Къде в Бургас? (46)

• 100 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Парфюмите в магазина на "П.Евтимий"  повечето са ментета, най-скъпите - на 100%.

Има склад за парфюми на ул.Шейново в една кооперация на 2 етаж.Пада се по диагонал на детската градина.

# 466
Парфюмерията на Патриарха и склада на Шейново са две различни неща. На Шейново не знам дали съществува още.
vessita, аз от цените на ензо.бг и на Венера козметикс съм доста по-доволна. И за ароматите до сега забележка нямам, не съм получавала менте.
щастливка - мързеливка , защо да се сметне за реклама? Казвай тук, затова е темата. И аз веднага посочвам друг магазин - Малена в Славейков. Но там изборът не е толкова голям.

# 467
Да така е, от години си купуваме парфюми от склада на ул.Шейново и всичко е точно.Цените им са много добри.

# 468
  • Бургас
Остава да обясните къде точно се намира склада на Шейново  Hug

# 469
Адреса е ул.Шейново 106,както е детската градина на ул.Христо Ботев свива се по ул.Македония и на ъгъла ,където е трафопоста по диагонал се  пада в кооперация на втория етаж.Отдолу се звъни на звънец / мисля че беше втория / и ти отварят.

# 470
А в малкото магазинче на ул.П.Евтимий и собственичката и продавачката са адски нелюбезни. Направо ти е неудобно да поискаш да помиришеш някой парфюм,едно пренебрежително отношение.И цените са им доста по високи.

# 471
Здравейте! Simple Smile Някой знае ли в коя аптека в Бургас правят гранофурин?

# 472
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile Някой знае ли в коя аптека в Бургас правят гранофурин?
Мисля че вече не се продава в аптеките. Вземала съм от ветеринарен магазин.

# 473
Чета, че в някои аптеки го правят -  там го забъркват. Иначе опакован, готов, запечатан не продават. Страх ме е да взема от ветеринарна аптека - вземе пък да не е точно същото, което е и за хора.

# 474
  • Бургас
Малена в Славейков. Но там изборът не е толкова голям.
newsm10 Това е ,но доставят ако няма наличен в момента.

# 475
Доставят, ако знаеш какво искаш  Mr. Green Аз си избирам много трудно ароматите, капризна съм. И съм кошмар за консултантите.  Blush Особено, ако накрая не взема нищо, защото си го поръчвам другаде с голяма разлика в цената.

Някой да ми препоръча студио за татуировки?

# 476
Някой да знае дали Карфур в Изгрев в Мол Плаза още работи

# 477
Някой да знае дали Карфур в Изгрев в Мол Плаза още работи
Работи

# 478
  • Бургас
Чета, че в някои аптеки го правят -  там го забъркват. Иначе опакован, готов, запечатан не продават. Страх ме е да взема от ветеринарна аптека - вземе пък да не е точно същото, което е и за хора.
Аптеката на Вардар приготвят по рецепти лекарства. Други май вече не останаха. Попитай там.

# 479
Аптеката на Вардар приготвят по рецепти лекарства. Други май вече не останаха. Попитай там.

Много благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт