"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Абсолютно съм съгласна с последния коментар. Все пак това е бг мама, предполага се, че тук всички сме родители , просто не ми го побира ума как може да си остави детето ...

Днес и в Малката булка се оказа, че едната сестра е дала живото си дете на другата сестра, защото нейното умряло при раждането , нещо голяма мода това разменяне на бебета Thinking

Ето и един виц по темата
Бракоразводно дело.
Жената:
- Детето ще остане с мен и без това не е твое!
Мъжът:
- Ами... то не е и твое!
Жената:
- Как така не е мое?
Мъжът:
- Нали помниш като бяхме в родилното и ти ми каза да сменя детето, щото се е наакало, и... аз го смених. Joy Joy Joy

# 616
И на мен ми прави добро впечетление, че дадоха Калин няколко пъти вкъщи да шета из кухнята...наготвил, сервирал, подредил...измил чиниите Peace

Вица е добър Laughing

# 617
  • гр. Варна
Тя все му мрънка, че е егоист и май е нещо временно
Прави романтични вечери - нали иска да се оправят отношенията им  33uu

# 618
https://www.24chasa.bg/Article/5389818

Стоян и Александър Алексиеви: До 33-ия епизод няма да се разбере, че сме баща и син и в сериала "Откраднат живот"

# 619
https://www.24chasa.bg/Article/5389818

Стоян и Александър Алексиеви: До 33-ия епизод няма да се разбере, че сме баща и син и в сериала "Откраднат живот"

Ще има да им гледаме сеира дотогава  hahaha

Честно казано това да се разбере истината за размяната на децата не е най-важното и няма да промени нещата кой знае колко. Дори чисто юридически ще има давност за извършеното  престъпление. Последиците ще бъдат повече морални - наранени, обидени, разочаровани.

И какво ли толкова ще се случи - Сашо ще си обясни защо е толкова привързан към стария Генадиев, към Евгения Генадиева, но ще му бъде трудно като лекар да възприеме постъпката на биологичния си баща. Ще има големи драми и от страна на Евгения, на Калин, а за алкохолизирания баща не мога и да мисля как ще се почувства ... Общо взето всичко е предвидимо по сценария, освен ако не вмъкнат тук там някой изненадващ обрат.

Ще ми е интересно например как ще се развият нещата, ако Кръстева замлъкне по някакъв начин, т.е. ако отпадне като свидетел. Генадиев ще се лиши от външната си съвест - Кръстева, и ще има шанс да прояви своята собствена, стига да му осигурят подходящите обстоятелства. Ще бъде далеч по драматично и истинско. Лично мен Кръстева ме дразни страшно много - не мога да й съчувствам, за това че е превърнала ролята си на "съвест" в начин на препитание.

# 620
Когато разглеждаше папките Генадиев, папката на Кръстева в кой куп беше? Че я премести след разговора им.

Вчера се пробвах да го разкажа на мъжа ми. Ми то от самото начало клишета - разменени бебета, синът се връща при баща си, единят се влюбва в гаждето на "брат" си.
Още при смяната на бебетата - интересът му стана 0.
Иначе филма аз си го харесвам заради диалозите и взаимоотношенията.

Вица за Херакъл - имах чувството, че гледам Евтим още от времето му при Слави. ooooh!

# 621
Сетих се за още един с разменени при раждането бебета, Switched at birth.
Ама там е друга драмата, за разменените бебета се разбира още в първия епизод.

# 622
На мен реакцията на старата Захариева ще ми е по-интересно, като разбере за размяната!

# 623
На мен реакцията на старата Захариева ще ми е по-интересно, като разбере за размяната!
И на мен. Заради "другото тесто" , от което е Калин според нея.

# 624
И на мен. Заради "другото тесто" , от което е Калин според нея.
Joy

С нетърпение очаквам сцената, в която някой ще й натрие вирнатия нос  Grinning, пък било то и провинциалния произход на евентуалния й зет. Представям си колко ще е изненадана, когато се окаже, че всъщност Сашо е софиянец и замесен от особено тесто, а Калин - провинциалистчето.

# 625
  • Разпиляна във въображението
Сашо е роден в София. Поне по документ ще е от там. Laughing

# 626
Мен ми стана друго интересно. Проф. Генадиев разглеждаше лично досиетата на целия си персонал. Как може като е разглеждал на Василев, да не му е направило впечатление датата на раждане..

# 627
Вчера се пробвах да го разкажа на мъжа ми. Ми то от самото начало клишета - разменени бебета, синът се връща при баща си, единят се влюбва в гаждето на "брат" си.
Още при смяната на бебетата - интересът му стана 0.
Иначе филма аз си го харесвам заради диалозите и взаимоотношенията.

Вица за Херакъл - имах чувството, че гледам Евтим още от времето му при Слави. ooooh!

Това не знам в каква връзка си го написала, но и моя всичко друго прави, но не и да гледа сериала. И винаги тогава се сеща да ми разкаже нещо, което знае, че ще ми интересно. Всички , или повечето мъже не харесват сантиментални истории.

Вица за Херакъл изобщо смешките на Евтим са си все такива, не са само от времето на Слави, той е цар на тъпия и кратък виц!

Ако преглеждаш 100 или 1000 досиета, след работа, посред нощ, дали ще се загледаш в датата на раждане, освен ако досиетата не са едно до друго.
И аз се надявах , надали. Щом чак към 33 та серия ще се разбере....

# 628
  • ту тук, ту там
В "24 часа" има интервю с баща и син Алексиеви и казват, че до 33 епизод (който снимат в момента) НЕ се разбира, че са баща и син. Така че не се знае кога ще се разбере изобщо...

# 629
  • София
Всички , или повечето мъже не харесват сантиментални истории.

Е, айде сега... Нека да не са 'повечето' Wink

Общи условия

Активация на акаунт