"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Лили и Марио пък го играят влюбени  Shocked

Не е Лили, а Поли  Wink

# 346
аз не разбрах каква е тази цялата драма и вайкане около ареста на Боби ooooh! ще изкара една 24-часка и ще излезе, чак София ще взима Митко от работа като че ли той ще направи нещо кой знае какво
Прочете ми мислите направо Laughing Пък и се учудвам, че никой от тях не знае никакъв адвокат, че то все има някоя простотия около тях. Мен пък, тази Лили много ме дразни, толкова изкуствено играе и само "Мечоо..." #2gunfire(аз така казвах на бившия) и се е залепила като гербова марка, сакън да не остане сама, да ходи да си спи при мама и тате, ми им се натресе в квартирата, Райчо-Петковия хан. Заради нея станаха отшелници в гората и накрая и в панделата ще го вкара #Crazy
А Митко говори толкова меко, все едно е от моя край...Ст.Загора newsm78
Те като новоизгряващи звезди сигурни влизат да си четат по техен адрес, а може и да си коментират, знае ли човек Laughing тук някой така защити Рая, все едно самата тя Grinning

И на мен не ми допада Лили, но мисля,че грешката си е изцяло на Боби.Защо не потърси разумно законен начин за справяне с проблема, а веднага голям бабаит и той ,да го пребие. Еми Боби си е виновен за ареста
И аз вече имам съмнения че "Рая" или нейна близка роднина се явява защитница тук  Laughing
Да, Боби си е виновен, а и кога се влюби толкоз в тая, нали преди не можел да се отърве от нея ooooh!
Да, да, определено имаше една много културна и премислена защита на Рая няколко страници назад, чак понамирисва Laughing, ама няма лошо, ние наистина се нахвърляме повече на женските образи. А понеже сме свикнали мъжете да вършат простотии, на тях някак им простено, сигурно Laughing А иначе Коки е голям охльов и мн често дразни с малоумщините си, чак като бавно-развиващ са го измислили образа, даже не знам как върти по няколко жени, той излъчва толкова сексапил, колкото един бобър Laughing

# 347
Аз пък уж съм от редовно пишещите в темата и не съм забелязала никаква защита на Рая...
Както има хора, които я обиждат и плюят, така има и такива, които я харесват... Peace
Не може хора, които я харесват, да изкажат мнение ли ?  Rolling Eyes

# 348
Аз пък уж съм от редовно пишещите в темата и не съм забелязала никаква защита на Рая...
Както има хора, които я обиждат и плюят, така има и такива, които я харесват... Peace
Не може хора, които я харесват, да изкажат мнение ли ?  Rolling Eyes
Е, може, може, разбира се, така трябва Laughing след като мнозинството скочи срещу нея, заради аферата с хлебарката. Ще видим какви ще ги надробят в Пловдив. newsm78

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 22:57 от Lola7

# 349
Да посмее само някой да защитава Рая.. bash

hahaha

# 350
Да посмее само някой да защитава Рая.. bash

hahaha
Хлебарката например Laughing

# 351
Моя приятелка харесала снимка на Адриян Зурков (Марио ) във фейсбук, та ми излезе и на мен и какво чета като първи коментар
http://prntscr.com/ahssfm

Joy Joy Joy нека актьорите да внимават , защото ролите им наистина се приемат насероизно Joy

# 352
  • Дубай
Моя приятелка харесала снимка на Адриян Зурков (Марио ) във фейсбук, та ми излезе и на мен и какво чета като първи коментар
http://prntscr.com/ahssfm

Joy Joy Joy нека актьорите да внимават , защото ролите им наистина се приемат насероизно Joy
Joy Joy Joy

# 353
 Joy Joy Joy

Отворете фб страницата, пълен смях е. 90% от хората там си мислят, че това са реални взаимоотношения, а не просто филм.

# 354
Аз, честно да ви кажа, вече се притеснявам за сигурността на актьорите.
То повече от 50% от хората си мислят, че е истина...

# 355
  • DE
То нали е обявено като реалити, може заради това.

А по-старото поколение помни ли, как на Георги Черкелов му бяха изпочупили прозорците, заради героя му от "На всеки километър" Велински. Толкова правдоподобно игра човека.

# 356
Joy Joy Joy

Отворете фб страницата, пълен смях е. 90% от хората там си мислят, че това са реални взаимоотношения, а не просто филм.
Сериозно ли? Joy така си мислят... hahaha сигурно и фенките на Марио и Митко са се умножили значи Whistling

# 357
  • София
Здравейте, чак сега ви откривам! Да споделя, че в началото и аз мислех, че това е реално, даже спорех с ММ в началото, ама се усетих после  Embarassed Напоследък нямам възможност да го следя, така че ще чета за новостите от вас Simple Smile

# 358
И аз преди да започне мислех, че ще е реално, защото го рекламираха като реалити. Обаче още като започнах да го гледам, макар да не го хванах от началото ми стана ясно, че не е реалити. Личи си просто.

# 359
  • SF
Предполагам, че това или е шега, или някакви ученици си въобразяват нещо.
Не им ли прави впечатление разликата в имената?

Общи условия

Активация на акаунт