Лидл 81- "Ново начало"

• 126 812
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Аз повдигах въпроса за w5 и много благодаря на всички за включването. Колега ми е хвалил пастата за почистване на печки и сега като видях и другите продукти реших да питам. Явно са хубави, ще се пробва!  Peace

# 286
Редовно взимам от корите за баница. Но защо ли ми се струва, че са малко по-тънки от другите и повече се късат?!?! Това не пречи на ястието, което правя, но е леко дразнещо за мен...

# 287
  • Сливен
не е много по темата ,но относно кори за баница най-съм доволна от "златната царица"

# 288
Правя списък аз Simple Smile, ако имате отзиви за избора моля да ми кажете, че ми пазаруват колежките, защото нямам лидъл наблизо и не искам да ги товаря излишно, та това съм избрала
-таблетки за почистване на кафемашини
-препарат за почистване на перални
-влажни кърпи за почистване на стъкло
-препарат за почистване на кожа
-мисля да пробвам и препарата им за под и мокрите кърпи за под

# 289
Никой от тези продукти не е уникално добър, и не мисля че има смисъл да си ги взимаш, щом е по-сложно.

# 290
  • София
Надявам се да има и препарата им за фурни, че не го видях в брошурата, а моят го подарих на майка ми.

# 291
  • Пловдив

-таблетки за почистване на кафемашини

Аз изобщо не съм доволна от тези таблетки.

# 292
Затова и съм се спряла на по-дребни нещица, на хейтман съм доволна от изброените препарати, но пък са и доста по-скъпи, тами се иска нещо друго да намеря на по-добра цена

# 293
аз съм доволна от тези таблетки, чистила съм термокана с тях
първия път не спазих точно упътването /не разтворих таблетката  Crazy/ и резултатът беше посредствен, но втория път същата тази кана блесна отвътре и излях от нея тъмно кафява вода

# 294
  • На брега на морето
Купих от големите сутиени днес. Хубави са. Идеални са за по-голям бюст. Утре ще ида и за бял, дано има.

# 295

И пак се връщам на питането за скаридите, дали случайно някой ги е пробвал.
И мен ме вълнува този въпрос.Никой ли не ги е опитвал?

# 296
  • In the shadows of my mind
Аз пак да питам препарата за душ-кабина този хваления с хлор ли е, или е някакъв друг? Имам проблем с тази баня и чакам да го пуснат този препарат, тъй като много го хвалиха Sad

# 297
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile

В брошурата видях, че от 17-ти март ще има пастели за рисуване (25бр.). Марката е "Crelando".

Спомням си, че и преди ги предлагаха тези пастели, затова ще помоля, ако някой вече ги има да сподели - хубави ли са?

Благодаря за вниманието!

# 298
Аз пак да питам препарата за душ-кабина този хваления с хлор ли е, или е някакъв друг? Имам проблем с тази баня и чакам да го пуснат този препарат, тъй като много го хвалиха Sad
Различни препарати са.

# 299
Срам - не срам, ще питам  Laughing
Коя държава избирате, за да видите какво ще има в БГ след седмица? Помня, че се коментираше наскоро, но не мога да го намеря. http://www.lidl-info.com/cps/rde/xchg/country_selection

Общи условия

Активация на акаунт