Тормоз в училищата и толеранс към него

• 52 869
  • 842
  •   1
Отговори
# 540
че то има вечни жертви-и това също е до възпитание.Ако им обръщам внимание за всичко- цял ден няма да ми стигне само за тях.

# 541
че то има вечни жертви-и това също е до възпитание.Ако им обръщам внимание за всичко- цял ден няма да ми стигне само за тях.
Разбрахме вече, че ти не обръщаш внимание на децата, а само на дисковете, които подготвяш и дори очакваш да получиш заплата затова.

# 542
Katjadim,  а сега какво вместо тормозниците се наказват осмелилите се да се оплачат от тормоза... То правдина,  то чудо.. Един свят без насилие цъфтим и вържем.
Само че в този свят на насилниците се дават крила... Май предпочитам да ги пращат в ТВУ
Е, за това говоря, как се очаква в държава, в която механизмите за контрол доскоро са били насилие, сега изведнъж всичко да се подреди и то само чрез личността на учителя?
Дори Вие стигате до подобно заключение.
България ще измине много път докато стигне до контрол без насилие... но дотогава нека всички поемем вината, защото иначе рискуваме да си останем насилници...
А сега механизмът за контрол не е ли пак насилие.. Чай ши ти покажа колко съм голям, ще те мачкам,  ще те бия,  защото дори госпожата няюа намерение да се занимава с теб...
Душата,  вечните жертви понякога са си точно такива, познавам дете, което се преструваше на болно в дните с ФВС, защото учителката си позволявала забележки за кг-те му пред децата и го подигравали найс,а?

# 543
Ако може душата да каже в кое училище работи, за да го вземем под внимание, когато си записваме децата

# 544
Ако може душата да каже в кое училище работи, за да го вземем под внимание, когато си записваме децата
Ако може Вие да кажете имената Ви

# 545
Аз да подчертая, че детето ми няма и се надявам да няма проблеми с тормоз в училище. Но някои от написаните коментари са абсурдни според мен. Целта не е да се линчува проблемното дете, а да се работи с него като едновременно с това се защити интереса на останалите деца

# 546
Ако може Вие да кажете имената Ви
Това е добра идея. АКо си кажем имената, душицата ще знае от кого да стои по-далеч.

# 547
Аз да подчертая, че детето ми няма и се надявам да няма проблеми с тормоз в училище. Но някои от написаните коментари са абсурдни според мен. Целта не е да се линчува проблемното дете, а да се работи с него като едновременно с това се защити интереса на останалите деца
И един мармот завива шоколада в станиол...

# 548
  • София
троловете станаха 3-ма и като им чета коментарите, приличат на клонинги. Simple Smile

# 549
троловете станаха 3-ма и като им чета коментарите, приличат на клонинги. Simple Smile

И кога нормалните хора станаха тролове? Откога да защитиш позиция означава, че си трол?
Добре е , че вие не сте мерител за истинност, иначе какъв ли обърнат наопаки щеше да бъде светът?

# 550
  • В полите на Пирин планина
Мен ме хваща яд, че се опитвате да кажете, че тормоз в училището няма. Че едва ли не си представям ситуацията или пък се опитвам да си измия ръцете от родителските си задължения. Crossing Arms

# 551
  • волно калдъръмче
Не се ядосвай, не сме си го и помисляли това нещо, камо ли да го изречем  Peace Не те познаваме, откъде да знаем какъв родител си. По презумпция за мен родител ли е, няма как да е лош. Ама на, агресия, какво да правиш. Както има лоши учители, така ще дойдат и лошите родители. Ще сплетат рогите, а децата през това време ще усвояват нагледно модел на поведение. В реалността това не става, но в семействата често учителите биват обсъждани негативно и въобще не виждат смисъл да заявяват това в очите на даскалите - те са под нивото им.

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 22:39 от Райчун

# 552
Мен ме хваща яд, че се опитвате да кажете, че тормоз в училището няма. Че едва ли не си представям ситуацията или пък се опитвам да си измия ръцете от родителските си задължения. Crossing Arms
Има. но вместо да обвинявате, по-добре да бяхте призовали учители да се включат в темата. Заедно да дискутирате, интелигентно, нормално. Нали имате общи цели, нали не смятате, че за учител е приятно да има деца-насилници в класа си.
 Но вместо да предизвикате за дискусия, вие ( не само вие , и други разбира се) нападнахте. Станахте същите насилници, от които пазите децата си.
  Така темата няма как да се разгърне, редно беше да се събере общия опит на родители и учители и да се стигне до добри практики.
....

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 22:34 от katjadim

# 553
Напротив в темата влязоха учители, които обясниха как насилието е от семейството и да си възпитаваме децата..

# 554
Напротив в темата влязоха учители, които обясниха как насилието е от семейството и да си възпитаваме децата..

...щото те са заети да подготвят дискове с Бах, а и за такава заплата, толкова грижи за отрочетата.

Общи условия

Активация на акаунт