Крем за около очи - 7 тема

• 172 766
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Някой от вас пробвал ли е remescar за тъмни кръгове и торбички. Видях една реклама в аптека и се чудя дали да не се пробвам.

Пускам линк към продукта. Дори не съм сигурна, че се води крем за около очите. Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw

Уааа, от клипа това изглежда вълшебно направо

# 586
  • СОФИЯ
Някой от вас пробвал ли е remescar за тъмни кръгове и торбички. Видях една реклама в аптека и се чудя дали да не се пробвам.

Пускам линк към продукта. Дори не съм сигурна, че се води крем за около очите. Thinking
https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw

Уааа, от клипа това изглежда вълшебно направо

Преди малко бях в аптеката, но нямат никакви мостри..... това е лудост. Ми ако провокира алергия.
Една моя приятелка така лежа в болница /алергия от крем и то доста скъп/ и вече втора година е на диета..... Не ми се вярва фирмата да иска да разработва продукта на българския пазар и да не изпрати мостри......

# 587
И каква е тази диета? Не е ли по- логично да избягва даденият продукт?

# 588
  • СОФИЯ

Не го ползва, но след тази силна алергия и се отключиха и от други продукти, дори от храни... 

# 589

Не го ползва, но след тази силна алергия и се отключиха и от други продукти, дори от храни... 
При дерматолог правих мезото. Въобще не усетих болка.
Не знам какво друго да кажа...

# 590

Скоро правих избелваща мезотерапия за тъмните кръгове, и за 50лв си реших проблема  Laughing
Ефекта е невероятен, от дете съм с ужасни тъмни кръгове.
Би ли обяснила по подробно в какво се състои тази мезотерапия. Имали странични ефекти и къде се предлага?
Благодаря предварително.  Hug

[/quote]

И на мен ми е много интересно, дали ще може да дадеш малко повече инфо по този въпрос?  Hug

# 591
  • СОФИЯ
Относно този медикамент /за мен не е крем/ https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw не намерих нищо конкретно в български сайтове, но намерих обяснения в италиански сайт.
Съдържанието е следното: Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Противопоказания не са дадени, но се набляга на факта ако провокира зачервявания и болка веднага да се направи консултация с лекар, да не се използва ако имаме алергии, да не се използва от бременни и кърмещи, както и при хора, които са под 16 годишни, да не се използва за повече от 4ри последователни седмици. След употреба да се измият хубаво ръцете и да се внимава да не попадне в очите.
Всичко това ме кара да мисля, че това нещо е доста силна химия, която предизвиква алергии и без мостра не би трябвало да се купува. Ето защо ми е странно, че не се предлага такава  Naughty

El  83 би ли обяснила по подробно в какво се състои тази мезотерапия. Какво точно ти правят и къде /мястото/  Flutter

# 592

Ами примерно можеш да обясниш какво представлява терапията, колко трае, след колко време се вижда ефекта, има ли някакви зачервявания или нещо от сорта след процедурата, цена и т.н ....
Та има какво да се каже, стига да искаш!

# 593
  • София
Здравейте момичета,
от години в търсене на перфектния околоочен крем искам да споделя това, което
работи при мен. Пробвала съм:
- Filorga Medi-Cosmetique Optim-Eyes - не ми хареса, ефект не видях;
-Filorga Medi-Cosmetique Time-Filler - повече ми хареса, подхранваше кожата, леко заглаждаше бръчките, но ми се иска повече да лифтира горния клепач. Все пак според мен е добър крем, на фона всички останали;
-Nars Total Replenishing Eye Cream-усетих го като леко, хидратиращо кремче, приятно но нищо особено,
още го мъча  ooooh!;
-ASTALIFT NUTURING EYE CREAM - това е хубав, богат, плътен крем, който мисля че е за малко по-зряла
кожа, леко ми лепнеше, но определено заглажда линийките.(от Lookfantastic съм поръчвала);
Ползвала съм и разни на ESTÉE LAUDER, Clinique, и други които не помня, но не са оставили някаква
диря в съзнанието ми, и не препоръчвам.

