Крем за около очи - 7 тема

• 172 775
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
shushi7777, аз съм на 44  Mr. Green С нормална към комбинирана кожа.Днес бях на зъболекар и жената на доки която е на 25г ми направи комплимент че кожата ми е много хубава  Laughing Пък аз й казах че въпреки хубавата козметика и поддържаното лице,гравитацията си казва думата  Mr. Green Особено където не се вижда от дрехите  Laughing

До 48та си година бях в перфектна форма и не ползвах нищо Спря ми цикъла и влязох в менопауза и ела да видиш какво се случва..... С бясна скорост старееш. То не са тъмни кръгове, то не са оттоци, бръчките не ме притесняват толкова. Лицето малко висва, кожата над клепача и тя и придобиваш уморен вид / не че не си уморен от вълни, световъртежи, главоболия и какво ли още не/..... Но това е болка за друга тема.
Затова търся нещо по силно и ефикасно, което е адекватно за тази тежка възраст  Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 16:05 от shushi7777

# 571
Значи Lierac ще са ти по-подходящи  Peace И за Неовадиол на Виши съм чела и чувала добри отзиви.Серията е точно за 50+ Потърси мостри в аптеките  Flutter

# 572
  • СОФИЯ
Значи Lierac ще са ти по-подходящи  Peace И за Неовадиол на Виши съм чела и чувала добри отзиви.Серията е точно за 50+ Потърси мостри в аптеките  Flutter

Ползвам го в момента  Simple Smile
Благодаря  Hug

# 573
# 574
Аз съм ползвала за околоочния контур един много евтин крем на Виктория Сикрет и ми се отрази добре, но кремът е много тежък и не го ползвам по принцип, само 1-2 пъти. Аз имам по принцип проблем с кожата над горния клепач, която е много тънка и всичките ми вени прозират, а и изглежда уморена. Мисля, че не е свързано с годините, кожата ми е такава по принцип, а и още съм млада Mr. Green

# 575
shushi7777 , за околоочен засега най-добър ефект имам от Philosophy Miracle Worker Eye Cream.
Действа почти като филър, използвам го и за други части на лицето.
В момента съм си взела и техният philosophy hope in a tube eye and lips, но за него не мога все още да споделя впечатления.
Скрит текст:

Аз съм на 55.

# 576
  • СОФИЯ
shushi7777 , за околоочен засега най-добър ефект имам от Philosophy Miracle Worker Eye Cream.
В момента съм си взела и техният philosophy hope in a tube eye and lips, но за него не мога все още да споделя впечатления.
Скрит текст:

Аз съм на 55.

Откъде го купуваш и на каква цена?

# 577
  • СОФИЯ
Скрит текст:

Аз съм на 55.

Проверих. Не се предлага в България  Sad

# 578
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми нещо изпитано в борбата с бръчиците под и около очите.На 40г.съм и при усмивка ми се появяват бръчици,които вече с нищо не мога да прикрия.В момента ползвам на Талго крема и филъра от хиалуроновата серия,но не са ми достатъчни.

# 579
Някой от вас пробвал ли е remescar за тъмни кръгове и торбички. Видях една реклама в аптека и се чудя дали да не се пробвам.

Пускам линк към продукта. Дори не съм сигурна, че се води крем за около очите. Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw

# 580
# 581
Скоро правих избелваща мезотерапия за тъмните кръгове, и за 50лв си реших проблема  Laughing
Ефекта е невероятен, от дете съм с ужасни тъмни кръгове.

# 582
Ако има в темата 27-30 годишни, може ли да споделите какво ползвате и виждате ли ефект.
Нали се ползва на първо време продукти за превенция, т.е. хидратиращи? Rolling Eyes Знам, че е персонално, но все пак кога се минава към следваща стъпка - към "по-силни" кремове?

Споделям и тази статия: http://www.tinytouchups.com/best-anti-wrinkle-eye-cream-11109/

# 583
  • СОФИЯ

Благодаря  Hug

Някой от вас пробвал ли е remescar за тъмни кръгове и торбички. Видях една реклама в аптека и се чудя дали да не се пробвам.

Пускам линк към продукта. Дори не съм сигурна, че се води крем за около очите. Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw
Много интересно! В коя аптека си го видяла?

Скоро правих избелваща мезотерапия за тъмните кръгове, и за 50лв си реших проблема  Laughing
Ефекта е невероятен, от дете съм с ужасни тъмни кръгове.
Би ли обяснила по подробно в какво се състои тази мезотерапия. Имали странични ефекти и къде се предлага?
Благодаря предварително.  Hug

# 584
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Шуши, в края на клипчето пише "Аптеки Ремедиум".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт