Може и да греша. Но не са били чак БОГ знае колко големи. Просто поредната муха, удобно мутирала в стадо слонове.
доста неща изплуваха от миналото. Сокчетата- 5 ст , 20 ст букет. Мента с шоколад беше култово. Цяло лято събирахме лайка , есента кестени. Лагерите. Всяка ваканция на лагер. Обиколих няколко пъти страната и всички планини. От Варна съм, за това лятото лагер нямаше за мен, а 3 месеца море. От плажа- полякините , които продаваха така луксозния крем "Нивея" в синя метална кутийка. Продаваха и миризливи полски парфюми и някакви прозрачни блузки за 5 лв. Още ми са в главата анонсите от уредбата на Централен плаж: намерено е 3 годишно момченце, голичко, казва се Васко, моля родителите да се обадят в канцеларията на централен плаж. И поглеждаш как една разплакана жена профучава покрай теб . След около 20 минути жената профучава наобратно само, че с разплакан шляпнат по голото дупе Васко. Спасителите стари и проклети или млади и готови за авантюри, но пък предпочитаха германки, заради шанса да напуснат рая.
Препоръчани теми