И така реших, да се метна в дълбокото и поръчах La Prairie Essence of Skin Caviar Eye Complex.
Ами ужасно ми харесва-заглажда линийките и леко лифтира кожата и на горния клепач. Нямам тъмни
кръгове, не мога да кажа дали би ги туширал, околоочната зона е много освежена  Heart Eyes.
Поръчах го около нова година и съм използвала около 1/5 от него, слага се по една капка буквално
на всяко око.
  Heart Eyes
снимката е моя
това съм аз, на почти 35 години съм, нямам ботокс и не ме спонсорира никой  Grinning

# 594
На 29 съм,отчаях се с тези околоочни продукти #Cussing outНещо не мога да си намеря,сега гледам в каталога на Ейвън някакво кремче ВИТАЛЕ се казва,освен да дам шанс... newsm78 Много беше хубав крема за очи на Орифлейм SEEING IS BELIEVING,но не намирам представител и не знам дали го има все още,нещо ме зарибиха тези каталози пак.....

# 595
  • София
Относно този медикамент /за мен не е крем/ https://www.youtube.com/watch?v=VuLA12srSgw не намерих нищо конкретно в български сайтове, но намерих обяснения в италиански сайт.
Съдържанието е следното: Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Противопоказания не са дадени, но се набляга на факта ако провокира зачервявания и болка веднага да се направи консултация с лекар, да не се използва ако имаме алергии, да не се използва от бременни и кърмещи, както и при хора, които са под 16 годишни, да не се използва за повече от 4ри последователни седмици. След употреба да се измият хубаво ръцете и да се внимава да не попадне в очите.
Всичко това ме кара да мисля, че това нещо е доста силна химия, която предизвиква алергии и без мостра не би трябвало да се купува. Ето защо ми е странно, че не се предлага такава  Naughty

El  83 би ли обяснила по подробно в какво се състои тази мезотерапия. Какво точно ти правят и къде /мястото/  Flutter

Съгласна. Макар да се изкушавам да го взема, има някаква трайност - до 12ч.? След това си подпухваме пак. Grinning А ако наистина така действа, със сигурност ще искам да го ползвам повече от 4 седмици.

# 596

Ами примерно можеш да обясниш какво представлява терапията, колко трае, след колко време се вижда ефекта, има ли някакви зачервявания или нещо от сорта след процедурата, цена и т.н ....
Та има какво да се каже, стига да искаш!
Процедурата трае 2-3 мин. Боцка на две, три места под очите, имаше леко зачервяване, но моята кожа е много чувствителна. Ефекта се вижда веднага, като до няколко дни се разгръща напълно. Правих я при д-р Елиана Джалдети, за цената съм писала.

# 597
Аз вчера се прежалих и си взех една опаковка.
Няма как да коментирам колко е химия, защото всичко в света е химия - дали органична или не, но самия продукт не е точно околоочен крем. Има много гъста текстура, оранжев цвят и когато се сложи на очите става белезникаво - прозрачно. На мен реално ми се вижда нещо като коректор, който до някаква степен работи за дренирането на кожата.
Видим ефект - наистина има, но със сигурност не трае 12 часа, а като за първо ползване при мен - около 4. За измиването на ръцете, обикновено винаги го правя, но сега това което усетих беше нещо като глина по пръстите.
Има по-скоро освежаващ ефект, след по-тежки нощи (при мен е перманентен проблема с много тежки сенки под очите), като се препоръчва при всекидневно ползване, след 4-тата седмица да се спре за 3-4 дни, а ако не е всекидневно, няма проблем (информация от листовката).
Това вече с бременни и кърмещи жени ме стресна, защото навява идеята, че това не е козметичен продукт, а направо лекарство. Ако се появи някакво дразнене или подобно ще пиша допълнително.

Съгласна. Макар да се изкушавам да го взема, има някаква трайност - до 12ч.? След това си подпухваме пак. Grinning А ако наистина така действа, със сигурност ще искам да го ползвам повече от 4 седмици.

# 598
Здравейте, аз съм правила  няколко пъти мезотерапия на лицето плюс околоочен контур.  Тази която  на  мен правиха е с ампула на Филорга https://sc01.alicdn.com/kf/UT81uSJXpFaXXagOFbXE/Filorga-NCTF-135-HA-5x-3-ml.jpg
Да кожата живва, тъмните кръгове избледняват, и въобще действа разхубавяващо и освежаващо!
Цената е 100 лв, единствения минус е, че много боли, тк са безброй обождания...с тънка игла.

# 599
Лично мен откровено ме плаши това с мезотерапията, кожата ми е много чувствителна и не знам какъв ще е ефекта, но пък бих пробвала с remescar. Не разбрах само дали някоя от вас може да каже нещо повече за него и дали наистина има ефект?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт