Професионални серии за коса - тема 103

• 73 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Шелли, както си описваш косата серията restore ще ти е най-подходяща, както са ти писали момичетата. Серията за обем Full също е много добра, но за суха коса задължително съчетавам с финишите на restore иначе ми остават сухи краищата. Серията PHD е универсална, дава по малко от всичко - обемче, гладкост, заздравява уж, но си е подходяща за нетретирана коса, иначе ще се усети слабичка. Нощната грижа обаче е много добра, но тя може да се съчетава с всички продукти.

# 631
Здравейте, дружина, влизам с пресен отзив за ампулките на Сери.
Мих в комбинация с Наши кератин - Ш+Б и много хубаво се получи.  Heart Eyes Използвах ги, както Сетони е описала - малко на скалпа, малко в шампоана и останалото количество 1:1 с вода по дължините. Следва отмиване и балсам. Ампулките се отмиват доста трудно, както в шампоана, така и по дължините, но без да оставят мазно усещане или чувство за мръсна коса, просто са някак "лигави". Някой пробвал ли е да не слага балсам/маска след тях, мисля да опитам така следващия път. След измиване, а и днес косата е жилава, хлъзгава и с блясък. Много съм доволна от първо ползване, макар засега да не смея да им припиша изцяло заслугата за резултата. Peace

# 632
Благодаря, Линда! На официалния сайт на марката ми дават за подходящи шампоана за обем, заедно с балсама restore, което ме учуди.

Освен това имат страшно много продукти за стилизиране и финиш и тях ще разуча, в Арлен май имат по-голям избор, отколкото в рибата, нали?

# 633

Освен това имат страшно много продукти за стилизиране и финиш и тях ще разуча, в Арлен май имат по-голям избор, отколкото в рибата, нали?

Вчера в Рибката (във физическия магазин на Скобелев в София) имаше доста голямо разнообразие на Living proof. Не познавам добре марката, но доста неща ми се стори, че бяха заредили Peace

# 634
Шелли и на мен ми даваше тази комбинация, редовно си ги съчетавам така заедно с финишите restore и се получава супер - обемна и плътна коса с гладки и меки дължини без стърчащи косъмчета. С шампоан и балсам за обем + крем restore горе долу същия ефект. bouquet

# 635
Денси непременно да споделиш за стилизанта на Керастаз  bouquet изглежда интересен.

аз пробвах благодарение на мила съфорумка  Hug Хронолоджист ш. и м.-ами не знам финишите ли обърках,но нещо не ми се получи добре,като с вакса филм си чуствах косата,но ще пробвам пак с други комбинации.

# 636
Илли, много гадно, на мен така ми беше захванало през решетката, даже бях писала в темата, кофти е  Hug.
Фрийк, супер е, че ти харесват, дано дадат още по-добър резултат в бъдеще. Аз слагам по скалпа, защото по принцип са и за растеж, не е по инструкции  Peace , но си мисля, че така е по-добре.И също си мисля, че наистина влияят на растежа, може и да си въобразявам, но сякаш имат значение. Сега покрай теб  Laughing и аз си сложих от тях, омазах скалпа и корените, а по дължините сложих ботокс, предпоследна ампулка ми е ботокса, май вече ги спряха.А на Сери не съм опитвала без маска, пробвай...
Сега заради бебчето /кученце/ ще си работя от вкъщи и поне мога да съм си омазана както реша  Joy

# 637
  • Чукарландия
Момичета, олиата на Керастаз по-добри ли са от примерно: от Наши аргановото масло или пък Мароканското олио? Не съм ги ползвала, на Наши олиото ми утежнява... А тези на Керастаз толкова ме привличат! ooooh!

ПП И аз си получих ампулките на Сери. Hug

# 638
На керастаз за елексир ултим ли питаш? Ползвала съм стандартното, не утежнява. Кристалите от жълтата и розовата серия - също. Тези от розовата са ми любими Peace

Линда, благодаря още веднъж bouquet

# 639
  • Чукарландия
На керастаз за елексир ултим ли питаш? Ползвала съм стандартното, не утежнява. Кристалите от жълтата и розовата серия - също. Тези от розовата са ми любими Peace

Да, за същите питам. Peace
Благодаря! bouquet

# 640
На Kerastase съм имала само това олио и е страхотно  Heart Eyes Но вече от много време не го виждам в Рибката.
На Макадамия и Марокан не им ги харесвам изобщо. А миризмите са ми ужасно противни.

# 641
  • София
Elixir Ultime съм ползвала класически и зеления, и двата бяха много хубави.

# 642
Олео Релакс флуида и аз много харесвам, най-вече аромата! На Наши имах от пробичка от любима съфорумка /на която много благодаря  Heart Eyes /, а на Марокан олиото пробвах онзи ден при фризьорката ми...та Олео Релакс най-много ми харесва и като аромат е най-приятен, не сладни, а е парфюмен.Като консистенция не е така гъсто като това на Марокан, а е по-леко и от Наши и от Марокан. Икономично е.
А Ел.Ултим класическото преди много време съм ползвала и не си спомням подробности, но ми беше много леко.

# 643
Здравейте, дружина, влизам с пресен отзив за ампулките на Сери.
Мих в комбинация с Наши кератин - Ш+Б и много хубаво се получи.  Heart Eyes Използвах ги, както Сетони е описала - малко на скалпа, малко в шампоана и останалото количество 1:1 с вовали ли сте ги?да по дължините. Следва отмиване и балсам. Ампулките се отмиват доста трудно, както в шампоана, така и по дължините, но без да оставят мазно усещане или чувство за мръсна коса, просто са някак "лигави". Някой пробвал ли е да не слага балсам/маска след тях, мисля да опитам така следващия път. След измиване, а и днес косата е жилава, хлъзгава и с блясък. Много съм доволна от първо ползване, макар засега да не смея да им припиша изцяло заслугата за резултата. Peace

Аз си карам само по ампула  Peace  След това слагам термо и олио. Не знам дали е правилно така, но на косата ми и харесва  Simple Smile  Днес си взех една ампулка за проба от тези - http://malena-shop.bg/kosa/ampuli-za-kosa/seri-thera-cure-ampuli … otiv-kosopad.html искам да видя как ще ми се отразят на скалпа. Пробвали ли сте ги ?

# 644
  • Чукарландия
Мнооого трудно се навих... Ех, тези Керастазчета... Joy

Общи условия

Активация на акаунт