РУСЕ-моят град!

• 73 991
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Честит имен ден на Петър, Павел и производни!  bouquet

# 496
Накой да знае цена на билет за Р. Клайдерман? И дали все още има билети?

# 497

http://www.eventim.bg/bg/bileti/ricard-kladerman-ruse-bulstrad-a … /performance.html

# 498
http://grabo.bg/ruse/r-klaiderman-08vkz23

# 499
Много сте бързи благодаря!
Не очаквах да са евтини, но ако бяха на по-ниска цена, щяха да са свършили билетите досега.
Така де, как ми се ходииии... Голям творец е Клайдерман!

# 500
Много сте бързи благодаря!
Не очаквах да са евтини, но ако бяха на по-ниска цена, щяха да са свършили билетите досега.
Така де, как ми се ходииии... Голям творец е Клайдерман!

Няма начин за по-евтино...особено в Арената най-евтините билети (не зависимо от изпълнителя) са били 30лв и то на най-лошите места.

И аз много го харесвам Peace, но и аз ще пропусна  Rolling Eyes

# 501
Благодаря ви, майчета!
Ще погледна "Златните рибки". На мен от детския клуб ми препоръчаха "Ружана и "Долче вита", но аз все пак исках да "чуя" и вашето мнение.  bouquet

# 502
От години наред поръчвам тортите за нашите празници в Ружана. За тях препоръка ми даде човек, който е в бизнеса с консумативи за сладкарската индустрия и работи с всички сладкарски цехове в града.
Редовните клиенти на сладкарниците имат талони за отстъпка (мин. год. беше 10%, тази год. е 5%), а ако поръчаш и платиш в сряда + още 10% отстъпка.
Преди две седмици поръчвах торта. Нямаха с желаната от нас плака, но служителката каза, че ще ни намерят. Така и стана. Дребните им сладки и соленки също са много хубави. Отстъпките важати за тях.

# 503
+1 от мене за "Ружана". Доволна съм. Скоро поръчвах торта от там.
За отстъпките в сряда не знаех.

# 504
Да ви попитам добър очен в Русе за преглед дали мога нормално да раждам

# 505
  • На брега на реката
Др. Парашкевова. Работи със ЗК. В последните години др. Миланов ме наблюдава, но той приема само на частно и с предварително записване.

# 506
Благодаря за бързият отговор

# 507
Явно Миланов наистина е добър часове има чак август а тогава вече не ме устройва..

# 508
Привет,
Минавам само да ви се похваля и отново да ви благодаря!
Вчера се свързах (във фб) със служитлека на "Златните рибки". Отговорими буквално 5мин. след запитването, което ми направи много добро впечатление. Уточнихме блата и пълнежа на тортата. Има и модела, който ние искахме, ще ни я направят и по-малка, колкото парчета са ни необходими. Предложи ми да платим по банка, тъй като партито ни е  в неделя, а те работят до 14ч. Ние пък сме на път по това време и не знам дали ще успеем да се "приземиме" до а14ч. в Русе. Ще ни я доставят директно в "Кръстникът". Много съм доволна! Grinning
 bouquet

# 509
Привет,
Минавам само да ви се похваля и отново да ви благодаря!
Вчера се свързах (във фб) със служитлека на "Златните рибки". Отговорими буквално 5мин. след запитването, което ми направи много добро впечатление. Уточнихме блата и пълнежа на тортата. Има и модела, който ние искахме, ще ни я направят и по-малка, колкото парчета са ни необходими. Предложи ми да платим по банка, тъй като партито ни е  в неделя, а те работят до 14ч. Ние пък сме на път по това време и не знам дали ще успеем да се "приземиме" до а14ч. в Русе. Ще ни я доставят директно в "Кръстникът". Много съм доволна! Grinning
 bouquet
браво сега остава да пожелаем весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт