Звездни компромати - 276 част

• 85 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Той па един красавец  Joy

# 226
  • Once there was a Hushpuppy...
Ааа, не така Naughty Това, че онази работа му е малка не ми пречи да си представям други неща Blush съчетани със сексапила, който ми излъчва Heart Eyes

# 227
  • Вестерос
 Joy Бях забравила

# 228
  • bad@ss
Много ми е сладък Еди! Слънчице  Heart Eyes

# 229
Ох този човек Том Харди е симпатяга, но аз все с шишарката го свързвам, откакто тук показахте.  Crazy
А пък Фаса с царевичния кочан и ми се издигна яко в очите. Така да се каже открих красотата му! Mr. Green Whistling

Мен ме е срам да си призная, но този Еди ме плаши. Май само аз не съм му фенка. Прилича ми на, абе не е хубаво така да се пише. ooooh!

# 230
  • bad@ss
На олигофрен ли?  Mr. Green

# 231
Еди ми е като сериен изнасилвач Mr. Green

# 232
И аз не съм му фенка. Прекалено женствен ми е в лице. Баш си е за последната му роля Момичето от Дания.
Виж Лео, ах, Леооооо WinkSimple Smile

# 233
По-тактично си го мисля някак.

# 234
  • Пловдив
Ох този човек Том Харди е симпатяга, но аз все с шишарката го свързвам, откакто тук показахте.  Crazy
А пък Фаса с царевичния кочан и ми се издигна яко в очите. Така да се каже открих красотата му! Mr. Green Whistling

Мен ме е срам да си призная, но този Еди ме плаши. Май само аз не съм му фенка. Прилича ми на, абе не е хубаво така да се пише. ooooh!
Денси и аз така. И по въпроса за Том Харди, и по въпроса за Фасбендър, и Редмейн намирам стряскащ Simple Smile

Най-запомнящите се диаманти на церемонията за мен са медалиона на Чарлийз и гривната /с обиците/ Тифани на Кейт Бланшет.
Красиви са и бижутата на Джулиън Мур, особено масивната мида гривна. Големите пръстени видени по ръцете на доста дами обаче са ми селски. Blush
Само тук не съм съгласна, намирам обиците на Кейт Уинслет за по-хубави от на Кейт Бланшет - http://www.spletnik.ru/img/2016/02/veronika/20160229-detail2.jpg

# 235
  • Once there was a Hushpuppy...

Е, не си само ти. Идват ми на ум разни грозни думи по повод външността му, но смятам да запазя благоприличие bowuu и мир с харесващите го Peace

# 236
  • На топло
За Фаса май станахме много кандидатки  Joy
Много ги харесвам като двойка с Алисия, но тя се дърпа нещо.

# 237
Лео става все по-хубав с годините Heart Eyes много го харесвам и много се радвам за Оскара  Grinning още за Защо тъгува Гилбърт Грейп си го заслужи.
Еди Редмейн ми е странен и на мен, но играе супер. Добре, чу не му дадоха сега Оскар, че щях да го намразя като Матю Макконъхи.

# 238
  • София
Лео ако продължава така солидно да добива осанка с годините, ще станат съвършената двойка с Кейт Уинслет. ГА-ДЖЕ-ТА!! ГА-ДЖЕ-ТА!! Flutter

# 239
  • София
По-тактично си го мисля някак.
На олигофрен чак не ми прилича, но има нещо не наред в него. Някакви неприятни асоциации ми навява на мен, но не мога да ги избистря съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт