Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 156
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Привет и от мен Simple Smile Радвам се да бъда във вашата компания! Прегледах доста теми и се спрях на тази, надявам се да се получат нещата. Ще се боря с 6 килограма.   Crazy  Стартираме с 62 кг.

# 631
Привет и от мен Simple Smile Радвам се да бъда във вашата компания! Прегледах доста теми и се спрях на тази, надявам се да се получат нещата. Ще се боря с 6 килограма.   Crazy  Стартираме с 62 кг.
Привет , и успех. Дюкан е сериозен режим и трябва добре да се запознаеш с него.
Прави ли си калкулатора от първа страница? Какво ти показва той? Какъв е твоя план?
Мисля, че и днес успях да се справя с режимното хранене - постоянно съм гладна , а ям  Whistling Нямам търпение да ми се посвие стомахчето. Утре ще ми е ден за мерки.
Днес пак отделих доста време на кухнята и приготвих за следващите 5 ПЗ:
* крем супа от броколи
* пиле със зеле
* пилешка фантазия - в йенаглас пил.месо с лук и заливка яйца и мляко
* накупих домати,краставици,тиквички за гарнитури.
Еми това е, на мен ми се стори много  chef
Скрит текст:
А как бих се радвала повече хора да бъдем в момента на режима и да си споделяме успехите (и неуспехите) Rolling Eyes

# 632
А, Теренце, ти завърна ли се, мила? Аз останах с впечатление, че си в 4 фаза. И аз смятам, да се подхващам от другата седмица, че доста се търкалям. Само, че трябва да си набавя глутен, че ще ми е трудничко без тестено.

# 633
Добре де,хайде и аз да се включа към диетуващите- да увеличим бройката  Heart Eyes
Сериозно - бях в 4,но комбинацията  хормони+нерви+нощ.дежурства+слаба воля(може би най-важното)  ме връща в началото  #Cussing out Много съм ядосана,не мога да се понасям. Sad
Започвам от днес,с 5 ударни и после 5 на 5,по първата книга -без толерираните продукти.Голяма борба ще е да спра да хапвам зеленчуци и да ръбам солети на нощните,но трябва да успея.И определено трябва да посетя лекар за тези хормонални проблеми,явно няма да мине без лекарства  Cry
Успех на всички  bouquet

# 634
Браво девойки, железни сте.

При мен е 5-ти ден, сутринта се мерих, минус 4.3кг

Попадала съм на много ситно смлени трици, ужасни са. Аз предпочитам по-едро смлените, те и в кисело мляко стават.

Днес П
З. кисело мляко 0%
О. телешка пържола, палачинка и едно яйце
Сл. з-ка. кафе, кола зиро, дроб от треска
В. още не знам, сигурно останалото телешко

Телешко уж си купих ''органик'', но пак не е като това от село.  Confused

Имаше една рецепта за Дюканска попара, някой спомня ли си я?

Не съм- ти ме накара да се замисля за треньор.  Thinking

Зизу- яйчния пастет как го правиш?

CheerUp-не знаех, че и риба така се пече. Правила съм пиле на сол и е страхотно. Кажи ми за колона на прах ли е, как се приема, действа ли при запек, захар има ли?

Консистенцията на ColonHelp е като на овесени трици.
Нямя захари, идеята му е детоксикация и засилване на метаболизма. Аз го пия от повече от месец, пише, че курсът с него е поне 3 месеца. При мен има ефект.
Съставки:
Ленено семе – Linum usitatissimum;
Люспи от псилиум – Plantago ovata;
Кимион (плодове) – Carum carvi;
Кориандър (плодове) – Coriandrum sativum;
Риган (надземни части) -  Origanum vulgare;
Магданоз (листа) – Petroselinum crispum;
Глина.

Иначе реших от днес да ям зеленчуци, защото карах 7 дни само на протеини и ми е едно такова сухо в устата въпреки количеството вода, което пия и настроението ми е едно такова криво.
Бях на гости при родителите ми и като ги гледах как ядат салата с домашни доматки и печени чушки направо ми потече лигата Simple Smile
Така, че от днес ще вмъкна някой домат и чушка Simple Smile
Мисля да направя схема 2 дни със зеленчуци, после 3 дни протеинови и 4 със селенчуци, защото съм на сватба и на гости и няма как цяла вечер само пред една пържолка.
Иначе не съм се теглила от 3 дни, утре ще видя как е положените, тъй като ми е 2 ден МЦ и съм подута Simple Smile

# 635
Здравейте на всички прекрасни "диетуващи" от днес се включвам и аз. Правила съм режима преди доста години, но така и не го завърших. За тези година имах доста колебания в теглото, като след раждането на детето успях с тренировки да сваля доста килограми за 3 месеца и да стигна заветните за мен 60кг.
Но след един аборт много нерви и хранене с боклуци + спиране на тренировките си върнах всичко, че даже и отгоре.
Днес отново съм в клуба и съм твърдо решена на вляза във формата която искам.
Започвам със 6 дена ударен, след като така ми беше "наредено" от калкулатора. После ще пробвам 3/4 П /ПЗ и да видим.
Сега съм 73кг., целта е 59 Simple Smile

# 636
Да, направих калкулатора. Обнадежди ме Simple Smile Дори ми дава с килограм повече за моя ръст. Като начало започвам с първа фаза.
Днес:
З. кисело мляко с ов. трици
о. телешки език ( с половин филийка пълн. хляб)
в. пак телешки език

# 637
много се радвам да се съберем групичка  Simple Smile Надявам се всички дружно да успеем да слабеем  Sunglasses
И днес режимна. Оказа се , че за вечеря ми е останала супата от броколи, а само с нея закъде и айде 2 варени яйца с пресен лук и магданоз и домат - колко вкусно ми беше  Simple Smile
За утре съм предвидила готвенето, изкарала съм кайма за мусака с тиквички и пилешко филе.
Усещам , че скоро пак ще трябва да пазаруваме.
1 фаза го завършихме успешно, аз със -2.2, а ММ е с -3.5  bowuu
Предполагам, че тези 5 ПЗ няма да свалим много, но ще се надяваме все пак.
Аз през голяма част от времето съм гладна , а се храня 4 пъти на ден. Все пак това е нормалното и трябва да свикна пък.
Успех на всички!

# 638
Първия ден мина успешно - 1.8 . Не мога да повярвам колко вода съм задържала  ooooh! И не е сигурно,че няма още-ще видим днес дали ще изляза от тоалетната  Rolling Eyes
Днес трябва да изляза да пазаря,че нямам почти нищо режимно.
Елинор нали знаеш че хляба не е позволен?
Хубав ден момичета!

# 639
Елинор, направи си хляб с триците. Има много рецепти и повече никога няма да ти липсват другите  Flutter
Браво, Мери! Само така. Simple Smile

# 640
От вчера започнах да добавям и зеленчуци, но в умерени количества.
Резултатът ми за 8 дни е незадоволителен, поне за мен, макар, че стриктно спазвам диетата
Тръгнах от 55.5кг, днес кантарът показа 52кг.,може да има и нещо общо с това, че съм с МЦ.
Днешното меню:
З-Кисело мляко с ColonHelp+варено яйце
О-Домати с пилешка пържола
В-Зеле с пилешка пържола

Нямам никакъв апетит и хапвам насила Simple Smile
Желаните килограми са 48, ама да видим дали ще успея.
Единствената ми злоупотреба е, че когато съм на работа капучиното не го правят с нискомаслено прясно мляко, а с нормално, но за сметка на това ходя около 10км на ден.

# 641
Браво момичета, всички сте страхотни!

CheerUp колкото по-малко имаш да сваляш, толкова по-трудно падат, това е истината. При МЦ аз задържам между 1 и 2 кг., не знам ти как си, но дори един да е, пак ще се чустваш на печалба като мине  Wink

Аз малко издъних уикенда захранването, ще видим как ще е тази седмица и какво ще каже кантара след протеиновия четвъртък.

# 642
Браво момичета, всички сте страхотни!

CheerUp колкото по-малко имаш да сваляш, толкова по-трудно падат, това е истината. При МЦ аз задържам между 1 и 2 кг., не знам ти как си, но дори един да е, пак ще се чустваш на печалба като мине  Wink

Аз малко издъних уикенда захранването, ще видим как ще е тази седмица и какво ще каже кантара след протеиновия четвъртък.

Ох, знам, че е така и гледам да бъда търпелива Simple Smile Чувствам се доста добре откакто започнах да включвам зеленчуците, липсва ми кашкавала, ама Еxquisa оправя нещата. Попаднах на една супер яка обезмаслена немска извара (Speiseqark) в магазин ХИТ, няма нищо общо с българската, има вкус на крема сирене Simple Smile

# 643
Cheer Up колкото по-малко кг има до заветната цел,толкова по-бавно се получават нещата,почва едно задържане,една борба за всеки свален грам -просто не е истина  ooooh!  Трябва си много търпение и воля.
А щом си и с МЦ -направо си е нормално да задържиш,че и да качиш даже.След ден два кантара ще се раздвижат  Peace
Зизу добре ,че напомни за този хляб,бях го забравила,сега ще намеря рецептата и ще си забъркам един.

# 644
аз реших да се претегля като свърша с ударния, за да не съм в очакване всеки ден Simple Smile
вчера :
з- мляко с овесени трици
о - печено пилешко филе
с.з - шунка с крема сирене на ролца
в. - 3 пълнени яйца

днес
з - мляко с овесени трици
о - пилешко крило и бяло месо - печени и сос с горчица
с.з. - не знам и имам въпрос - мога ли да пие протеинов шейк без захар направен с вода?
в. - омлет от белтъци, шунка и извара.

Общи условия

Активация на акаунт