В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 352
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
# 511
вай бе  Joy Joy Joy може в броя с корица Лейльош, да има и интервю с Чачи  Party Party Party

# 512
# 513
Скрит текст:

Party Party

Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 22:25 от Ани (Aniska)

# 514
  • Sofia, Bulgaria
Иве,в "МАРИКЛЕР" ли ще се публикува рекламата newsm78 Не съм съвсем сигурна но,си мисля,че това списание излиза и у нас  Thinking ако това с Чаатай не е само за Турция  newsm78

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 01:17 от Iskra Pandova

# 515
Viv4o благодаря.Може  ли да ми кажете Чаатай в кой сериал в момента се снима? newsm78

# 516
Привет, милички!

вай бе  Joy Joy Joy може в броя с корица Лейльош, да има и интервю с Чачи  Party Party Party

Ани Hug Heart Eyes

С тази смяна на часовете нещата при мен хептен се объркаха, я! Излизам рано, влизам късно.. Оф, оф! ooooh! ooooh! ooooh!

Отбих се само, за да припадна под този пост на Ани Hug bouquet

хайдееееееееее

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Много хубав Чачко! Прекрасен!
А на феновете от двата фронта няма да им се връзвам..Вместо да си хабя енергията да им се ядосвам, аз ще я изразходвам, за да се наслаждавам на двамата си любимци.. За мен и двамата са еднакво талантливи, красиви, харизматични и много секси.. Ушко малко повече си ми е секси  на мен.. И двамата си тежат на място..  Обичам си ги, наслаждавам им се и те това е..

Не мога да не отбележа.. Чачко е като  гръцки бог, както обичат да казват в туитър, но мацката нещо не ми хвана окото..Когато разглеждах инстаграма й, ми се видя по-хубава, но сега не..  Naughty NaughtyСерка е много по-красива и по-секси от нея в рекламата за Мави..  Peace Peace Ама и аз като вас ще мижа на рекламата на Колинс демек..
Само да питам..Колинс изпълнили ли са желанието на Чачко да доведат Мерт Алаш за фотограф на фотосесията за рекламата newsm78 newsm78 newsm78

Ало, сладка дЖадъ Hug Heart Eyes такава, ако още веднъж ми споменеш ушите на Керемчи, пак ще ти сложа едни боксерки, че открих едни нови Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
БойчеHug Heart Eyes миличка, къде си, я? Имам нужда от подкрепление, че тука ми плюят по момчето , а аз съм съвсем сама да го защитавам.. ooooh! ooooh! ooooh!

Варияна, добре дошла и от мен! Hug Hug Hug

Чачко в момента не се снима в сериал..Очаква се да започне сериал с него през месец септември..Дотогава ще чакаме търпеливо.. Момчето ни ще го раздава полицай, внедрен в мафията..Такава е информацията засега.

Хайде лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

# 517

Скрит текст:

# 518
  • Sofia, Bulgaria
Привет, милички!

Ани Hug Heart Eyes

С тази смяна на часовете нещата при мен хептен се объркаха, я! Излизам рано, влизам късно.. Оф, оф! ooooh! ooooh! ooooh!

хайдееееееееее

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

А на феновете от двата фронта няма да им се връзвам..Вместо да си хабя енергията да им се ядосвам, аз ще я изразходвам, за да се наслаждавам на двамата си любимци.. За мен и двамата са еднакво талантливи, красиви, харизматични и много секси.. Ушко малко повече си ми е секси  на мен.. И двамата си тежат на място..  Обичам си ги, наслаждавам им се и те това е..

Не мога да не отбележа.. Чачко е като  гръцки бог, както обичат да казват в туитър, но мацката нещо не ми хвана окото..Когато разглеждах инстаграма й, ми се видя по-хубава, но сега не..  Naughty NaughtyСерка е много по-красива и по-секси от нея в рекламата за Мави..  Peace Peace Ама и аз като вас ще мижа на рекламата на Колинс демек..
Само да питам..Колинс изпълнили ли са желанието на Чачко да доведат Мерт Алаш за фотограф на фотосесията за рекламата newsm78 newsm78 newsm78

Ало, сладка дЖадъ Hug Heart Eyes такава, ако още веднъж ми споменеш ушите на Керемчи, пак ще ти сложа едни боксерки, че открих едни нови Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
БойчеHug Heart Eyes миличка, къде си, я? Имам нужда от подкрепление, че тука ми плюят по момчето , а аз съм съвсем сама да го защитавам.. ooooh! ooooh! ooooh!

Чачко в момента не се снима в сериал..Очаква се да започне сериал с него през месец септември..Дотогава ще чакаме търпеливо.. Момчето ни ще го раздава полицай, внедрен в мафията..Такава е информацията засега.

Лили,тук ми беше най лесно да го намеря  Naughty да Мерт Алас е правил снимките Simple Smile
http://balcilar-blog.com/?p=13293

# 519

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Разгледах си пак всички снимки... яваш-яваш...  Crazy Crazy Crazy Crazy  Сладъъъък  Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha Това много забавнооооо   Joy Joy Joy И на мен ми идваше да...  Blush изям монитора...  Crazy Crazy

Лека нощ!  Hug Hug Hug

ПП Лили, Hug Heart Eyes не, Мерт Алаш си беше в Ню Йорк. Чачи го снима Серкан Шеделе, ако бъркам произношението на името, поправи ме, фотограф и режисьор, снимал е Серка за Мари Клер'2014- бялата сесия, Правил е фотосесии на Бурак Йозчевит за Вог, на Джансу Дере, Фарах Зайнеп, Мерве Болоур, Шебнем Донмез... снима и за търг марки, и т.н. към момента работи за агенция "101 продъкшън"  Hug Hug Освен неговия състав, на терен имаше и екип на списание "Космополитън"...  Всичко това са мои ровичкания, ще видим колко % ще са точни...  Sunglasses Heart Eyes
https://www.instagram.com/serkansedele/
http://www.101production.com/artist/serkan-sedele

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 02:04 от Анонимен

# 520
Привет, милички!

вай бе  Joy Joy Joy може в броя с корица Лейльош, да има и интервю с Чачи  Party Party Party

[img width=600 height=600]https://pbs.twimg.com/media/Ce0SVIjWAAA5GEe.jpg:large

Ани Hug Heart Eyes

хайдееееееееее

LiLiSy,благодаря за инфото.Харесвам такива филми,със сигурност ще е интересен в ролята на полицай.Лека и от мен

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:19 от Varynia

# 521
Добро утро!  

Моля ви, четете   Crossing Arms   Ако не тук, в Т, в Инст си пише всичкоооооо  Peace
и за фотографа и за списанието и за....  ooooh!  Ако не го разбирате, ами чакайте, все някой ще го преведе  Peace  някога  Laughing може би, че гледам онова правиписно недоразумение в Емировата  Mr. Green   темата, продължава да влачи всичко, което се слага тук.  Mr. Green  
Искре, рекламата е като всяка друга реклама - видео. Ако има нещо в това списание, което е само за Турция, ще е интервю.  Peace

Лу, ти как, аджеба, се научи да си намираш всичко бе  Joy

Heart Eyes Heart Eyes

Бюлент бей  Mr. Green  от неделя е цъфнал в Бодрум и чака  Joy Joy    

Серка е много по-красива и по-секси от нея в рекламата за Мави..  Peace Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 522
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Как сте след снощната фотосесия  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Днешния поздрав е само за търпеливите  Laughing

Иве  Hug Heart Eyes ДжадЪ  gydi направо ме попари саба-саба  ooooh!
При мен сезона започна и дори нямам време да се ровя тук, да не говорим че Т и Инст са място табу за мен  Rolling Eyes Rolling Eyes
Така че се въоръжавам с търпение и се моля някоя добра душа да мятка и тук каквото намери и за преводите също  newsm47 newsm47

Хубав и спорен ден на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 523
ЗдравеиТи, съквартирантити!

Heart Eyes Heart Eyes Crazy

Мммм, вивчо, супер!

Перфектно ми дойде, след като сутринта една хулиганка ми събра границите.  Crazy Crazy Crazy

# 524
LiLiSy,благодаря за инфото.Харесвам такива филми,със сигурност ще е интересен в ролята на полицай.Лека и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт