ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Довечера ще ходи за снимка с татко си, при него по-малко ще пищи и ще се глези. Мазах два пъти с волтарен, веднъж с ибутоп, сложи си наглезенка и слагаме лед. Довечера ще се разбере. Интересното е, че вчера следобед са го спънали и е паднал, а чак тази сутрин го заболя и се поду. Вчера нищо му нямаше - след училище се разходихме, вечерта дивяха с брат си и нищо не каза за болка. Голяма драма са мъжете като ги заболи, няма да забравя мъжа ми като си пукна петата преди няколко години  Twisted Evil
За зеленото училище - на мен не ми се вързва с такъв тип хотели, макар и в Хисаря. Има чудесни "зелени" комплекси, но явно стандартите вече включват и СПА.
Иначе им искат две тетрадки (останалото госпожите щели да разпечатат) и несесер с необходимите неща, книга и занимателни игри. Към басейна на хотела има и водна пързалка, но ще ги пускат само в детския басейн, на което Момчил не се зарадва особено.

# 331
И ние не сме имали зелено у-ще тук и не смятам, че въобще имат нещо подобно.

Тази година за първи път изяви упорито желание за гости с приспиване с приятелки. Не ми е много присърце да имам грижа за непознати деца цяла нощ, а и въобще не желая след това да я пуснем в чужд дом с непознати родители за друга нощ, но не знам как да й откажа без да я разочаровам. Много е популярно тук, но не съм спокойна..

Мислихме и решихме, че щом иска може да я пуснем на лагер за 3-4 дни лятото с преспиване, но не съм убедена, че нейните приятелки ще ходят точно на този лагер също. И сме в чуденка.

Ние сме ваканция от 24 до 4ти април.

# 332
Като дете много обичах тези преспивания в приятелки.
Сега често каним приятелчета, на големия син, моите деца също ходят на такива гостита. Не ми е притеснено, нито ме е страх. Децата са в познати семейства.

# 333
  • Sofia
За мен като дете и преспиване при приятелка няма да коментирам, защото времената са несъпоставими според мен.
И аз не пускам детето за преспиване, ако не познавам и то добре родителите (в днешно време...  ooooh!).  При приятелско семейство е друго. Така съм обяснила и на Гушкан - ако не познавам хората, няма как да стане - не мога да имам доверие - разбира го. Същото се отнася и в обратния случай - не искам вкъщи дете, чиито родители не познавам. 
Изобщо като цяло не съм почитател на спането насам натам от ранна възраст, изключвам роднините.

# 334
  • Бургас
При момчетата май не е много популярно спането при приятели.
В днешно време родителите са доста натоварени и това идва като допълнителна "екстра".
Правим го когато отиваме семейно извън града - децата в отделна стая за да се чувстват самостоятелни Simple Smile

# 335
Под познати семейства нямах предвид семейни приятели. Всичките ни семейни приятели са с момиченца.
С течение на годините се сближме с родителите на децата , с които дружат моите. С някои станахме изключително близки, с други по-малко, но достатъчно , за да смятам, че спокойно пускам там децата си.
Често си признавам, че предпочитам да са в къщи. Обичам да ги слушам как се заливат от смях, веселбата у дома... приятно ми е да има деца в нас.

# 336
У нас е идвало приятелче вече няколко пъти.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 23:46 от Пролетен дъждец

# 337
Здравейте мами. Имали някое от вашите дечица, което да учи в 143 оу Георги бенковски в София?

# 338
Моите бих ги пуснала да спят при приятелче, но никой не кани две деца с преспиване, та обикновено у нас се събират Crazy Но с преспиване рядко. Времената са други, така е. И хората се промениха много...

# 339
Не знам момичета, но ви благодаря за споделеното.

Аз нито познавам децата, нито родителите. Детето ходи на у-ще с тях, но аз не ги виждам кой знае колко, защото уч. автобус си я взема и и оставя пред нас. Няма как да кажа, че познавам хора, които съм виждала мимоходом на общи сбирания през годината.

Но детето си създава приятелства и с деца в междучасието най-вече от други класове и възрасти, а и при нас децата се сменят всяка година, защото миксират класовете и сменят децата в класа всяка година.

# 340
  • София
За мен като дете и преспиване при приятелка няма да коментирам, защото времената са несъпоставими според мен.
И аз не пускам детето за преспиване, ако не познавам и то добре родителите (в днешно време...  ooooh!).  При приятелско семейство е друго. Така съм обяснила и на Гушкан - ако не познавам хората, няма как да стане - не мога да имам доверие - разбира го. Същото се отнася и в обратния случай - не искам вкъщи дете, чиито родители не познавам.  
Изобщо като цяло не съм почитател на спането насам натам от ранна възраст, изключвам роднините.

Нито бих го пуснала някъде (е, при баба не се брои, де), нито бих взела някой тук. Нито имам къде да сложа да спи друго дете, нито го намирам за нужно, нито за редно. Не се сещам какво точно налага да се споделя спалня по време на сън (целенасочено, не поради липса на място / допълнителна стая за собствена спалня на всяко дете в едно семейство) в годините преди секса, съжалявам.В моите представи когато човек е дете, то общува с игра. Първо играе, после спи. Когато спи няма нужда от общуване с други деца.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 18:40 от katiABV

# 341
Не пускам /спи единствено в баба си/ и не приемам деца в нас. Не обичам гости и ако някой иска да се виждаме, то това става навън някъде.

# 342
По принцип и аз мисля като вас. Проблемът е че тя наистина го иска от доста време.

Децата се канят, играят преди сън, правят си забавни игри в стаята, споделят си тайни, и на закуска коментират как и какво преди другото дете да си тръгне.

Катя, място имаме и легла има и всичко. Просто не искаме ние и двамата да поемем отговорност за дете през цялата нощ, както и не искам и моето дете да се кани след това.
Но това, което искам аз, не е това, което иска и тя..

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 19:24 от Анонимен

# 343
Е тя сестра ми иска силиконов бюст от 16 годишна и всяка година задължително пита татко за много пари за направата му, но той не иска и с това въпроса приключва.

# 344
  • Sofia
Не пускам /спи единствено в баба си/ и не приемам деца в нас. Не обичам гости и ако някой иска да се виждаме, то това става навън някъде.
Това и за мен се отнася. Гости обичам, но без преспиване.

Кати, относно спането, то е част от забавлението на децата. Те сумати време си говорят, заспиват по никое време. Simple Smile
Контес, аз също не познавам много децата, също и родителите, последните не ги и засичам често.

Общи условия

Активация на акаунт