Звездни компромати - 276 част

• 85 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Много се радвам за оскара на Викандер, само за нея стисках палци и се вълнувах истински, но роклята й не ми харесва, т.е. не ми харесват лъскавите гъсеници по нея, иначе като цвят и форма ми харесва.
От това което видях на София Вергара ми харесва, на жената на Харди много ми хареса също. Присъединявам се към Бисквитка, големи деколтета, голямо чудо, вкл. и на тези, които харесах.

Кейт и Рииз
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12802 … a&oe=575EB36A
Ужасен ракурс на снимката, ужасни рокли и на двете, много са ми... тръбовидни.

# 31
  • bad@ss
И едно наше си постижение: Владимир Илиев с бронзовия медал на Европейското в Тюмен вчера
Скрит текст:
Heart Eyes

# 32
  • Once there was a Hushpuppy...
Дженифър Лоурънс пак Дженито Heart Eyes
Разкошна рокля и визия Heart Eyes Грим, прическа, много красива са я направили Peace

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 09:30 от Hushpuppy

# 33
  • Варна
Да, наистина е разкошна и като цвят и отива.

# 34
Скрит текст:
Роклята наистина е хубава.

Честито на Лео!
Страхотен е Heart Eyes
Дженифър Лоурънс също е прекрасна.

# 35
Браво на Лео, много хубава реч.

Ако не сте я чули, каза, че филмът е за отношенията на човек с природата, същата тази природа, която ние унищожаваме, че се е наложило да местят снимките, за да имат сняг поради глобалното затопляне, че промяната в климата е реална, че трябва да се промени политиката на алчността и т.н.

Накрая каза, "не може да приемаме природата за даденост, така както и аз не съм приемал тази вечер за даденост"  Heart Eyes

# 36
Много ми харесват роклите на почти всички, една такава декадентска нотка има Grinning

На Лео му дадоха Оскар, защото явно решиха, че иначе ще го направят мъченик на академията hahaha

# 37
Единствено Алисия Викандер ми хареса. Страхотна рокля и страхотен избор за нея. Не е било така друга година  Rolling Eyes

# 38
  • Добрич
http://m.imdb.com/gallery/rg3855457024?rmconst=rm384309248&r … =m_rgmi_mi_rg_prv
Не знам коя е тази, но много ми хареса-и роклята, и прическата, и момичето, и излъчването.

# 39
  • София
mpetkova, на снимката в долния ляв ъгъл пише коя е.  Peace Много е хубава.

# 40
# 41
  • Добрич
Тонка, видях и името, но не ми е позната и не знам като каква е на Оскарите.

# 42
  • Sofia
Моята WOW фаворитка тази година е Дженифър Гарнър, въпреки че обикновено не харесвам в черно - прекрасна рокля,  необходимия за събитието glamour, холивудска разточителност и блясък.

Джени Лоурънс също ми харесва много.

Останалите..някак семпли рокли, хубави, но без нужния Оскар блясък. Алисия Викандер е много миличка, но каква е тази прическа, това са наградите Оскар ooooh!
Роклята на Бри Ларсон щеше да бъде хубава, ако нямаше този колан.
Рийз Уидъсрпун и Кейт Уинслет - пълно разочарование, не очаквах от тях.
Роклята на Кейт Бланшет е много красива, но тотално ми се губи върху бялата й кожа.

# 43
  • Дубай
Като цяло всички ми хареса,добре се бяха барнали.Честито на Лео и на Бри.Мале, Сталон много е одъртял влиза в графата най– зле застаряващи звезди

# 44
  • София
Сталон много е одъртял влиза в графата най– зле застаряващи звезди
Сериозно ли? Та той е на 70 години, как трябва да изглежда според теб. Човекът си е стар, а не застаряващ. Добре си е даже.

Общи условия

Активация на акаунт