Вашата " Тайна Вечеря " и с кого ?

• 13 925
  • 75
  •   1
Отговори
  • постоянно
Ако можехте да пресъздадете Тайната вечеря и имахте шанса да поканите три известни  личности ( от всички времена )  , кои биха били те и защо ?

Моите ще са:
*Леонардо да Винчи- въпросите ми към него ще са толкова много и различни - защо не са се понасяли  с Микеланджело  и дали тази непоносимост е била само плод на професионална ревност или още нещо ?Съществува ли наистина  The Illuminati и кои са били членовете и . Дали  отляво на Исус  е Мария Магдалена ? Бих поискала ДНК за клониране ,защото за мен той е ГЕНИЙ на всички времена.

*Цар Николай Втори - с него бих си говорила за Русия и за  грешките , които  е допуснал при царуването си . За това какво се случи с царското семейство и за братовчеда отказал асайлъм.

* Конфуций - за да поддържаме добрият тон и следваме "Добрият му път "

Вие сте  Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 10:20 от her_76

# 1
Бих поканила Хитлер, Сталин и Чърчил, за да погледам сеир. Искам Хитлер да е въоръжен с шпатула, Сталин - със сурово яйце, а Чърчил - с кутийка крем Нивеа.

Шегата настрана, известни хора не бих канила. Ако са гении - ще се чувствам като пълен тъпак. И да ми обяснят нещо, няма да го разбера. А току-виж и се оказали ужасни като личности.

По-скоро бих искала да поседя на вечеря с членове от семейството си от минали генерации.

# 2
Лелеее, каква интересна тема!!!
Моите ще са:
1 - Това беше първото име, като само 2 реда бях прочела от поста ти  Simple Smile
*Леонардо да Винчи- Съществува ли наистина  The Illuminati и кои са били членовете и . Дали  отляво на Исус  е Мария Магдалена ?
2 - Тутанкамон  Blush
Като цяло съм впечатлена от Египет и всичко, свързано с неговата древна история.
3 - Стинг - невероятен глас  Heart Eyes

# 3
Бих направила женско парти с Клеопатра, Маргарет Тачър и Лейди Гага.  Mr. Green Обаче не виждам защо да е тайна подобно събитие.  Flutter

# 4
  • Бургас
моите ще са:

1.никола тесла
2.айнщайн
3.хитлер

# 5
  • София
Леонардо Да Винчи - ти го каза, гений на всички времена!

Айнщайн - следващият такъв!

Хан Аспарух - да каже как се основава държава, че тази вече не ме кефи  Wink

Поздравления за темата, Хер!

# 6
1.Императрица Екатерина Втора Велика
2.Коко Шанел
3.Одри Хепбърн
 Ще ми се да вмъкна Джоузеф Морган( luvbed mrstraetz ),ама момичетата са незаменими.Та оппада той Sad

# 7
1. Жана д'Арк
2. Йозеф Менгеле
3. Ницше

# 8
  • постоянно
Бих направила женско парти с Клеопатра, Маргарет Тачър и Лейди Гага.  Mr. Green Обаче не виждам защо да е тайна подобно събитие.  Flutter

чЕК ,
  може ли да съм " муха на стената " на това женско парти - интересно ми е какъв ще е разговора между тези толкова " уникални  по своему" личности.

Трябва да е тайна - представи си колко папараци ще имаш пред дома си  ако всички знаеха .  hahaha

Peace

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 10:21 от her_76

# 9
1. Жана д'Арк
2. Йозеф Менгеле
3. Ницше
Shocked Само да не реши да си прави експерименти с останалите... Laughing

1. Майкъл Джексън
2. Ким Чен Ир
3. Стив Джобс

# 10
  • София
Никоя известна личност от никое време . Всички са ужасно нарцистични, властни и пр. като цяло не са били с благ характер. Тип хора, на които можеш да се възхищаваш, но отдалеч, и в никакъв случай да не са ти вкъщи.

# 11
Моите гости са Елизабет I, императрица Сиси и Шехерезада.

# 12
Ще поканя Ван Гог, ще хапнем, ще пийнем, той ще ме нарисува, а за фон ще ни свири оркестър Титаник.

# 13
Бих направила женско парти с Клеопатра, Маргарет Тачър и Лейди Гага.  Mr. Green Обаче не виждам защо да е тайна подобно събитие.  Flutter

И аз бих дошла! Харесва ми партито ти.

# 14
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не искам три. Ще поканя Пушкин на вечеря на свещи.

Общи условия

Активация на акаунт