Осми клас - тема 74

• 75 454
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
Да, не знам как им хрумна!
Dundi, за мен проблемите са пътя и учителите. В крайна сметка училището сме го избрали заради учителите, късмет е че е близо до вкъщи.
Те са на смени от години, както и повечето училища в града.
Между другото прословутите подблокови класни стани на мен ми харесват.
Първокласниците са отделно, с тоалетна само за тях, допълнителна стая за физическо, от втори клас са в училището.

Тийна в момента ми доказва едно от твърденията си като ми чете от библията и почти ме убеди Simple Smile
Не, че е нещо сериозно, по скоро интересен факт, понеже му казах, че не вярвам в библията да пише така.
Иначе  бил атеист, а тръгнахме от там, че догодина ще учат библията по литература.
Чете една детска версия като малък, даже не знаех, че я е прочел докрай.
Та приемам, че една от книгите за догодина е прочетена.

# 331
  • София
Моята няма да ходят на никакви тържества. Даже мисля не знае какво е манифестация  Laughing

Днес не пожела да дойде на тържеството на дребния. Той вече има свидетелство и официално е във ваканция   newsm45 newsm68

# 332
  • София
Днес надзърнах в седмокласната тема и тръпки ме побиха като си спомних на какъв огън се печахме миналата година по това време.
В резултат - спрях да се кахъря за предстоящото класно по математика.  Joy

Охлювче, дано се наредят нещата!

# 333
  • Варна
Ох, а за мен няма почивка. Утре голямата щерка ще се явява на матура. Да си призная съм доста по-спокойна от миналата година, но все пак.  Praynig

# 334
Ясмина, успех на детето!

# 335
  • Sofia
Успех, Ясмина!
И на всички изпитодържащи днес!

И аз като си помисля как ми подскачаше сърцето миналата година...

# 336
  • Варна
Ясмина, и от мен стиснати палци за дъщеря ти.   Peace
Успех после и на изпитите за следващия етап от образованието и. Тук ли иска да учи или гледа някъде навън?
Скоро архивирах снимки и я видях, 6годишна да скача на батута в морската градина, и клип имам:-)) Така си я представям като я споменаваш. Laughing

# 337
  • Варна
Ясмина, и от мен стиснати палци за дъщеря ти.   Peace
Успех после и на изпитите за следващия етап от образованието и. Тук ли иска да учи или гледа някъде навън?
Скоро архивирах снимки и я видях, 6годишна да скача на батута в морската градина, и клип имам:-)) Така си я представям като я споменаваш. Laughing

Много мило! Сега е сериозна млада госпожица. Ще кандидатства в Германия и ѝ трябва матура над 5,90.  Praynig

А пък аз твоята си я спомням като едно усмихнато къдрокосо сладурче.

# 338
  • Варна
Ох, а за мен няма почивка. Утре голямата щерка ще се явява на матура. Да си призная съм доста по-спокойна от миналата година, но все пак.  Praynig
Стискам палци!

# 339
  • София
Моята щерка си пише по месинджъра с нейна приятелка от Пловдив (7мокласничка). И ме върна година назад Simple Smile
Преди малко ми писа по вайбъра да съм ѝ намерила днешното НВО. А ми пише по вайбъра, щот я мързи да се провикне или да излезе от стаята си  LaughingНо се била оправила сама.
Майката на детето не пишела във форума, но често го четяла.

Пожелах късмет на децата в 7мокласната тема. Помня на мен какво ми беше миналата година  Laughing

# 340
Какво ли им е, горките
Сайта на МОН традиционно е забил Simple Smile
Не ми се мисли номер 2 като почне матурите  Crazy Ще съм супер изкрейзила

# 341
  • София
Мдам, както винаги сайта на МОН е умрял. Тя Дияна 1во там е проверила и затова ме помоли мен Simple Smile
Може би знам какво им е... нали и ние миналата година бяхме така Simple Smile
За моя номер 2 все още е много рано Simple Smile

# 342
  • Варна
На мен ми е носталгично нещо с тези матури."-))) Какво писане падаше в темата. Laughing

# 343
Какъв хубав разказ тази година Simple Smile
Метнах матурата на моята щерка, да се позабавлява...дали е забравила някои неща... Simple Smile

# 344
  • Sofia
Кой е, че не ми се рови?

Общи условия

Активация на акаунт