Звездни компромати - 276 част

• 85 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Добрич
По-добре увиснали гърди или по-скоро поувиснали отколкото гадни портокали или 900 кубика в двете. Sick

И двете са еднакво противни за мен. По този повод София Вергара ми стои ужасно грозно на снимките в профил,Прекалено преливащи гърди, ако и роклята да е красива и да и стои добре.

# 151
Ули, дай видео, това направо не го вярвам.
А, добре, че се разрових да го гледам пак. Не било толкова зле, колкото съм го запомнила Simple Smile Но си спомням, че като го гледах за пръв път някаква такава асоциация направих.
https://www.youtube.com/watch?v=XugWHslvoeU

# 152

Някоя печена? Някоя претруфена с аксесоари?
Нима Алисия не приличаше на млада абитуриентка и не би спечелила с жълтата си рокля и супер нормалната си визия в лице и коса приза абитуриентка на бала или там каквито награди има?

Това с две ръце за!!! Но тия деколтета ми дойдоха в повече, честно  Peace
Прекалено ежедневните прически също не ми допаднаха, особено като се има предвид повода /за едните Оскари, за нашите просто бал, ама то като тежест е еднакво  Mr. Green/

# 153
А, добре, че се разрових да го гледам пак. Не било толкова зле, колкото съм го запомнила Simple Smile Но си спомням, че като го гледах за пръв път някаква такава асоциация направих.
Ау  Confused Зле е и още как.

# 154
По-добре увиснали гърди или по-скоро поувиснали отколкото гадни портокали или 900 кубика в двете. Sick

И двете са еднакво противни за мен. По този повод София Вергара ми стои ужасно грозно на снимките в профил,Прекалено преливащи гърди, ако и роклята да е красива и да и стои добре.

И за мен е еднакво кофти  Naughty Силиконът въобще не го коментирам, не съм му фен нито в гърдите, нито в устата. Но увисналите гърди могат да бъдат много умело прикрити, ами като не си на 20 и с перфектен бюст, кой те кара да го показваш  newsm78 Може да е модерно, но не е за всеки Stop

# 155
  • София

Много зле. Егати мъжа, който мисли само за себе си и въобще не се интересува какво се случва с жена му.
По принцип не го харесвам, инфантилен и умит ми е, но сега вече окончателно ми стана неприятен.

# 156
  • На брега на реката
Еди го заобичах тотално и безвъзвратно от тук, просто е удивителен с все жестове и държание, толкова естествен и заразителен. Дженката също ми легна на сърцето с това видео, признавам си, преди смятах таланата й за незаслужено прехвален. Има още едно или две видеота от това им гостуване, изгледайте ги  Mr. Green

# 157
По-добре пуснати коси, отколкото такива примерно, каквито са постоянно виждани по българските 1,2,3,5,10
Скрит текст:

Дженифър Лоурънс какво секси парче е и каква проста прическа има?!

# 158
  • Варна
Според мен, истината е някъде по средата. На такива бляскави рокли, съвсем естествената коса не седи добре, контраста е прекалено силен.

# 159
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, това като бяха адски закъснели за Глобусите Laughing. Не и затвори вратата, беше си отворена, но журналистите я блокираха и затова се наложи Хана да заообиколи. Нищо нередно не виждам във видеото.

# 160
  • Вестерос
Запис  Mr. Green

# 161

Много зле. Егати мъжа, който мисли само за себе си и въобще не се интересува какво се случва с жена му.
По принцип не го харесвам, инфантилен и умит ми е, но сега вече окончателно ми стана неприятен.

Ми папараците него гонят, не жена му. Той просто бягаше през глава от тях. Ако бяха заедно, те щяха да снимат и бутат И нея.
 Поне така ми изглежда на мен.

# 162
Абсолютно съм съгласна с Денси, а Дженифър Лоурънс е страхотна с късата си коса, заради нея след години дълга коса и аз се подстригах, макар и не толкова късо Laughing

# 163
Според мен, истината е някъде по средата. На такива бляскави рокли, съвсем естествената коса не седи добре, контраста е прекалено силен.

Именно  Peace Освен това Оскарите са едно /ако не най/ от най- бляскавите събития за годината, тия нищо не направени коси и за мен са меко казано странни.

Абсолютно съм съгласна с Денси, а Дженифър Лоурънс е страхотна с късата си коса, заради нея след години дълга коса и аз се подстригах, макар и не толкова късо Laughing

Дженифър е прекрасна, спор няма  Heart Eyes

А пък Денси ми е толкова приятна от други теми, знам, че е на светлинни години от мен в света на модата, тъй че чинно приемам съветите и  Wink

# 164
А глупости! Благодаря ти много, но ние просто си говорим, съвети не давам аз, всеки има различен вкус. Hug bouquet

Ето на мен някак ми харесва дори роклята перде на Хайди, не мога да кажа супер грозна е. Някак романтика има в нея, в цветовете и, в преливането. Никога не бих я облякла аз лично, няма и да влезе в топ 10 че и в топ 20 на най-красивите Оскарни рокли, ама грозна не ми е.

Само Руни Мара не харесах аз, ама тя ми е антипатична винаги.
Къде е Лупита? Тя е модна икона напоследък и ми се искаше да видя какво е избрала.

Общи условия

Активация на акаунт