"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Тя майка и каквато е на Тедито, бащата справо иска си клъвне нещо чуждо  Mr. Green Ама митака бая се напуши  hahaha чак летя на облак , дракони среща а у  Mr. Green

# 526
Теди да си хваща таткото и да се прибира в Бургас , че иначе баща й ще изгори Joy или от Стела или от някоя форумка, че всички май го забелязахме Flutter Joy

Малее , пили са плацебо , а са се докарали до такова състояние , представяте ли си да бяха взели истинското лекарство Joy

# 527
Голям смях с Коко и Митко  Mr. Green Охо бащата на Теди иска да разтваря роклята на Стелка  Mr. Green

Това не беше ли Марио?

# 528
Много свежа серия.
Смях се от сърце с Коки и Митака.
 Joy

# 529
  • София
Серията кърти от всякъде smile3521
Разхлопаната Симонка дето спа с 4-ма по едно и също време държи сметка на майка си, че жената видиш ли прави секс Joy Joy Joy То сексът явно е само за непълнолетни патки  smile3555

А Митко и Кокича - захар и вода smile3508 Хахахахаха, въпреки че захарта смесена с толкова алкохол наистина може да доведе до апокалиптични състояния - интоксикацията е зверска.

Обаче Стела и на Теди-то баща й censored Rolling Eyes

# 530
  • София
Знаех си,че Стела ще посегне на таткото на Теди,най-вече,за да разбие семейството и,тъй като тя не е имала такова.Симона и Марина си смениха ролите,сега новият на Марина ще и стъпи на врата.Коко и Митко се показаха както си трябва.Къде затриха Рая,Дани,Бранко и Галя?

# 531
Леле сега превъртях и наистина е бащата на Теодора..Леле ужас тотално ми падна в очите.В квартирата (дома) на дъщеря ти да правиш такива мизерии.. отврат.  Sick

# 532
Изобщо не забелязах че Рая, Дани, Галя и Бранко ги нямаше, изобщо не ми липсваха hahaha

# 533
С глас им се смях на двамата малоумници,страхотни бяха днес,култови  Joy
А Марио как я нахрани тая патка,маминка да си я прибира у черноморието,че не мога да я гледам  Mr. Green.Баща и не ме впечатли особено,но доста младолик за 27 годишна дъщеря  Shocked
Симона какъв номер им врътна,един път да постъпи зряло и разумно  hahaha
Този на Марина е бивш фитнес инструктор в една зала в Красна поляна  Shocked Не че съм ходила де,скарана съм с фитнеса,но бившия тренираше там (не при него де  hahaha) и съм ходила 2 3 пъти.Запомних го,че каква визия има  Joy,ама явно в леглото е страшен щом е усмирил Марина  Mr. Green

# 534
Голям смях с Коко и Митко  Mr. Green Охо бащата на Теди иска да разтваря роклята на Стелка  Mr. Green

Това не беше ли Марио?
бащата беше  Mr. Green

# 535
Нямам търпение за новата серия  Mr. Green

# 536
  • И аз не знам къде
Изобщо не забелязах че Рая, Дани, Галя и Бранко ги нямаше, изобщо не ми липсваха hahaha

Peace И на мен

# 537
  • I Love You 3000
Ох , заради коментарите ви пуснах та я гледам сега.
-Докато идвах се сбих с едни орли. Косата ми разрошиха.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама много му се отдава на Митко. Човека по -става за НАТФИЗ от Коко.

Олееее правилно ли чух , ще стават спермодарители сега ?  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 02:23 от Chris_Ch

# 538
На Теодора баща й голям симпатяга Flutter

+1

Знаех си, че ще има нещо между него и Стела.. Whistling

# 539
Че какъв фитнес инструктор е бил тоя свирчо, кльощав на Марина Laughing...потресавашо дразнещ е...бухал на акото ли се вика Sickнямам думи, Марина уж много серт и капризна, с тоя царвул ли намери да спи! А тая Лили за какво я държат за фон, даже реплики няма, само се е залепила като пиявица за Боби и не пуска, ходи си навафлена и с израстнал корен  #Crazy Какво пък и харесват на тая Стела newsm78, а бащата на Теди, млодолик, да и явно загорял коцкар, ама с тоя перчем зализан, кво му харесвате, майката не я забелязах даже как изглежда newsm78 Това ще е върха на наглостта, освен гаджето ти, да забият и баща ти и то неустоимата Стела hahaha Тедито ще се гръмне вече  #2gunfire Joy ще има да мята бясно перчема пак и да се ъ
тръшка hahaha И как възможно да се филмираш така от едно плацебо (то орли ли не го кълваха, облаци ли не летяха  Laughing) или тва е от тревата и алкохола, то бива да се въобразиш толкоз...този сценарии със спермодарителите и лекарствата съм гледала и другаде май, Приятели май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт