Къде в Бургас? (46)

• 100 349
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
И аз съм прала при тях килими. Също съм доволна.

# 256
...
За пердета съм много доволна от Андо на Борисовата. Магазинът не е голям, но има избор, защото има и каталози, а жена му ги шие.
Може ли малко по-подробно, къде точно на Борисовата? Къде ли не ходих, не съм открила "моето" още. Благодаря предварително!

# 257
  • Бургас
...
За пердета съм много доволна от Андо на Борисовата. Магазинът не е голям, но има избор, защото има и каталози, а жена му ги шие.
Може ли малко по-подробно, къде точно на Борисовата? Къде ли не ходих, не съм открила "моето" още. Благодаря предварително!

И това няма да е твоето място. Хората са арменци, имат пердета, правят и поръчки по каталог, шият, но са далеч от качествено изпълнение.
аз бих препоръчала http://curtains.bg/bg/

# 258
  • Бургас
Здравейте, знаете ли дали в града има работещ картинг? Преди време имаше и на колодрума и в паркинга на Странд, но сега дали работят?

# 259
ivss, какво точно си търсиш - избор на пердета или шивачка за пердета?

Магазинът се намира на ъгъла на Калоян и Княз Борис. Жената е шивачка, шие и с купен от другаде плат. Всички пердета, които ми е правила тя са перфектно ушити. Ако нещо не ми харесва как е направено винаги връщам, докато стане точно както аз искам, но при нея всичко винаги е било супер от 1ви път, затова и я препоръчах на Джули. Wink

За избор на пердета - когато аз взимах най-голям избор имаше в Домко.

# 260
Барелина, избор на пердета търся, но благодаря за информацията, все пак и от шиене ще имам нужда.
Скрит текст:
Видях готово ушито перде в дом на непознати, където попаднах случайно. Досрамя ме да попитам и сега търся нещо подобно (като материя и десен), което не мога да обясня и го търся докато си го "позная". В интерес на истината не държа толкова да е същото, но пък как нищо друго не ме грабва не знам. Харесвам си за хола, за спалнята, а ми трябва за детската (по-скоро тинейджърска, момчешка) Laughing

В Домко не съм ходила още, ще мина утре.
Steltion, благодаря и на теб. Там съм харесала едно компромисно  bouquet

# 261
  • БУРГАС
Здравейте!Къде в Бургас мога да намеря руските пасти за зъби SPLAT?Обиколих няколко аптеки,но даже не са ги чували.

# 262
Знам, че скоро се дискутираше темата за тортите, но по скоро искам да попитам за торти от типа - homemade в Бургас освен Тортени Магии, Sufar Steffy, Медно царство и тортите на Ани има ли други?

# 263
Здравейте!Къде в Бургас мога да намеря руските пасти за зъби SPLAT?Обиколих няколко аптеки,но даже не са ги чували.
Имат цял щанд в Елитис.

# 264
  • у нас
Къде може да ми сменят токата на колан?

# 265

Ако имаш и двете части, на добра воля може в магазин за колани и пак зависи какъв е колана. Иначе само токи никъде не съм видяла да продават.

# 266
  • Бургас
Имат цял щанд в Елитис.

И Болеро в "Лазур".

# 267
  • у нас

Ако имаш и двете части, на добра воля може в магазин за колани и пак зависи какъв е колана. Иначе само токи никъде не съм видяла да продават.

Благодаря ти Мариана  bouquet Някъде преди години ми бяха предложили да ми сменят токата на колана, т.е. ако си харесвам токата на стария колан, мога да занеса нов колан и да ми сложат старата тока. Обаче не мога да се сетя къде беше това място...

# 268
  • Burgas, Bulgaria
Имам един диван за почистване на дамаската. Може ли да ми препоръчате фирма, която да наема да го почисти професионално? Може и някой с прахосмукачка Рейнбоу, на който да платя за почистването.
И още един въпрос - къде да си изпера килима. Ползвах услугите на Белина еко, но последния път не останах доволна как изпраха килима.
[/quote] Много съм доволна от фирма Блясък, изпраха ми диван с 10 годишно замърсяване, стана като нов.
/www.facebook.com/blyasak.pochistvanhttps://www.facebook.com/blyasak.pochistvane/info?tab=page_infoe/info?tab=page_info Нещо не се справих с линка

# 269
  • Burgas, Bulgaria
Заради коликите на бебо трябва да спра всички млечни продукти от крава. Някой знае ли от къде мога да си намеря овче кисело мляко или прясно, но да е чисто. Не съм сигурна в кофичките по магазините дали няма и краве вътре, т.е. може да е смесено.

Общи условия

Активация на акаунт