Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Флай Дубай често ли сменят дните и часовете на полетите си?

# 391
  • София
Цената, която kopche е написала е за двама, отиване и връщане! И аз мисля, че е изгодно ако можеш да планираш за такъв дълъг период!  Simple Smile
Точно така! Peace
За двамата, разбира се! Цена тотал е това! Не съм ли написала? newsm78

Доста им се чуди мъжът ми снощи, но го отказах навреме, че имаме още 3 други дестинации до края на лятото, а и искам този път с ваканциите на децата да се съобразя, ако отиваме пак там, за да можем да ги вземем и тях. А билетите за 4ма възрастни не са като да вземеш за 2ма само. Naughty ooooh! #Crazy

# 392
Флай Дубай често ли сменят дните и часовете на полетите си?
Да.

Копче, не съм разбрала. Peace
Но предвид 2-те прекачвания и тн. не е голяма и трагична разликата.

# 393
  • София
Къде има 2 прекачвания? newsm78

Ние имахме едно слизане само в Дубай. В Коломбо самолетът каца на летището за да слязат хората, които са до Коломбо. Ти си седиш в самолета и си спиш. Както правя аз обикновено. Не ми пречи.

Флай Дубай си смениха 2-3х разписанията и пр.  но предвид факта, че планираме това пътуване 1 година напред, това, че са сменили тръгването вместо в 6 в 8 часа вечерта, не ме е притеснило дори и една идея. Naughty При нас разликата се състоеше в това, че настоявахме да имаме 1 нощувка в Дубай, да поразгледаме и да пътувам на другият ден с друг полет до Мале. С промяната на разписанието, това нямаше как да стане.
Като се замисля сега, услуга ни направиха, даже! Щото къде багаж за 1 нощ в Дубай и после пак напред ставане рано за следващ полет?! Crazy То голям келепир щеше да бъде?! Няма що! ooooh!

# 394
Абе още 2 часа си е.. Peace

# 395
  • София
На нас ни промениха полета 3 пъти и не часовете, а дните, а хотелът беше предплатен и дължахме неустойки. Намалиха ни престоя по тяхна си преценка спрямо полетите с две нощувки. Има много лоши отзиви и в интернет като цяло за тях, но се подлъгахме по цената от 320 евро. Много хора бяха писали за същите проблеми и с полети до Индия и други далечни дестинации. Излишни нерви и в последния момент купуване на други билети, после ги чакаш два месеца да ти върнат парите. С промоциите на другите компании за 450-500 евро на човек е ок според мен и много, много малък шанс за изненади от този тип. Добре че и в този момент имаше промоции и запазихме за нашите си дати без смяна на отпуски и престой. Почти никакви престои и удобни часове за полети. Зависи колко му се рискува на човек и дали е гъвкав достатъчно за изненади в последния момент.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 15:39 от Илли

# 396
  • София
Ние за това не плащаме хотел никога предварително. Никога.
Хотел резервирахме още на 14.03.2016 за февруари тази година-2017. Имахме 4 направени резервации. 2 дни преди излитането взехме ласт минетс оферта, отменихме всички резервации и резервирахме хотел на диаметрално противоположен остров и посока.
С полета така или иначе нещата винаги може да са плаващи.

Полет винаги могат да ти отменят по една или друга причина. Терористичен акт. Заплаха. Стачка. Причини винаги може да има. Няма 100% нищо сигурно.

# 397
  • София
Разбира се.
Но на мен ми донесе неприятни емоции това. Не си заслужаваше. Бих заложила на комапния с по-добра репутация.  Simple Smile за полети в Европа бих рискувала, но далече не. И хотел предпочитам да си избера от по-рано.
Не давам акъл, казвам моят опит. Защото в последнияя момент да купуваш нови билети, ако няма промоции, не е готино. Или да не отидеш въобще.

# 398
  • София
Гледам че сега са променили и часа на връщането от Мале - 8 сутринта, което е много неудобно - флай дубай.

# 399
  • София - Бургас
Неудобно е за трансферите. Peace
Лодките тръгват от 09:00 ч.,
а хидропланите са до 16:00.
Ако кацате късно се налага или частен трансфер, който излиза скъпо или нощувка в Мале.

# 400
kopche от боокинг ли резервираш без предплащане? Този ми е 3-ти път и до сега винаги са искали предплащане. Този път с референции и вътрешни хора на хотела ми направиха индивидуална оферта и въпреки това искаха всичко да се предплати. Направиха какви ли не отстъпки за трансфери, стаи, изхранване, но за плащането и дума не можеше да става на въпрос. Не знам поради каква причина държаха на кредитна, а не дебитна карта.
Това, което мен ме спря от Флайдубай е, че нямаха всеки ден полети, което не можа да се синхронизира с 10- дневен престой.

# 401
  • София
kopche от боокинг ли резервираш без предплащане? Този ми е 3-ти път и до сега винаги са искали предплащане. Този път с референции и вътрешни хора на хотела ми направиха индивидуална оферта и въпреки това искаха всичко да се предплати. Направиха какви ли не отстъпки за трансфери, стаи, изхранване, но за плащането и дума не можеше да става на въпрос. Не знам поради каква причина държаха на кредитна, а не дебитна карта.
Това, което мен ме спря от Флайдубай е, че нямаха всеки ден полети, което не можа да се синхронизира с 10- дневен престой.
Само букинг ползваме. Да. С кредитна карта винаги резервираме. Никакво предплащане. Peace

# 402
kopche да вариант е, стига хотела да го позволява. Обикновени стаите, на коите има безплатна резервация са доста по-скъпи от тези, които са предплатени. Поне на тези хотели, които аз гледам Wink
Не излиза ли по-скъпо през буукинг за Малдиви? Аз съм останала с такова впечатление Thinking

# 403
  • София - Бургас
Винаги излиза по- скъпо. Това е 100%, освен това при букинг цената е първо по - висока да кажем в сравнение от немските туроператори, второ там не влизат данъци, такси и трансфери и цената скача още повече. Докато при немските туроператори цените са крайни - с вкл. данъци, такси и трансфери Peace

Вариант е да се пази резервация без плащане, да кажем за някаква сигурност чрез букинг, но преди да решите плащане - сравнете чрез някоя агенция например, за да направите разлика в крайното плащане - при букинг и чрез немски тур оператор Peace

Букинг дава ниски цени за Европа, но за екзотика - немските тур оператори, категорично Peace

# 404
  • София
В момента...
ТОП
Sofia, Bulgaria - Male, Maldives - Sofia, Bulgaria
Октомври 2017
От €313 две посоки
flydubai

http://www.momondo.nl/
https://www.flydubai.com/en/

Общи условия

Активация на акаунт