Лидл 82

• 116 236
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
чак сега видях новата тема и се записвам да ви следя Wink

# 271
  • Русе
Исках да си купя от бисквитите Sondey Envitas, дето са като Белвита, ама нямаше нито една кутия шоколадови, само мляко и класик Sad
Тези бисквити са много вкусни, включително и торта правих с тях и стана ммм  Heart Eyes
До сега не знам защо все съм ги отминавала. Може би защото си мислех, че са като Белвита. Скоро на БИЛЛА имаше 25% намаление на бисквити и си купих същите с тяхната марка. Ами в пъти по-добри са от Белвита. Искам сега и от лидълските да си взема, защото като ги гледам на картинка са същите като тези на БИЛЛА. Довечера мисля да се разходим с дъщеря ми. Може да са заредили други кашони, в които да има шоколадови, защото тази сутрин кашона беше само един.

# 272
Бисквити Sondey Envitas вземаме с овес за детето. Много ги обича както да си ръбка така, така и разбъркани с кисело мляко. С плод обаче не съм вземала. Нямат ли вкус на химия?

# 273
  • оттам, откъдето започва България
Взех си преди 2 седмици от тези чорапогащници, само че 20 den. Не издържа и един ден, 3 бримки отдолу на ходилата и на пръстите. Много слаби.
Ееееееее, ти съвсем ме отчая. Аз миналата седмица си купих 15 den, но не съм го отваряла още. Той сигурно ще се скъса докато го обувам.  newsm78

# 274
Аз пък открих за първи път бисквити маслени Сонди, кръгли, на 2.22 лв. са в момента на промоция. Варианта с бадеми ми хареса, вчера и днес ходих да търся, но бяха останали само тези с ванилия... Tired

Е, верно ли и другия зехтин са му вдигнали цената...Срамота..

# 275
чак сега видях новата тема и се записвам да ви следя Wink

И аз така.
Взех днес от чаршафите с ластик,ами хубави са-памучни и отговарят на размерите.
В последния месец доста от артикулите са или с нова цена или изобщо ги няма.
Не съм доволна от рибните прънчици(абсолютна гадост)въпреки добрата си цена.

# 276
Видяли ли сте някъде останал бял скрин от 99'90 ,?

# 277
И чаршафите с ластик май са ги вдигнали, средният размер беше 12 лв. преди, ако не се лъжа, сега е 14.

# 278
  • Асеновград
Отзиви за http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=38153 прави ли хубави къдрици? И много време ли отнема направата им? Много ме изкушава само дето не знам къде ще го дявам и него  Joy

# 279
Някой купи ли си очилата? Как ви се струват, дали имат реална защита от слънчевите лъчи? Искам да вършат работа при шофиране, евентуално, ама за тая цена не знам какво да мисля и какво качество да очаквам?!

# 280
  • София
Кога са пуснали бисквити като Белвита? За сефте ги чувам, при другите бисквити ли стоят?
Редовно ходя, обаче пазарувам само за каквото съм отишла и излишните рафтове не ги и поглеждам. Добре че ви има.

# 281
И аз се чудя за кои бисквити става дума, че били като Белвита и така като гледам в страницата по снимките, май са тези  Rolling Eyes:
Скрит текст:

# 282
  • София
Мерси, утре ще ги търся, много обичат Белвита децата, а са скъпички техните кутии.

# 283
  • Русе
И аз се чудя за кои бисквити става дума, че били като Белвита и така като гледам в страницата по снимките, май са тези  Rolling Eyes:
Скрит текст:
Да, тези са. Отдавна са в асортимента. Тази седмица са намалени. Peace

# 284
Здравейте! Lidl кога отварят магазините през седмицата?

Общи условия

Активация на акаунт