Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 258
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Леле, обожавам лудите  smile3534 аман от нормални cry и аз така ви избрах. Много ме развеселявате и забавлявате, накрая реших да влеза в мелето харесвате мииии Two Hearts а итолкова красиви деца, няма как да не са потомство на читави хора newsm74

# 541
Офффф тази Бану. Confused
Еееее, без малко да ги свари, язък.

# 542
Ега ти простачката е тази ане .Така ми е кеф да разбере какви са ги свършили Тарък и Зезе , не да се занимава с такива изискани и възпитани жени като Нихан и Лейля .Леле, Бану утече , а не е ...

# 543
Леле, обожавам лудите  smile3534 аман от нормални cry и аз така ви избрах. Много ме развеселявате и забавлявате, накрая реших да влеза в мелето харесвате мииии Two Hearts а итолкова красиви деца, няма как да не са потомство на читави хора newsm74
Hug Hug Hug

много нагъл Емко бе ooooh!

# 544
Добре че Бу не е на мястото на Каан Mr. Green не ми се мисли hahaha
представяш ли си какви припадъци щеше да има  :ooooh

Фехимето отврат  #2gunfire

# 545
  • близо до брега на морето
Изпуснах Емко кви ги стори-с превода ще наваксам...агитацията продължава. ..Ох, милия ми той ooooh!

# 546
  • Дубай
hahaha hahaha hahaha къде отивала hahaha hahaha..ма верно трябва шпионаж, щот другаде моа и да не вирееш в тоя форум Joy Joy Joy
Викаш няма други кат вас
 smile3534 smile3534 smile3534

# 547
... отървах и вас и концерта  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, тамам...това съм го пропуснала...а да не пипат ашкъмите ми знаят ли Naughty Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

тъй-тъй, Мимка,  Heart Eyes Hug кажи си

Скрит текст:

# 548
Здрасти и от другата нова посетителка Simple Smile Добре е, че има и други като мен  Simple Smile Последната седмица не бях много редовна, и сега имам доста да наваксвам Simple Smile В момента гледам епизода, и благодаря за разясненията, явно са се случили много неща. Ще го доизгледам и се връщам назад, за да наваксам Simple Smile  Приятно гледане

# 549
Леле, обожавам лудите  smile3534 аман от нормални cry и аз така ви избрах. Много ме развеселявате и забавлявате, накрая реших да влеза в мелето харесвате мииии Two Hearts а итолкова красиви деца, няма как да не са потомство на читави хора newsm74
В грешка си Mr. Green някои имаме по няколко жълти книжки Twisted Evil

# 550
Офффф, остава сега двамцата да започнат да се преструват на сгодени пред чичи. ooooh! #Crazy

# 551
... отървах и вас и концерта  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А, тамам...това съм го пропуснала...а да не пипат ашкъмите ми знаят ли Naughty Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

тъй-тъй, Мимка,  Heart Eyes Hug кажи си

Скрит текст:

Ох, бе hahaha hahaha hahaha като го отворих и прихнах бе hahaha hahaha hahaha

# 552
... майкоУууу тая налетя  kiss

# 553
Кемал отказа май Mr. Green

Веселинова Hug

# 554
Ми не офкай бе душо-кат си убав и ни привличаш със скоростта на светлината hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт