Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - тема 26

• 133 450
  • 960
  •   1
Отговори
# 870
  • софия
Съжалявам за поредния въпрос в рамиките на този час, и знам, че не съм единствената притеснена майка, но как успявате да се свържете с др Буева (  звъня от миналата седмица), ако има нейни скорошни пациенти , моля да ми кажете ако е в чужбина или просто да продължавам да упорствам ......толкова ли е трудно всеки път да я открие човек....

# 871
Свързването с доц. Буева става много трудно, първият път успях да запазя час след 1 седмица звънене, 2 смс-а и 1 имейл. Затова директно помолих за запазване на следващ час, когато бяхме на преглед при нея. Тя не си вдига телефона, докато е в преглед и евентуално след 18 ч може да бъде открита. Също така не вдига телефона, когато е в чужбина. На смс отговаря почти с 1 дума. Ако желаете да се свържете с нея, препоръчвам да напишете подробен имейл с казуса и молба за запазване на час.
Все пак, след няколко прегледа при нея, ние решихме да я сменим и от почти година детето се проследява при доц. Гайдарова. За мен тя е по-добрият избор, когато става дума за детски нефролог. Преглежда в Педиатрията в София и в Първа детска консултативна клиника.

# 872
  • софия
Минахме на преглед при др Минова ( избрах я поради нялко причини,но една от тях е коментарите тук,така че благодаря ви !). От прегледа съм супер доволна. Постави диагноза свръхактивен пикучен мехур и от там идват всички проблеми....той е резултат от способността  на дъщеричката ми да стиска много и след като го е игнорирала, той е минал на автопилот, така обясни док.
Отново ще очаквам вашите коментари по повод на лекарсвтото дриптан, как се отрази на децата ви, положителни и отрицателни ефекти......

# 873
  • София

Отново ще очаквам вашите коментари по повод на лекарсвтото дриптан, как се отрази на децата ви, положителни и отрицателни ефекти......
Моето дете пи почти година дриптан поради нощно напикаване.
Не видях особена полза, но нямаше странични ефекти.
Принципно, ако дриптана не действа, имало още едно - две лекарства.
Успех с лечението.

# 874
Знаете ли дали в България може да се намери Цистенал?

# 875
Михаил пие Дриптан. При него има положителен ефект. Вече почти не се напикава, или на много големи интервали. Пие го от около 2г -пие 6м, после почива. Включва го, ако пак се появи напикаването.

# 876
Момичета, извинявам се за нахлуването в темичката, търсих в интернет координати на доктор Тасева -ехографист, и ми излезе линка към ваша стара тема.
Бих искала да ви помоля за координати и инфо  - четох, че била доста добър ехографист, преди е работила в Пирогов на втори етаж, но не намирам координати, а искам да запиша час при нея.
Благодаря предварително и ме извинете, ако не е за тук питането ми.

# 877
  • София
Преди година -две беше в Св. Панталеймон, виж на сайта им или питай на тел. 0700 17 012 - София 1463, ул."Княз Борис I" № 21
Нас ни е гледала преди почти 10 години, бях доволна. Сега, незнам...

# 878
Благодаря!
А първото й име как е, че в интернет излизат и други със същата фамилия, да не стане грешка ?

# 879
Извинявам се че нахлувам но незнам на кого да се обьрна някой някакво мнение за доктор момчилов от пирогов ако сте били при него дьщеря ни е на 4 годинки и миналата седмица ни казаха че имала вродена хидронефроза на левия бьбрек взехме час при доктор момчилов за 3 май не го познаваме незнаем дали е добьр, много ще сьм ви благодарна ако напишете вашето мнение за него

# 880
Здравейте доктор Момчилов за мен е светило той оперира сина ми преди 10 години от вродена хидронефроза оттогава нямаме никакъв проблем ходим през 2 години на контролни прегледи и засега всичко е ОК

# 881
  • Пловдив
Извинявам се че нахлувам но незнам на кого да се обьрна някой някакво мнение за доктор момчилов от пирогов ако сте били при него дьщеря ни е на 4 годинки и миналата седмица ни казаха че имала вродена хидронефроза на левия бьбрек взехме час при доктор момчилов за 3 май не го познаваме незнаем дали е добьр, много ще сьм ви благодарна ако напишете вашето мнение за него
Децата на много от майките, пишещи тук са преглеждани и оперирани от доктор Момчилов. Прочетете задълбочено темата и ще откриете отговорите, които търсите, до 3-ти май имате време Wink.
Както за всеки лекар и за него има положителни и отрицателни отзиви.

# 882
Децата на много от майките, пишещи тук са преглеждани и оперирани от доктор Момчилов. Прочетете задълбочено темата и ще откриете отговорите, които търсите, до 3-ти май имате време Wink.
Както за всеки лекар и за него има положителни и отрицателни отзиви.
благодаря ви много

# 883
Здравейте доктор Момчилов за мен е светило той оперира сина ми преди 10 години от вродена хидронефроза оттогава нямаме никакъв проблем ходим през 2 години на контролни прегледи и засега всичко е ОК
благодаря ви много от сьрце

# 884
Здравейте, някой от Варна,къде е правил венозна урография?

Общи условия

Активация на акаунт