ВТОРИ клас - 6 тема

• 61 829
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
С пожелание за дълбоко преживяване към всички в темата, специално за Кати АБВ!
За музиката и изкуството на живота
https://www.ted.com/talks/benjamin_zander_on_music_and_passion?language=bg#t-3439

От всички милиони гледания поне 30 са на нашето семейство.
Включително и нощем съм ставала да го слушам, защото като дрогирана го искам.
А толкова мразех ...Шопен.

# 601
Момичета, включете се със съвет за 9-ти рожден ден, моля. Дребен пораства другия месец, а аз съм тотално  лишена от идеи тази година. Времето е твърде непостоянно за парти на открито, струват ми се големи за детски клубчета, по моловете ми е страшна лудница. Идеята за музеен рожден ден в Политехническия ми се беше строила много готина. Някой с пресни отзиви или други хрумки?  bouquet

# 602
  • София
Сега на мода са така наречените стаи със загадки - има ги в детски варианти. Следващите два рождени дни, на които сме канение през идните 10 дни са Game Castle в Драгалевци и "Куестомания" на ''Пиротска" 20. Мога да споделя отзиви след като минат рождените дни.
Иначе последните два рождени дни, на които бяхме се проведоха на Картинг Ринг и в Робопартанс. Интересното е, че въпреки първоначалния скептицизъм на девойките, че това са места само за момчетата всички деца се забавляваха страхотно и останаха очаровани от празнуването.

# 603
  • София-Младост
Момичета, включете се със съвет за 9-ти рожден ден, моля. Дребен пораства другия месец, а аз съм тотално  лишена от идеи тази година. Времето е твърде непостоянно за парти на открито, струват ми се големи за детски клубчета, по моловете ми е страшна лудница. Идеята за музеен рожден ден в Политехническия ми се беше строила много готина. Някой с пресни отзиви или други хрумки?  bouquet
РД в Стая със загадки...мернах го в един сайт и ми се стори интересно, давам го само като пример
http://grabo.bg/sofia/detski-rd-0du9hz

# 604
  • Перник
И аз вече се замислям за рождения ден, нищо, че началото на юни още изглежда далеч. Калоян си иска миналогодишния детски клуб, а на мен по-скоро ми се върти идеята да ги заведем на вилата да потичат малко на чист въздух  newsm78 Другите варианти, които обмислям са боулинг и нещо като клуб за компютърни игри има в съседния квартал - с плейстейшъни и т.н.

# 605
Благодаря за информацията пролетен дъждец  bouquet За Здравей здраве няма да ни огрее защото датите не са ни удобни, а други няма:(((

Да попитам Луси, били ли сте на лагер на Атмосфера спорт. Много ми се иска някъде да ги запиша, че дядо им иска да ги води, пък аз да не мога да намеря къде Mr. Green

Относно РД и аз ще следя с интерес! Иначе сме били на боулинг, беше забавно за децата (и не много скъпо за родителите).

# 606
Благодаря много за коментарите. Тези стаи със загадки много интересно ми звучат, утре ще отида да видя тази на "Пиротска". Говорих с тях по телефона, добре звучи Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 15:32 от Ronique

# 607
  • от Луната
Благодаря за милите думи за Мотката ми  bouquet
За РД, края на месеца е този на племенницата (11г) и ще го правят на вилата. На мен ми е много рано да мисля за 9 РД на Мотка, че е края на годината чак, но осмия го правихме в ресторант и беше страхотен купон. Ресторанта беше почти празен, записах музика, каквато тя си пожела на диск и това се пускаше и бяха 10 деца и толкова възрастни. Според нея това бил най-прекрасния и РД  Mr. Green. Лятото ще бъде предимно забавления за нея, ще ходи при баба си на басейн и игри с приятели на къщата. На почивка тази година най-вероятно няма да ходим   Cry, но ако успеем пак ще е на планина. Иначе съм планувала поне тези места да посетим https://opoznai.bg/view/park-na-predizvikatelstvata-dendrarium-sofiia. Ще бъда благодарна и за мнения от софийските мами кое си заслужава и е интересно и кое не толкова.

# 608
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Благодаря за милите думи за Мотката ми  bouquet
За РД, края на месеца е този на племенницата (11г) и ще го правят на вилата. На мен ми е много рано да мисля за 9 РД на Мотка, че е края на годината чак, но осмия го правихме в ресторант и беше страхотен купон. Ресторанта беше почти празен, записах музика, каквато тя си пожела на диск и това се пускаше и бяха 10 деца и толкова възрастни. Според нея това бил най-прекрасния и РД  Mr. Green. Лятото ще бъде предимно забавления за нея, ще ходи при баба си на басейн и игри с приятели на къщата. На почивка тази година най-вероятно няма да ходим   Cry, но ако успеем пак ще е на планина.
Иначе съм планувала поне тези места да посетим https://opoznai.bg/view/park-na-predizvikatelstvata-dendrarium-sofiia. Ще бъда благодарна и за мнения от софийските мами кое си заслужава и е интересно и кое не толкова.

като се изключи разходката по алеите с надписи кое дърво какво е, си е само това: въжена градина на няколко нива. не може самостоятелно - опасно е, трябва да се иде когато организаторите са там.

много внимателни и отговорни момчета и момичета са. не са всеки ден там, но трябва да проверя точно как беше сайта им.

не видях откъде сте  Blush до Враца има подобен "Адвенчър парк"  Peace

# 609
  • София-Младост
Препоръчвам Коколандия, ако държите на въженото катерене.

# 610
  • Варна
С пожелание за дълбоко преживяване към всички в темата, специално за Кати АБВ!
За музиката и изкуството на живота
https://www.ted.com/talks/benjamin_zander_on_music_and_passion?language=bg#t-3439

От всички милиони гледания поне 30 са на нашето семейство.
Включително и нощем съм ставала да го слушам, защото като дрогирана го искам.
А толкова мразех ...Шопен.
Благодаря!  bouquet

# 611
Робопартанс и картингът са ни любими.
Ходил е моят няколко пъти с Атмосфера спорт, много беше доволен. Водеха ги на походи на Витоша и на минералния плаж в Панчарево.

# 612
  • В светлината на слънцето
Виктоалия, много изящна балеринка!  Heart Eyes

Lucy, Лонита, поздравления за математиците!  bouquet Видях, че Оги оглавява звездите, а Вики е над 90 точки и е в челната десятка. Браво!  bouquet (Лони, нали не бъркам и това е твоята Вики?)

От 3 дни съм с мисълта, че е петък - толкова съм уморена. Tired За капак ми се очертават ангажименти и през уикенда. Tired

# 613
Мерси! Ние пак на репетиция на хора тази вечер, а взе та прочете и една книга, та ме смая. В 17.30 се върна от училище, подхвана я, чете я по пътя към репетицията, там докато чакахме, като си тръгнахме и досега, но я дочете цялата. Бреййй, доживях! Досега само таблетът е предизвиквал подобен интерес.
Сега за капак, пише домашното за СМГ. А кога ще свири на пианото, изобщо не знам, в събота пак ще му се кара госпожата, че не си е научил нещата.

# 614
  • София
... взе та прочете и една книга, та ме смая. В 17.30 се върна от училище, подхвана я, чете я по пътя към репетицията, там докато чакахме, като си тръгнахме и досега, но я дочете цялата. Бреййй, доживях! Досега само таблетът е предизвиквал подобен интерес.
При нас е пълна зарибявката с Малкия Никола - стават сутрин - четат, вечер - четат. В неделя на кино гледаха и филма и бяха много въодушевени. И на мен ми беше екстра - пуснах ги сами в салона, а аз отвън с кафенце и книжка.
Казаха, че ще правят театър за Малкия Никола в училище, писаха списък кой от съучениците кой герой ще играе. В понеделник малко с подвити опашки се върнаха вечерта, казаха, че другите деца не били чели никоя от книгите и не знаели историята.

За лагери и зелени училища мисля, че трябва да ги пускаме. Много добре си спомням как във втори клас тръгнах по лагерите. Понеже нямам братя и сестри, беше В-Е-Л-И-К-О! Съгласна съм, че трябва да свикват да са самостоятелни и да започват полека-лека да поемат отговорност за действията си. За голямо мое съжаление не можем да си позволим повечето развлечения, които сте изброили.
Като цяло най-много ми допада идеята за приключенски или спортен лагер, или друго място, където са заети с някакви активности през по-голямата част от деня. 

Общи условия

Активация на акаунт