Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 52 513
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Воайорчето всичко ще е наред този път браво на Сигридов,и аз съм му метнала мерак  Joy
Йоли добра реколта,да извадите хубави Я
Успех на всички,и много Hug Hug Hug

# 526
Фран, това успях да разбера от моето проучване Tired Аз бих се успокоила поне до понеделник. Важното е, че няма антибиограма, което предполага лечение с АБ. Ако налагаше би трябвало да я има.
Браво Йоли, дано нещата се развият по твоя план Wink Хубаво си направила с тромбофилиите, не трябва да се подценяват. Да се похвалиш кога е големият ден Heart Eyes
Бъбъл, ако не сте взели мерки по време на лечението на коките е нормално да цъфнат гъби, пък понякога и това не е достатъчно. Дано ги изтрепете бързо и се подсили и ти с лактобацили и ограничи храните, които ги хранят.
Креми, ти как си? Кога се очертава трансфер Heart Eyes

# 527
  • София
 Hug Блингче благодаря че питаш.Добре съм напрегнато ми е във вторник съм при док да видим и аз какъв матрак съм ударила.Но този път док по късно ще прави трансфера нещо, според него ще е чак към 23-26.В понеделник ще пускам витамин Д и ТСХ .

# 528
Ее ти имаш време още Sunglasses Пожелавам ти хубав матрак и хормони като моите последните стойности Laughing /само ТСХ и вит Д де, другите на никой не ги пожелавам/

# 529
  • София
Мерси, момичета!
Пънче, ще те послушам. Не вдига телефона, но пак ще взъня.
Всички ще имаме нещо за следене при Сигридов. Няма как да е друго яче Wink
Вчера на опашката се запознах с едно момиче, което от 10 години води тази борба и чак сега се е установил проблема - тромбофилия Wink

# 530
  • В сърцето на любимия човек
Не, не съм го правила, но Сигмето е всеки месец при нея и от нея знам колко е важно този показател да се следи именно от хематолог, а проф. Паскалева е специалист с доказано име и практика.
Сигмето е жива благодарение и на нея.

# 531
  • София
Заслужаваш един bouquet
Благодаря ти! В понеделник и аз съм там.

# 532
Воайорче, Пънчето ти е разяснила вече подробно. Може да попрочетеш темата за мамите на хепаринова терапия там е обсъждано всичко многократно и е много полезна като инфо. Евентуално може да се пробваш да отидеш другата седмица като вече ти позволят да биеш отново инжекции. Не знам обаче дало няма някакво изискване да не си правила пауза преди това. Ще е лесно да смениш часа като си ги спряла сега. Много е важно да се определи точно дозата и повечето АГ играят на сляпо като следят другите показатели. Поне си в София и не трябва да пътуваш.
Скрит текст:
Мен предния път ме притесняваше назначената ми терапия, но и поради краткото ми едномесечно бременеене не успях да стигна до там. Не успях да кръвна, но имах проблеми с краката и при всеки лек удар получвах огромни синини. Моят док искаше да ми спира инжекциите и ме прати на специалист, но аз не посмях. Но съм решила следващия път и аз да я посетя проф. Паскалева. Без това вече направих пътечка до София, преодолях страха от пътуването и така или иначе ще се налага да ходя за други неща.

# 533
Здравейте, момичета! Hug Записвам се в редиците ви официално. Пациентка съм на клиниката от 2 години, за които натрупах доста "богат" опит - имам ТВЛ, 3 инсеминации, 2 ИМСИ опита, 3 трансфера, всички завършили с неуспех Sad

Като цяло май сме с неизяснен стерилитет - аз имам поликистозна морфология на яйчниците, но иначе си имам доказана овулация, леко завишени НК клетки, спермограмата ни е добра и според док няма причина да не мога да забременея по естествен път (имам една спонтанна бременност от преди 3 години, прекъсната по медицински причини в 5 месец).

Тези дни мисля да ходя при док за коментар на последния ни неуспешен опит, дано да има някаква идея вече защо не се получават нещата.

На бременните момичета пожелавам спокойни дни до термин и здрави бебчета, а на всички останали много сили и късмет, за да сбъднат мечтата си  Praynig

# 534
  • София

Liv Tyler ,с имунолог консултирала ли си се?

# 535
Да, Бъбъл, още преди първия ИМСИ опит минах на консултация при доц. Русев и пуснах пълни имунологични - излязоха само леко завишени НК клетки и съответно имах вливки преди трансферите, другото беше в норма. Понеже това беше в края намминалото лято, питах дали не трябва да ги повторим сега, казаха ми, че нямало нужда...

# 536
Здравей, Лив и добре дошла макар да си по-скоро ветеран Hug С теб сме в един клуб горе долу. Надявам се да пропусна само бройката неуспешни процедури. Предполагам сте покрили всичко като възможни изследвания, но дано да намерите правилния подход Praynig
Скрит текст:
Въздържам се от това да се разпитвам по-подробно, макар да съм любопитна понеже в теб откривам "сродна душа" понеже повечето от момичетата в групата са с други проблеми и аз съм малко като "черната овца". Ако пожелаеш може да споделиш повече относно твоя случай
Йоли, чакаме те да се похвалиш кога ще е денят Heart Eyes

# 537
Блингче, този розаво-лилав бебо е страхотен! Пожелавам ти съвсем скоро да се сдобиеш с един такъв в натура! bouquet

# 538
Поли, този бебо е по-скоро в памет на двете ми ангелчета. Но аз продължавам да мечтая за моята бъдеща бебка, която ще имам някой ден. Хайде скоро и ти да ни зарадваш с девойка или малък мъж в зависимост какво ти е мечта Heart Eyes

# 539
Искам момиченце, но и момченце да се окаже няма значение. Само да е здраво и да ме слуша до около 17 ноември. Попринцип сънувам, че имам момиче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт