Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 784
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Мисля, че във Феминин на Долче и Габана композицията ще ти допадне, но и той е спрян ...

# 16
  • на терасата
Мисля, че във Феминин на Долче и Габана композицията ще ти допадне, но и той е спрян ...

Което отново доказва безумната политика да се спират качествени парфюми и пазарът да е залят с евтини блудкави водици  Rolling Eyes

# 17
  • София
Допусках, че мускът ми е безразличен, но... преди малко отворих гардероба във Фрагрантика и се оказа, че почти всички, даже всички мои любимци, съдържат муск в състава си.

Явно това, че ми е изглеждал вял и не разграничавам аромата му, не значи, че не ми е въздействал.

Благодаря за темата, densi. Научих още малко за предпочитанията си и прогледнах за съставка, която до момента е останала недооценена. bouquet

# 18
Благодаря за темата  bouquet

Винаги съм се чудела на какво мирише мускът. Така че не мога да отговоря, харесва ли ми или не. A, описанията че мирише на нещо чисто не ми помагат много.
На чисто  ми мирише Клоето, но там няма муск.

В този http://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html преобладава муск, според описанието, но аз дори не мога да определя на какво ми мирише. Харесва ми и до там.

Та лично за мен муска си остава мистерия.

# 19
Обожавам муск аз, всякакъв. Обаче Нарцисовския ми мирише на пот доста често и не мога да нося неговите парфюми, освен рядко. Харесват ми, слагам и по някое време ми замирисва на пот и ме убива.
Само белия квардратен Нарцисо, с който съм и в момента не ме дразни.
Нося обаче много Монталския бял муск, харесвам и черния.

# 20
  • София
densi, благодаря за новата тема! bouquet

Харесвам муск и то много, харесвам и в дамски, и в мъжки аромати.

# 21
  • София
рак-щрак, абсолютно съм съгласна с поста ти на тема "муск"  Hug и аз така го усещам в парфюмите, и много харесвам  Heart Eyes

Денси, пак хубава тема - благодаря!  bouquet

# 22
  • Франция
Благодаря за новата тема  bouquet

Моите отношения с мускусите са сложни и противоречиви. Може страшно да ми харесват, а може и да ме дразнят до степен да ми задействат мигренозен пристъп, зависи от вида, количеството и комбинациите.
Напоследък най-често ги съчетават с роза. Белите мускуси правят розата да искри от свежест. Когато се прекали с тях обаче, като в Rosa Nobile, започват да ми доминират, да ме задушават, да ми стържат по нервите като стъкло - яки, селски, некъпани мускуси. В комбинация с други животински нотки, като в Muscs Koublai Khan, ми идват вече прекалено и ме отблъскват. Обожавам ги в класически ориенталски композиции, заедно с ванилия, канела, амбра и сантал като в Musc Ravageur, тогава са ми чувствени, интригуващи, опияняващи.  Heart Eyes

# 23
  • София
Харесвам муска в НР. Такъв ми е един домашен.
Харесвам и разни аромати за дома с тази съставка.

По отношение на блудкавите масови парфюми - направо съм се отчаяла. Таман видя нещо ново в магазина, пробвам - ъъъ, пак нещо познато и сладникаво. Нищо по-остро, ръбато и интересно няма в новите масови неща.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 16:41 от Free Agent

# 24
DENSI, благодаря за новата тема. Оказва се, че харесвам муск. Не знам, как точно мирише, но в пирамидата на много от парфюмите, които харесвам присъства като съставка. Отново ще ви следя с интерес  Peace bouquet

# 25
  • Велико Търново
Благодаря и аз за новата, интересна тема bouquet
Признавам, че не зная как мирише муска Embarassed но от разглежданите пирамиди в състава на някои любими аромати, го откривам - явно, това дали ще ми допадне тази съставка, зависи от комбинацията с другите, и то ако не е надделяваща Wink

# 26
Много уютна тема!!! Благодаря! Харесвам мускуси всякакви. Ако ми се прище да мириша на сапун си слагам от това непретенциозно парфюмче.

# 27
  • Пловдив
Момичета, някой има ли впечатление от Долче и Габана The one и The one desire - като трайност и разлики. първия ми допада като аромат. Втория не съм го пробвала. Чудя се между тези двата или Шалимар.

# 28
  • при морето
Установих,че при определени съчетания с цветя муска ме вълнува до степен да го харесвам.На прима виста се сещам веднага за бялото  Narciso Narciso Rodriques-там има много як муск,но не перилен,и примесен с острите бели цветя придава мекота някаква и уют,а в студ е просто нечовешки красив,обожавам го!

Благодаря за темата! Hug

# 29
Обожавам муск аз, всякакъв. Обаче Нарцисовския ми мирише на пот доста често и не мога да нося неговите парфюми, освен рядко. Харесват ми, слагам и по някое време ми замирисва на пот и ме убива.
Само белия квардратен Нарцисо, с който съм и в момента не ме дразни.
Нося обаче много Монталския бял муск, харесвам и черния.
Абсолютно съм съгласен с Денси. Не харесвам нито един парфюм на НР. Монталите са друга бира. Освен белия и черния, у дома харесваме и розовия. А лилавото индрише ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт