Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~86~

• 29 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • близо до брега на морето
Нищо му няма бе'за тва ти пиша-фри е hahaha и шампуна същия Wink
Докато пиша и Ренка Heart Eyes Hug го нарисувала вече Joy Joy Joy

# 646
# 647
Дружки , дали руските подружки не преведоха вече серията , а?

Много тегав епизода - много кара , язък , че бях оптимистка ! Но Неслихан както винаги - супер изпълнение на ролята .Всъщност целият каст добре играе , да не говорим , че Бурак много е задобрял - отпусна се момчето .
Още в ранни зори, но довечера ще я видя, или направо ще си чакам Евито... bouquet bouquet Hug
Сега по-скоро кандидатстуд.кампания ме тресе, щото в къщи си имам един като Кларито  Hug, и се занимавам с транспортните проблеми - кога, как, къде ще се спи. Добре, че костюма и др. вече са осигурени.. та така, за разлика от вашите бебчета, за които много ви се радвам.

Поли, душа , хвърли ми линка в контакта , моля ! bouquet

# 648
И аз и аз не мога да го дишам тоя само стойки чупи Peace
Рекламата на Бу намбЪр Уан ама момичето кво го чака ся разнищване на цялата и структура тяло,коса после фамилията,гаджетата и не на последно място двигателната как и е  hahaha hahaha hahaha

# 649

Поли, душа , хвърли ми линка в контакта , моля ! bouquet
Не съм Поли Laughing ма буйрун  https://vk.com/dizi.aktorler?z=video-83475167_456239047%2F198b31 … t_-83475167_95000

# 650

Васе , мерсаш ! newsm51

# 651
Аз докато видя, имало по-бързи Simple Smile

# 652
  • София
Да ви кажа че Бу много готин на рекламата  love001
но и момето си го бива и визуално и като ръст му подхожда и  двигателна култура има  smile3521 smile3503
я как си се хванаха нашичките за ръчичка  newsm53 newsm03
голям палавник ще се окаже Буболинчо  smile3534

Бурак е участвал през  2003г. на Best Model of Turkey и е спечелил 1-вото място а след това и на Best Model Of The World и е станал 2-ри  Peace
Скрит текст:

Ето и видео клип с негово участие /Бурак е под № 8/

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 17:34 от БлагаВест

# 653
Аз докато видя, имало по-бързи Simple Smile
[/quote

Поли,следващият път newsm68

# 654
Ади ся да си развеем новите килоти из двора Crazy newsm68 newsm68
Васе Heart Eyes bouquet bouquet bouquet благодаря Hug Турих и двата дет си ги сложила, ма само едно излезе Rolling Eyes те еднакви ли са  newsm78 ако не да мащам едното Laughing

# 655
  • София
Васе Heart Eyes bouquet bouquet bouquet благодаря Hug Турих и двата дет си ги сложила, ма само едно излезе Rolling Eyes те еднакви ли са  newsm78 ако не да мащам едното Laughing
Оооо Мичоне много са ти джижени дрешките  smile3534

# 656
newsm03 мерси Линде Heart Eyes

# 657
Понеже ви чета от таблет и там никакви килоти не се виждат, затова ще си ги представям по забавните ви описания  Embarassed Rolling Eyes Shocked  hahaha ето така

# 658
  • София
Понеже ви чета от таблет и там никакви килоти не се виждат, затова ще си ги представям по забавните ви описания  Embarassed Rolling Eyes Shocked  hahaha ето така

Поли представи си рекламното клипче на Бу  Heart Eyes

# 659
Ай сиктир с тоя Бу бе  ooooh! Си турим патрончето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт