Лидл 81- "Ново начало"

• 125 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
Аз да се оплача каква я свърших с препарата за кафемашини. Нашата от известно време се "мъчи" като прави кафе - едва едва капе. Купих си препарат, пуснах 2 таблетки, стриктно по инструкцията. Резултат - пак едва едва капеше. Взех да чета из нета, че препаратите не разтваряли заседнало кафе, трябвало да се пусне оцет, лимонена киселина...Всичко каквото прочетох, направих и в резултат не само, че не започна да тече нормално, ами замириса и на изгоряло  ooooh! В момента машината е в сервиза  Sad
Освен този препарат за почистване има и още един вид - за почистване остатъците от кафето - , обикновенно е под формата на таблетки и с него се чисти по друг начин.
В темата за кафемашините има подробни обяснения.

Кафемашината е на сервиз. Надявам се да оправят поразиите ми.

# 676
Аз да се оплача каква я свърших с препарата за кафемашини. Нашата от известно време се "мъчи" като прави кафе - едва едва капе. Купих си препарат, пуснах 2 таблетки, стриктно по инструкцията. Резултат - пак едва едва капеше. Взех да чета из нета, че препаратите не разтваряли заседнало кафе, трябвало да се пусне оцет, лимонена киселина...Всичко каквото прочетох, направих и в резултат не само, че не започна да тече нормално, ами замириса и на изгоряло  ooooh! В момента машината е в сервиза  Sad
Освен този препарат за почистване има и още един вид - за почистване остатъците от кафето - , обикновенно е под формата на таблетки и с него се чисти по друг начин.
В темата за кафемашините има подробни обяснения.

Кафемашината е на сервиз. Надявам се да оправят поразиите ми.
При мен стана обратното. Ползвах препарата точно според инструкциите. И така изчисти машината, че почна да тече след като е спряна. Явно разяде някакво уплътнение. И моята отиде на сервиз.

# 677
  • Бургас
При вас барчетата на каква цена са?При нас пише 1,35 ,а на каса излизат 1,49.В неделя беше така и вчера също. Whistling
Не са сменили етикета просто и стои старият с по-ниската цена, когато бяха в промоция. И тук беше така и като ми направи впечатление единия ден, че ми е таксувано на по-висока цена, на другия ден специално погледнах и етикетът вече беше с новата цена Peace

# 678
Пеперони салам продавали ли са някога?

Някой да си е купил термометъра? Дали става да се ползва за мерене на всякаква храна, защото искам да го ползвам за правене на френски макарони..

# 679
  • София
Здравейте,

Може ли да споделите впечатления и препоръки от чайчетата Sir Edward?

Много ме впечатли един от ароматите- бергамот... Разбира се, и другите аромати не са за изпускане...
Благодаря!
 bouquet

# 680
  • Плевен/Пловдив
Здравейте, да попитам за мнения за каната за чай в Лидъл / 29,99 лв. / .
Заслужава ли си ! В къщи консумираме чай - доста.

# 681
  • Пловдив

Аз много харесвам чай Sir Edward с малини, но вече не се намира по магазините. Надявах се да го пуснат в нова опаковка, но не.  Sad

Скрит текст:
Само да споделя, че съм много разочарована от Лидл. Изпратих им оплакване през формата за контакти в сайта преди две седмици, получих мейл, че е заведено под някакъв номер и че е предадено на компетентния отдел, а после - нищо.  Crossing Arms

# 682

Черният чай е превъзходен!  Heart Eyes

# 683
От тези чайове имам три вида и ми харесват, но е въпрос на вкус все пак.

# 684

Черният чай е превъзходен!  Heart Eyes
Редовно го купувам и на мен ми е любим!

Другите с малини, ананас и т. д. малко ми бият на компот, но аз не обичам ароматизиран чай.

# 685
По- назад писахте, че са спрели рибата тон. В момента никаква ли няма или само определен вид?

# 686
  • на Мелмак
Ах , момичета с този препарат за кафе машини ....
Аз го ползвам от около 3г.,т.е. откак са го пуснали , имам кафеавтомат и нямам проблеми , от миналата година ползвам и другите таблетки за остатъците от кафе .
Дано се оправят машинките ви  Peace

# 687
  • София
По- назад писахте, че са спрели рибата тон. В момента никаква ли няма или само определен вид?
Никаква и никъде. Вчера им писах във ФБ. Питах дали и кога ще има пак. След 2 минути ми отговориха, че като се свържат с отдела който може да даде тази информация ВЕДНАГА  ще ми пишат.  hahaha Много са лИбезни.

# 688
Здравейте, да ви запитам за детските размери. Аз съм момиче и нося XS или S, та се чудя тениските за момчета дали ще ми станат? Утре ще пускат със супергерои, а дамските не ми харесват. Дали ще се пъхна в най-големия р-р? newsm78
Тъкмо с приятеля ми да си вземем еднакви. Grinning

# 689
  • на Мелмак
Отиваш и мериш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт