята, купих и дънки за 120 лв, които ми стават, но не се харесвам, но си ги оставих за стимул и понеже аз от години се "стимулирам" по този икономически неизгоден начин за мъжа ми той реши да преброи колко чифта дънки има с етикет Mr. Green
Така за мен важи правилото без В, ядене два пъти на ден и количество до 300 грама. Това е. Разбрах го, сега остава и да го следвам и нещата ще си дойдат рязко на мястото.
Тринировка тази сутрин:25 минути горна част,3х15 гръбни и коремни преси, 3х15 клекове с 10 кг.
Хубав и мотивиран ден от мен!

# 598
Добро утро и от мен! Hug
За тези,коитоне знаят:
ръст- 170см
тегло-83,1кг
талия-85см
ханш-120см

Дано успея да отслабна.За момента целта ми е 70 кг-силно се надявам този път да успея с ваша подкрепа...
Хубав ден с много минуси!:)

# 599
  • Велико Търново
eleaa, ще успеем Hug
Предлагам да пишем менюта и тренировки, който тренира за да ни е мотивиращо и по лесно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт