В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 207

• 25 637
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Скрит текст:
Здравейте  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В събота, 19 март някои са на кино- панорама във Ванкувър...  Party Party

Делибал- 117 минутен  Laughing Laughing Laughing

И сега какво, трябва да ходим до Ванкувър ли  Joy Joy Joy Joy Явно ще трябва да изчакаме да обиколи цялото земно кълбо, че да стигне до нас  ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Ванкувър  newsm78 в събота  newsm78  моооже, колко му е...  Party Party Party

Ама ако ми дойде във Вама Веке,  hahaha hahaha айде нека е Констанцааа   Laughing Laughing Laughing няма да мръдна от киносалона един цял ден...  Crazy Crazy

# 466

мерабааааа    Party Party Party Crazy Crazy

Цитат
Приковаващ филм, от който не можете да откъснете поглед
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Разсмяха ме сабах-сабах  Laughing това е финала на публикацията, която е пуснала Ивето. Пък аз се чудех защо се опитваме да го гледаме по 2-3 пъти и все не успяваме да го изгледаме  Joy Joy Joy Бойче  Hug Heart Eyes ти успя ли

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 467
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Сетих се, че преди време май ranini беше писала че се подготвят три сценария за Ай Япъм: на Едже, на Мелек (Генчоулу) и на тандема Сема Ергенекон - Ейлем Джанполат. Но за последните се спекулира, че пишат за Къванч. Тогава щом няма да е Едже, може сценрият да е на Мелек, още повече, че май сюжета щеше да е за "кахраманлък", само дето не беше ясно дали става ? за сериал или филм...  newsm78. Ами така е, като няма инфо, ще мятаме боб ... #Crazy

# 468
абе кво сте се наредили в темата на Лейльош, че и сладки им били  Sick  hahaha hahaha hahaha  аз мисля, че сте го зарязали преди да е почнал, вие превеждате, снимки правите  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy
на мен дори трея не ми се гледа  Sick ако нямаше чужди Ора, щях да дойда да ви дразя  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 469
  • Яко в Матрицата...
абе кво сте се наредили в темата на Лейльош, че и сладки им били  Sick  hahaha hahaha hahaha  аз мисля, че сте го зарязали преди да е почнал, вие превеждате, снимки превите  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

Сладки са, к'во им е...  Joy Joy Не може все У Чачо да гледаме hahaha  въпреки че е съвършен  Laughing

Ела, ела  hahaha

# 470
абе кво сте се наредили в темата на Лейльош, че и сладки им били  Sick  hahaha hahaha hahaha  аз мисля, че сте го зарязали преди да е почнал, вие превеждате, снимки превите  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

Сладки са, к'во им е...  Joy Joy Не може все У Чачо да гледаме hahaha  въпреки че е съвършен  Laughing

Ела, ела  hahaha

може ли  Blush Blush

# 471
  • Яко в Матрицата...

Ела, ела  hahaha

може ли  Blush Blush

Е как - къде без теб love001 Обаче за малко да сложа Чачек на Ани Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

# 472
  • София

Ела, ела  hahaha

може ли  Blush Blush

Докато чакаме Чачи, все с нещо трябва да се забавляваме  Mr. Green

Няма какво да се чудиш, а идвай  Hug
Поне он-лайна ще бъде забавен  Laughing Laughing Laughing

# 473

Ела, ела  hahaha

може ли  Blush Blush

Докато чакаме Чачи, все с нещо трябва да се забавляваме  Mr. Green

Няма какво да се чудиш, а идвай  Hug
Поне он-лайна ще бъде забавен  Laughing Laughing Laughing

да бе, онлай на друг освен Чачо няма да гледам  Stop ама ще мина щом настоявате  hahaha hahaha

Ренко, давай, да не мислиш, че ще го върне  Joy

# 474
абе кво сте се наредили в темата на Лейльош, че и сладки им били  Sick  hahaha hahaha hahaha  аз мисля, че сте го зарязали преди да е почнал, вие превеждате, снимки правите  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy
на мен дори трея не ми се гледа  Sick ако нямаше чужди Ора, щях да дойда да ви дразя  hahaha hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 и що пък да ни дразниш?  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha
на мен пък трея ми хареса много и наистина са сладури двамата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тара  Hug може и да е Мелек, а може и да са други сценаристи, които по принцип пишат подобни истории.  Thinking

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 13:18 от Ани (Aniska)

# 475
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили  Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

# 476
Rolling Eyes  един пост пуснах в кошера и ми го изтрили  Shocked  hahaha hahaha  човек да не даде съвет  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha   

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

че кой те кара да се навираш там?  hahaha hahaha hahaha

# 477
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked Кога го написа, кога ти го изтриха ooooh!

# 478

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

че кой те кара да се навираш там?  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes    несправедливостта  hahaha hahaha  hahaha hahaha

# 479

Heart Eyes Heart Eyes

Аз те прочетох  Peace даже се зачудих, аджеба само аз ли  Rolling Eyes ама като каза, че са го изтрили, разбрах... еми... така е, Иве,  Heart Eyes Hug пролетно време Василка не спи  newsm75  Laughing Laughing

И да додеш в сладката  Grinning Лейльоша си струва усмивките.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт